https://i.hizliresim.com/DEzRt0.png
Printable View
Bende bunu anlamıyorum,ister mal sahibi,ister kiracı olayım,oturduğum binanın altındaki mağazanın,ister mal sahibi,isterse kiracısı kolon kesmeye kalkacak net söylüyorum işler çok kötü yere gider,çünkü bana göre bunun bir adım ötesi bu kolonu kesen zihniyete sahip insanımsı,yarın öbür gün evime girip çoluk,çocuğumun canına kasteder.
Sorun şurada kolonun kesildiğini nasıl anlayacaksınız. Adam tadilat yaparken bir yere başvuruyor mu ? Kira sözleşmesine göre mal sahibine sorulmadan tadilat yapılmaz adam mal sahibine soruyor mu ?
Yer kiralarken kolon mu sayacaksınız ?
Bunların tek çözümü öküz olmamak. Öküzseniz kolon kesersiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Foruma yeni gelen bazı müsveddeler de ne uslup var ne
de edep . Sana mı kaldı niyet okuyuculuğu. Kim daha çok üzüldü yarışına mı giriyoruz.
... benim pozisyonumda değişiklik yok ama burası ekonomi Forumu ...birileri pozisyon almış ise bunun neresinde hata var. Dışarıda yağmur yağıyor buna engel olamıyorsun ama kovanı doldurmuş isen Burada hata nerede..
Haydi Birbirimize karşı dürüst olalım Allah göstermesin Mesela bu hafta sonu ülkemizde ilgili olumsuz bir gelişme olacağını kesin bilsek Hangimiz şort açmaz.. veya önceden elindeki hisseleri..
O musvettye onerim madem sen herkesten daha çok üzülmüşsün , şirketim var ,emrinde Bu kadar kişi çalışıyor diye caka satacağına yap 100.000 TL'lik bir yardım Ekstreyi de buraya yapıştır seni Takdir edelim.
Hayır gizli işlenir demeyin tam tersine bazen Hayır teşvik edici olması ve Emsal teşkil etmesi için açıktan yapılmalıdır ki diğer vicdanlar harekete geçsin
Biz fakiriz fakir geldik fakir gideceğiz Dualarımız Depremzede kardeşlerimizle .ama şirket sahibi olup emrimde bu kadar çok calisan var diyen ve herkesten daha çok üzülen musvetteden farklı bir muamele bekliyoruz
torunum matematikte dünya 1. si oldu...
https://twitter.com/anadoluajansi/st...108720129?s=20
Sayın Egeli,belki hatırlarsınız,yanılmıyorsam 2005 yılında olmuştu bahsedeceğim olay.Yer:Konya,daha önce birlikte görev yaptığımız bir arkadaşımın misafiri olarak ailecek Konya ya geldik,akşam ikimiz çıktık arkadaş bana ;bak bu binalar yeni yapıldı,içleri çok lüks dedi,dediği binanın altında ışıl,ışıl bir mağaza vardı.
Tam bir gün sonra saat 20:00 civarı(bizden bir sokak önde)önce korkunç bir gürültü sonrasında eve kadar gelen bir toz bulutu ile dışarı çıktık,maalesef o lüks bloklardan öndeki olduğu gibi çökmüştü,ne deprem ne herhangi başka doğal afet nede yangın,alttaki teşhir mağazasının taşıyıcı kolon kesmesi neden olmuştu...Konya'da 92 kişinin öldüğü Zümrüt Apartmanı faciası...............................