Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster He ne olmus ona cocuk sen bırak mc chickenı benle yemeğe gel seni yedi mehmete tandır yemeye götürcem
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu sen bırak mc chickenı benle yemeğe gel seni yedi mehmete tandır yemeye götürcem O ne ciger? Antalyada unlu biryer mi? Bitcoin gecmiyorsa adimimi atmam
Alıntı: Originally Posted by Webster O ne ciger? Antalyada unlu biryer mi? Bitcoin gecmiyorsa adimimi atmam Simdide bitcoin spekulasyonuna mı başladın
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Simdide bitcoin spekulasyonuna mı başladın Hayir Elit yerlere girerim demek istiyorum aslan
Alıntı: Originally Posted by Webster Hayir Elit yerlere girerim demek istiyorum aslan Turkiyede bitcoin kullananlarin %90ı fakir fukara
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Turkiyede bitcoin kullananlarin %90ı fakir fukara Ya anlamiyormusun Bitcoin kullanacam demiyorum Istanbulda elit yerlerde bitcoin gecer Onu demek istedim. Bu dedigin yer ne Seyyar arabami
Alıntı: Originally Posted by Webster Ya anlamiyormusun Bitcoin kullanacam demiyorum Istanbulda elit yerlerde bitcoin gecer Onu demek istedim. Bu dedigin yer ne Seyyar arabami Seyyar araba tabi ne sandin kokoreççi benim gideceğim yer başka ne olur
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Seyyar araba tabi ne sandin kokoreççi benim gideceğim yer başka ne olur Aslanim Ben elitligimden hava olsun diye Ictigim sigarayi yarim sondururum Elitligin taktikleri vardir Sen ne anlarsin