Iyi bir şey olursa bizden, olmuyorsa CeHaPe'den o da tutmazsa Allahın rüzgarından, malum Türkiyede rüzgar hiç esmez, şimdilerde başladı esmeye.
Printable View
Iyi bir şey olursa bizden, olmuyorsa CeHaPe'den o da tutmazsa Allahın rüzgarından, malum Türkiyede rüzgar hiç esmez, şimdilerde başladı esmeye.
Erdoğan : (Aşı olmayanlara kısıtlama getirilmesi sorusuna ) Aşı olmayanlara zorlama yapılmasından yana değilim
Dedim di mi?
Yardıma gelen Rus uçağı, o kadar yukarıdan bırakmış ki suyu, su havada bulut olarak asılı kalmış...
Kiralanan da aynı hesap, kontrol etmek denetlemek lazım, kendi pilotun, kendi uçağın gibisi olmaz..
İspanya'dan gelen CL-415, mekik gibi dokuyor...demek ki geçerli konsept bu işte...THK'da da birileri akıl etmiş ki, Fransa, İspanya, Yunanistan gibi karar vermiş uçağın modeline...normalde bu işlerde karar verilirken, çok düşünülür, taşınılır, hesap kitap yapılır, 50 yerden fikir alınırdı eskiden...eskiden eskiden kımız içerdik biz testiden, ne zaman ayrana döndük kafa yapmaya başladı..
Erdoğan : Enflasyonun Ağustos ayıyla birlikte düşüşe geçeceğini düşünüyorum , bende artık buradan bazı yerlere sinyal vermiş olayım , enflasyonun artık yükselmesi mümkün değildir bu yüzden faizlerinde düşmesi gerekmektedir
Cübbeli, üflese söndürür...yangın söndürme unsurlarına katılmalı bence...Alo Cübbeli Hattı; (bağlanmak için beklerken otomatik operatör; yangını tekbir getirerek siz de söndürebilirsiniz, tekbir getirmek için 1' i, küfür yeme pahasına bağlanmak için 2'i, tekkeye yardım için 3'ü tuşlayabilirsiniz.)..tiiiyt..iki..
-Hoçam nükleer yangın diyööler...
-Lan iki tekbir getirip söndüremediniz de beni mi rahatsız ediyorsunuz akşam akşam namazımı bozdurdunuz bana, yatın zıbarın ben müdahale ederim birazdan..
Muğla Valiliği ve Milas Belediyesi bölgenin boşaltılması için karar aldı
Ören, Alatepe, Kurtak, Çamlıca, Bayır, Fesleğen, Demirciler ve Karaağaç mahallelerinin tahliye edilmesi için çalışma başlatıldı / Son dakika - Milliyet