HSBC ile pek işim olmuyor zaten. Genelde burgan, odea, garanti ve ing gibi bankalar.
Teşekkürler.
Printable View
En guzel sekilde getirmissin. Bu sayede bildirim yapmak zorunda kalmadin.
Eger 50 60k usd yatiracaksan banka sana bunun kaynagini soracaktir (Bana sormustu)
Bu minvalde avusturya da ki hesap hareketlerin ise yarayabilir.
Ya da yukarida yazdigin gibi bir den fazla bankaya yatirmak mantikli olabilir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DTH bir nevi halkin yonetime yaptigi santaj ya da tehditdir. Halk kendi para biriminden kacarak devlete santaj yapar. (Tabiri caizse)
Kosullari sunlardir
1. Ekonomiyi duzelt
2. Benim guvenimi yeniden kazan
Eger bunlar olmaz ise elimde ki dovizi istedigim fiyati gorunceye kadar satmam der
Devlet su yukari da ki 2 seyi basaramazsa mecburen bu santaja boyun egmek zorunda kalabilir.
Halk eskiden dolar alip satiyordu ama son bir yildir alim yapiyor ama satma konusunda pek istekli degil. Cunku ani gelisen soklardan yoruldu ve dersini aldi.
Eger yatirimlarin ve sicak paranin artmasi isteniyorsa yapilmasi gereken sey tl nin degerini dusurmektir. Dolarin su fiyatta olmasi ulke ekonomisine bir katki saglamaz. Yukseldiginde halk tl ye gecip o para ile yatirim yapabilir eger guven duyarsa devlete ve ekonomiye.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
31-05-2019, 12:28#3337vicente vicente şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
11,549
Dolar ölmüş.
Dth lar bozulmadikca cacik olmaz
S400 olsa bile kullanilacak cok dth var.
Tam 6 aydir soyluyorum tarihe dikkat...
Dogru soyleyene neden kizilir
Size dolarin neden çıkmayacağını soyledim
Pembe dth lar artiyor masallarina inanin o zaman
ABD verisi öncesi bi kumar oynayıp long yaptım. 5,71 stop
Vay arkadaş benim uyarı gönderimin arkasına bile 4 tane DTH yorumu yaptıya la...
Seriye bağlamış keleş gibi.....saydırıyor...
Tamam kabul pes ediyorum...
Bir de önerim var;Başlık da D,T ve H kelimelerini kullanmayalım ki Vicente ye malzeme vermeyelim...
saygılar/başarılar