3, 60 da set mı var. bir türlü geçmiyor 1 aydir
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
3, 60 da set mı var. bir türlü geçmiyor 1 aydir
bu aksam 200 gunlugunu kirip daha once cizdigim grafikteki kanala kendini atarsa ; ki atacak solugu kanalin ust bandi olan 3.90/4.00 araliginda alacak..
o kanal araligina girer ve (burasi onemli) 3.65 civarinda dolar mevduat hesaplarinda bosaltma yaptirabilirlerse veya cok kisa bi aralikta (3.60/66) V hareketi yapar 3.66 /67 yakip satis firsati verdim bakin algisi yaratip tekrar asagiya yonlenirse ve yukun bi miktarini atarsa trend hizlanir,
3.70/75 araliginda ise istenilen dokulme olursa cok kisa sureli niye sattim bak gidiyor algisi yaratip tekrar millete mal aldirmak icin bi anda 4 ustune atabilirler, orasi portfoy bosaltma yeri..
3.37 de inatlasmasam (kendimle) guzel marj yakalanabilirmis, bi 10 kademe teknigin olusmasi icin bekledik ya neyse..
formasyon adi : golden cross
akabinde hareket icinde yukselen ucgen formasyonu olusacak sanki..
yukari yonlu V V V ,
hissiyat tabi bunlar, neydi o;
itibarda tasarruf olmaz..!
dolar 4 tl benzin 6 tl olsun tasarrufu da ogreniriz elbet..
ytd
paylaştığınız grafik kaç sayfa ötede....
AKP de depremler var, dış siyaset kötü gidiyor, Almanya, Hollanda,AB ile papaz olduk, ekonomi kötü, cari açık devasa, tek kalemiz olan kamu maliyesi bitmiş, bakanlar TV ler de yalvara yalvara yastık altındaki milletin zor zaman altınlarına göz dikmiş, kısa vadeli dış borcumuz 110 milyar usd ile şirketleri bitirmiş, halk hak etmediği sanal ve ithalata dayalı bir mutluluk ve rahatlık yaşarken, K.Irak sıfır noktasında TSK tatbikat üzerine tabikat yapıyor. CB nımız bu operasyon için ABD ve İran ile görüşüyor, TBMM resepsiyonunda basın önünde alanen
-Hazırmıyız komutanlar, diyor..
Komutanlar sesli bir şekilde;
-Hazırız diyorlar...
Barzani geri adım atmam, CB sözcüsü bir gece bu yarın gece de olabilir, haftaya da olabilir derken...
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz...
Gece gece yine hareketlendi, arkadaş piyasa kapalı forex oynayan dışında bu saatte alıp satılamıyor ki, sonra diyorlar dolar 3.59 gördü, e ben satamıyorum ordan akşam 3.57 idi piyasa kapandığında.
Dip olarak da 3.38'den döndü deniyor, nerede 3.38den alan var mı ben 3.40dan alabildim 3.39 bile alamadım.