esselocan bey ne dersin ADESE için...
Printable View
esselocan bey ne dersin ADESE için...
SEKFK ; 6.20 tavan kapattı...
Tavan olduğu için akşama bıraktım...
Tavan yapmadan önce sorulsaydı 6.22 geçilmeden yükseliş trendi başlamaz derdim...Hala diyorum ama tavan kapattı herhalde geçer ve inşallah tavan serisi devam eder...
DİRENÇ ; 6.22 - 6.75 - 7.10 - 7.36 - 7.55...
DESTEK ; 6.09 - 5.92 - 5.68 - 5.33 - 4.88...
Uzun uzun yazdım çünkü uzun...
Yarınki tavanı ; 6.82...
Tavan devam etmezse bile 6.22 üzerinde kalırsa bulunduğu kanalda ; 7.55 kanal direncini yapmak isteyecektir... Tavan veya değil, olurda ; 7.55 sağlam geçilip desteklenirse ; 7.81 - 8.29 takip edilecek..
Y.T.D.
1494,97 kapanış...
Yukarıda yazdığım yorum hala geçerli olmakla beraber ; önümüzde iki adet direnç var...
Birincisi ; 1405.70...
İkincisi ve en önemlisi ; 1435.00...
En önemli diyorum çünkü esas oğlan bu direnç...
Sayın Eski Prof hocam, verdiğiniz nokta atılı yine yerini buldu 1405,7 geldi. Tebrikler...
Sağol kardeşim...
Kanal direnci ; 1435.00 sağlam geçilirse devamını yazarız...Ama sağlam geçilip desteklenirse ve en az bir kaç seans hacimli üzerinde kalırsa düşük kalan lokomotif hisseler takip edilecek onlar onaylarsa yükselişi ozaman film başlar... Onay dirençlerini ogün gelsin yazarım...
Ama Gündem yine önemini koruyor...
Y.T.D.
Hocam trgyo yavrusu adese için kısaca dediğiniz gibi gider diye düşünüyorum. Adese yi 2018 de 15 TL olarak görmüştük. Şimdi yine endekse uyarak ralliye çıkar inş.
Teknosa ise düşen trent bitti diye umuyorum. Artık son 10 gün satışların artması stokların hedef ve hedefüstüne çıkması için duacıyım. 17,52 kanal üstünde yeni kanala girer ve üstten giren biz ky için karlı hale gelmesi lazım. Daha detaylı gece bakalım. Başka bir konu olursa yazalım. Sonuçta o da bir SA ağanın eli tutulmaz... bize de yüz güldürür...
Kesinlikle ytd.
Umut dolu mesajlarınız için teşekkür ederim sayın esselocan ve eski prof, umuyorum ki herkes sahip olduğu hissede güzel meblağlar kazanır, bu platformdan öğrenilecek çok şey var, emekleriniz için tekrardan teşekkürlerimi sunarım.
TKNSA (h)(1s)(log) Haftalık grafikte fincan kulp hedefi yaklaşık 25.28 olabilir. 1 saatlik grafikte ise alçalan takoz yukarı yönlü kırılmış formasyon bozulmaz ise muhtemel hedefi 16.18 olabilir.
Düşeni kırdı ve tutundu . Macd yukarı kesti, Parabolik sar fiyatı aşağı kesti , hacim artışı var . Güzel günler görülebilir . YTD
1.Hedef 13.05
2.Hedef 16.17
3.Hedef 19.29
Alıntılar böyle, şahsi fikrim 11,90 üstünde tutunursa devamı gelecek. Hacı bey 3 kez satış yapmış kendine 3 mly luk saat almış dalga geçer gibi, olumsuz hava yapsa da benim için fark etmez.
Tknsa kendi markası olan PREO yu 35 ülke pazarına sunarak satış yapmaya çalışacak. Önümüzdeki 2021 1Ç çok önemli . Yılsonu 4Ç bilanço gelsin. Bakalım bir.
Sonrasında ise hissede HSBC ve AK yatırım ve diğerleri alımda devam edecek mi?
Hayırlısı.
Tüm yazdıklarım için kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.