yav.bu efe rakı klasik ne hoş bişeymiş yav..
yıllardır ana içkimiz bira olmasına rağmen niye yeni rakıda ısrar etmişiz aralarda..
hiçbir farkı yok oysa..
sağlığa..
not:27 yıl içtiğimiz biraya yılbaşında son verdik..bünye kaldırmıyor artık..:(
özlüyor muyuz hayır..
Demekki Dünyanın yuvarlak olduğu doğru, menşur ırakıcı sarışına sardı, siz de ırakıya! :oleyo:
31-08-2017, 03:15
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by reha kaya
Geldik tükkana, müşterinin işi gücü şikayet olsa da, başımızın üstünde NAHHH!!!
yeri var! :yes:
Neyse ki ufak bir "nah" ile atlattık :) Bundan sonra duvar yanına bir yere pusup, sessiz sessiz oturayım :yes: :yes:
Alıntı:
Originally Posted by InFeRnO
ufff kavgada söylenmez! Aşağıdaki klibi sana ithaf ediyorum sevgili MedwiG :oleyo:
]
Kulağa küpe mi olur, n'oolur, bilemiyorum artık :kahkah: :kahkah:
31-08-2017, 03:35
reha kaya
Yine sabahladık uykusuz kalacağız, yarın öğlenden sonra, erkenden kalkmam lazım! :kahkah:
31-08-2017, 04:37
MedwiG
Alıntı:
Yine sabahladık uykusuz kalacağız, yarın öğlenden sonra, erkenden kalkmam lazım! :kahkah:
Ogleden sonra mı? : kahkah:
4 saat sonra kalkmış, duş almis ve kahvaltıya oturmuş bir halde olmam lazım , yarıni neden yarım gün yaptılar anlamıyorum tam gün her yer kapansın.. Neyse yatıp uyumaya çalışayım az , erken kalkacağız :kahkah:
31-08-2017, 05:19
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by MedwiG
Ogleden sonra mı? :kahkah:
4 saat sonra kalkmış, duş almis ve kahvaltıya oturmuş bir halde olmam lazım , yarıni neden yarım gün yaptılar anlamıyorum tam gün her yer kapansın.. Neyse yatıp uyumaya çalışayım az , erken kalkacağız :kahkah:
Bu saate gadar dikeldik, ikindiye gadar dinnnenem lazım! :yes:
Emme, yaşam koşusu bitmiyor, BAĞ-GUR emeklisi bilem bile, ikindiden evvel kalkmak zorunda kalıyor! :vk:
31-08-2017, 15:02
reha kaya
Ahanda uyandım, erkenden! :he:
31-08-2017, 15:05
MedwiG
Alıntı:
Ahanda uyandım, erkenden! :he:
Babo Kanada'ya gitmiş sizde mi ordasiniz Reha abi? Kanada saatine göre bayağı erken :kahkah: