Mert kardeşim bende 5 kilo civarı doğmuşum senin gibi yalnız 13 14 yaşına kadar zayıftım sonra kilo aldım bende 180cm boy kilo 118
iş gereği ve ağırlık kaldırmayı sevdiğimden çevremdeki çoğu kişi 90 95 kg gösteriyorsun diyorlar kilon olsada agırlık kaldır yürüyüşler yap en azından kilolu olsanda sarkık olmamalı.
Mesleginiz nedir ustadim agirlik kaldirmali ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
27-07-2019, 21:56
drselcuk
Alıntı:
Originally Posted by TonyStark
86.5 kırarsa 90 kg kadar yolu var :) Drselçuk abi hacca gidince zayıflarsanız çogu tanıdığım kilolu gitti zayıflamış şekilde geldiler şimdiden Allah kabuletsin.
Surec bu zaten hac olayi sonrası bakalim nasi olacak durum
27-07-2019, 21:57
Batman
Alıntı:
Originally Posted by drselcuk
Surec bu zaten hac olayi sonrası bakalim nasi olacak durum
Umrede 7 kg verdim ben 12 gunde gerci diyanetin capsizligindan oldu biraz bu kadar bos bir kurum
27-07-2019, 22:00
TonyStark
Alıntı:
Originally Posted by mertkucukuncu
Bende zaten 150 kiloyum dediğimde kimse inanmiyordu 115-120 sanıyorlardı, 100 olduğumdada 80 felan sanarlar,
Kiloyu verelimde deri aldircaz artik yaoacak bisey yok kaslı bi yapim var göbekte ciddi bir sarkma olacağını düşünüyorum
Mekik ve şınav çek düzenli olarak birde barfiks oldumu bayağı sıkılaşır ben yüzmeyide severim. 5 yıl kadar önce 140 kg ve üstüydüm şuan 118 115 arası ortalama sarkık yok yavaş yavaş zayıfla birden kilo verirsen çok sarkma olur.
27-07-2019, 22:05
TonyStark
Alıntı:
Originally Posted by Batman
Mesleginiz nedir ustadim agirlik kaldirmali ?
Çiftçilik yapıyorum şuan birazda bahçe ekiyorum hergün olmasada çok agırlık kaldıyorum 50 kg gübre tohum çuvalarrı mevye sebze sandıkları römorka yükle indir filan derken ister istemez kas yaptım :)
27-07-2019, 22:10
mertkucukuncu
Alıntı:
Çiftçilik yapıyorum şuan birazda bahçe ekiyorum hergün olmasada çok agırlık kaldıyorum 50 kg gübre tohum çuvalarrı mevye sebze sandıkları römorka yükle indir filan derken ister istemez kas yaptım :)
Bu gidişle beklediğim tarim reformları olursa seneye ki ulkenin baska sansi yok bende mandiraci olup inek boku yikayacam
27-07-2019, 22:12
NewsTR
Tarımda aslında para var verimli kullanana.
27-07-2019, 22:16
Batman
Alıntı:
En sagliklisi kolay gelsin ustadim bide organik saglikli besleniyorsunuzdur