Herif şortcu yakalarsa dünkü gibi fışkırttırması yüksek ihtimal, sakın endekis şort neyim açıyım deme bence, gerçi sen vob yapman
Printable View
Büyükler ciddi manada küçük yatırımcıyı borsa'dan döktü. Endeks 4 aydır aşağıya baskılanıyor. Muhtemelen Eylül - Ekim ayları ben de endekste ciddi yükselişler bekliyorum.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Tufan Cömert
@tufancomert
Hanehalkı 12 aylık enflasyon beklentisi…
Piyasa profesyonelleri %28.7 beklerken hanehalkı %72 bekliyor!
Son ulaşım zamları sonrası enflasyonda baz etkisi geçtikten sonra çok zorlanacağımız bir dönem bizi bekliyor. Daha önce de demiştim, enflasyon ile mücadelede kolay dönem bitti, asıl zor dönem şimdi başlıyor. Bunu gözden kaçırıp sadece kur seviyesine bakarak faiz indirimleri zamanlaması tartışmak anlamsız. Türkiye’de enflasyon (en azından ilk aşamada) talep yüzünden artmadı, şimdi büyüme kaygıları nedeniyle faiz indirip kuru da bırakırsak iş iyice çetrefilli hale gelecek.
Bizim acilen bir çıkış stratejisine ihtiyacımız var!
Coook eski zamanlarda bir padişah varmış. Halka itlik yapmaktan haz alırmış. Boyuna vergileri kokler git bak bakalım tebaam üzülmüş mu diye vezirini gonderirmis. Vezir de her seferinde ahalinin keyfi yerinde diye rapor verirmiş. Padişah ulan demiş bu böyle olmayacak. Köprüye birini dikin geleni geçeni zuksun. Aradan biraz zaman geçmiş halktan bir adam suklum puklum huzura çıkmak istemiş. Padisahla vezir aha demişler bu sefer başardık. Almışlar adamı huzura sormuşlar derdin ne diye. Adam ikina sikina demiş ki. Hunkarim köprüye bi adam daha koysanız. Çok sıra oluyor.
:)
dostlar alışverişte görsün.
x30 la opsiyonu olduğundan istediğim gibi hareket edebiliyorum.
zaten esas amaç hacim yapmak. belli bir hacmi yapmak zorundayım.
pay vadeli bana daha zor geliyor.
geçen gün ufak bir işlem yüzünden BRSAN onbin gibi zarar oluştu
onu halledicem derken pay vadeli brsan da palanene döve döve zararı yüzbine dayadı pes dedim.
long short nereye dönsem soktu boruyu :he:
ekranda pozisyonlarımı netleştirip gerçekte ne poz.dayım hesaplayabilecek çok az kişi çıkar.
siz en tepede beni long gibi görüyorsunu ama put alışlarım nedeniyle şu an esas durum short poz
düştükçe alıp short azaltıp yükseldikçe tekrar verip short çoğaltıyorum.
şu an nette 19 kısa kalmış mesela.
berkimcans x30 eldekilerin maliyetini ops. ile azaltmak istersen ICQ de telefonum var alo deyiver.