Printable View
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Hani bana mcchicken alacaktın Aha aydinin ikinci hesabi oldugunu itiraf etmis oldun boylece
Alıntı: Originally Posted by Webster Aha aydinin ikinci hesabi oldugunu itiraf etmis oldun boylece Agzindan cikanlarida unutoyn hem bana hem aydina alacaktin Cok yalan soyleyen adam laflarini unutur
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Agzindan cikanlarida unutoyn hem bana hem aydina alacaktin Cok yalan soyleyen adam laflarini unutur Bul lan oyle dedigim postu Arsizlik yapma Daha demin bana yemek ismarlayacaktin Simdi mc chicken dileniyorsun
Alıntı: Originally Posted by Webster Bul lan oyle dedigim postu Arsizlik yapma Daha demin bana yemek ismarlayacaktin Simdi mc chicken dileniyorsun Pcye gecince bulcam iban at demiştin
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Pcye gecince bulcam iban at demiştin Ne diyorsun cocuk Burasi elit kesim Sesin yukari cikmiyor Dim tis dim tis...
Alıntı: Originally Posted by Webster Ne diyorsun cocuk Burasi elit kesim Sesin yukari cikmiyor Dim tis dim tis... Hasan amca çocuklar birazdan okuldan gelir öğle yemekleriyle uğraş istersen
Alıntı: Originally Posted by Webster Bak yine anlamamissin Beni degil hayati yakala aslanim 😀 Beni bulsan ne olacak Benden sana ekmek cikmaz Töbe töbe biz kız bulucam diyorduk. Kafayı yemiş bunlar.
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Hasan amca çocuklar birazdan okuldan gelir öğle yemekleriyle uğraş istersen Su aydina uyma aslanim