Selamun aleyküm
Bu topiğin varlığı bana huzur veriyor çok kalabalık olmaması insanların birbirine çok saygılı teşekürler secbul hocam ..
katkıda bulunma adına ahmet hocanın analizini alıntılamak isterim....
https://resmim.net/f/pz9k5W.png
Printable View
Selamun aleyküm
Bu topiğin varlığı bana huzur veriyor çok kalabalık olmaması insanların birbirine çok saygılı teşekürler secbul hocam ..
katkıda bulunma adına ahmet hocanın analizini alıntılamak isterim....
https://resmim.net/f/pz9k5W.png
Ahmet Mergen in bi analizi var twitterda sabah gördüm,
Aynen elliott ile ilgili hislerime tercüman olmuş,
BTC grafiğini atmış ve Niğde li Bor lu bi analiz yapmış, şu herkesin bildiği atasözü üzerinden,
İşte bence elliott aynen öyle bişey.... İzlemenizi tavsiye ederim...
Fiyat 3800 hadi 4800 iken 2000-1000 veya sıfır altı algısı yaratıp da şu an 9400 - 11.000 algısı yaratan bişeyin kıymetini ben bilmiyorsam affedin lütfen...
Ha kardeşim cak cak konuşup durma bi analiz de sen yap da görelim diyenler vardır mutlaka,
Onlar da haklı bence...
Hayırlı işler, bol kazançlar herkese...
Sn Mustaine,
Eliott zaten dışarıdakiler bulmuş ve onların borsası da aynı kripto borsası gibi. Bizimki biraz değişik. Tavan taban öğle tatili vs gibi.
Ama BENCE hepsi aynı yere çıkıyor.
.
.
Karı maksime edebilirdim hata yaptım ama bunu şimdi görebiliyorum...Ama faydası varmı .Yok.
.
.
Zamanında burada karı maksime edebildim EVET. O biraz bana güç verirken birde ters algıda yapabiliyor. Elindekinden olacaksın gibi.
.
.
Kova kova içemedim bu çıkışta. Bir maşrapa içtim bıraktım.:Sad:
Yarın akşama kadar 74XY gelmesini bekliyorum.
C mi 3 mü
C.4 mü 3.4 mü sonraki hareketlerinde isaretlenir sanirim.
BTC de 1. dalga hariç 3 ve 5. dalgalarda hertürlü ara v. dalgalarda coşku çok yüksek oluyor.
Bu da analiz ve trade zorlaştiriyor.
17 ay sonra işlem geçtim, geçmez olaydim dedirtirse de şaşirmam, Sn. Secbul'un dusuk risk yuksek kazanç streatejisi her zaman alkışlanası...
Sn. Secbul ve Sn. Kurt73 bu pumptan sonra yinede 3200 altı bekliyor musunuz. Yoksa 3200 beklediğimiz son dipti diyebilir miyiz MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç sıkıntı yok Sn. Secbul. Böyle enerjisi yüksek, çarpışmaların sert ve hızlı olduğu bir kripto evreninde analiz yapmak, gereken zamanda ve noktada hızlı refleks gösterebilmek hiç kolay değil.
Sadece 6400'lerden 3000'lere giden tespitiniz bile yeter de artar. Efsaneydi zaten bu, diğer arkadaşların da dediği gibi.
İnsan psikolojisi çok garip ve bir o kadar da hırslı ve aç... Şu yükselişi kaçırdım diyen çoktur mutlaka. 15k-20k lardan terste kalanları geçtim zaten ama 6k civarından alanları düşünelim mesela. 3k 'ya geldikten sonraki bu yükselişte bu kişilerin kaç tanesi sabredip zararı çıkardı, hatta kar edebildi acaba. Büyük bir kısmı dökülmüştür muhtemelen.
Asıl soru şu; peki zararı çıkaranlar şimdi hangi psikolojide? Birkaç ay önce bitik durumda olan bu yatırımcı, psikolojisi bozulan KY'ler şimdi "oh be zarar çıktı, dur lan düşüş bitti galiba artık çıkıyoruz" deyip stop-loss yapmadan aya gitmeyi düşünmeye başlamıştır.
Sistemi kontrol edemeyen, yönlendiremeyen biz ölümlüler için öncelikli amaç yem olmamak terste kalmamak:)
Gerisi; bugün kaşıkla olur yarın kepçeyle gelir, şanslıysak kovayla alırız belki.
Sn. Rosense'in dediği gibi forum başlığı güzel ve sakin. Paylaşım yapanlar bilgili ve kaliteli üyeler. Bu bilgi buraya aktığı sürece elbet kaşıkla, elbet kepçeyle herkes birşeyler kazanır umarım.
BTC / TRY ;
şimdilik hedefine ulaştı gibi geri çekilmelere dikkat