olmayanı yedik waalleyi, sadece karşılıksız banknotlarla
Printable View
şu gürüland meselesi,....
biden de gürüland yoktu,...rusia vardı,...putinin daşşaklarına kadar avuçladılar,..
trampi sahayı değiştirdi, gürüland yaptı, daha kuzeyde bir yer yaptı kendine,..dahada dışarda musk üzerinden marsa kadar yol ları war,...
bu rusia _ukrein didişmesinin bir anlaşma ile son bulacağını gösteriyor olabilir,..
bu iyi tarafı,...
bunun içun almanyada hükümetin el değiştirmesi ilk takip edilen olmalı,...hafif faşao akımlar bunun içun önden yüksellmeli evvela
faşo akımlar saosyalist akımları kamçılar ve yükseltir,..
yani karşıtların birliği
Geçmişte bir tarihte bir yerlerde okumuştum... Marsta koloni kurmadan önce bunun denemelerini Dünyada yapolabilecek tek yer Grönland... Buzun eritilmesi, su kaynağı, oksijen, içindeki karbondioksitin dışarı salınması vs her bir işlemi Grönland da deneyip sonrasında Marsta koloni için adım atılır...
Bunu biz görür müyüz bilmem ama çok değil 2050 ye kalmadan Marsta koloni hikayesi gerçekleşebilir... Bu Dünyanın sonu çok yakın...
Özellikle netflix gibi platformlardsa gelecek dünya, hayatta kalma, yapay zeka, uzay yolculukları vs temalı onlarca dizi türedi... Beyazperdede işleyip deneme-yanılma-gerçekleştirme eylemlerini yapıyorlar... Biz de sadece izliyoruz... Biz zaten her şeyi izliyoruz...
kasıma kadar,
ilki bu 8 hafta, 41 hafta geneli 17.hafta dan itibaren, ikincisi 25 temmuz 2025 te 14-16 hafta poztif beklentilerim var,..
pozitif yerlerim sadece bunlar,...nasıl olacak bilmiyorum, bakacağız göreceğiz,
ilk sınav bu 17, 18, 19, 20, 21, ve belki 22, 23. haftalar,...
sonrası düşmeli sonrası 25 temmuzda 14/16 hafta yükselmeli,
sonrası 3 kasım 2025 oluyor,...
gün içi:
5 lik, saatliği kurmalı, saatlik kapanışa günlüğü kurmalı,
aksi günlük sinyal esas,..
https://i.hizliresim.com/h7o4unl.jpg
saatlik, henüz hiç bir işaret yok