27 Aralık Perşembe 11:09 2 YILLIK TAHVİL FAİZİ GÜNLÜK YÜZDE 4,5 DÜŞÜŞLE YÜZDE 20'NİN ALTINI GÖRDÜ
Printable View
27 Aralık Perşembe 11:09 2 YILLIK TAHVİL FAİZİ GÜNLÜK YÜZDE 4,5 DÜŞÜŞLE YÜZDE 20'NİN ALTINI GÖRDÜ
benim seyahat için kullandığım kart parafly platinum. kartın limitinin % 5'i kadar avans puan kullanabiliyorsun.
https://www.parafly.com.tr/2452-paraflyi_taniyin buradan detaylarına bakabilirsiniz. aynı anda farklı tarihlerde birden fazla avans kullanabiliyorsunuz. ayrıca sürekli bir puan kazanımı ile puanlar gayet kolaylıkla kazanabiliyorsunuz.
sadece seyahat için değil, konaklamada da kullanabiliyorsun.
ve en önemlisi istediğin havayolu şirketinden bilet satın alabiliyor, herhangi bir vergi vb ödemiyorsun
Yurtdisi bilet alinca cok sacma katiliyorum ama yurtiicnde cok ise yariyor. Cunku yurtici biletleri bazen 500 tl yi bulabiliyor. O zaman 3750 mil ve 40 tl oduyorum ayrica upgrade de isime yariyor
Ne var ki limit yoksa karta da gerek yok.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ykb world gold kartım vardı limiti 9.7 bin tl Mt aradım limiti 20 bin .e yükseltmek istediğimi söyledim.bazı bilgileri verdim. 1 saat dolmadan limitim 22.100.tl ye yükseltmişler sms ile bildirdiler.