İŞİN PÜF NOKTASINI YAKALAMIŞSIN Abem benüm.😂😂😂😂😂
Printable View
Drtusss un yazdığı hiçbir yazıyı okumuyorum Sen bizim için endişelenme para bizim zaman bizim kot içi bizim kot dışı bizim sermaye artırımı bizim azaltımı bizim sen tatlı canını üzme
Patron olsaniz eliniz deki lotu bu fiyattan mi yoksa daha yukarilardan mi cikartirsiniz dr tuss ve volbor ? Cevapyazin bakim. 6 tl den 0.18 kim dusurdu islem yaparak ? Ytd
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ŞAMPİYON sakin bak senin yazdıklarını gercek sanan IQ çok yüksek insanlar var...
Bunlara zamanında hergün hesap yapıyordun ÇAĞRI fiyatı şu diye, uçuk faizî bile bunlara nasıl hesaplar yaparak sultanın KEZBANLARINI KAKALADIĞINI , bunlar unutacak kadar akıllılar... ZT nîn mallarını 0.56 milletin eline verdiğin o günleri hatırlatarak 0.42 den yeni yönetîm diye diye pazarlamaktan ne haz alırsın...
Giren yeteri kadar girmiş diyip artık elimizdeki ile zengin olucağız yettî gayri diyemiyecek kadar da karekter sahibîsin... SUV cunun cebînde metelik kalmadığını ilan ettiğini okumazmısın. Milletin kanına , SUV cunun kanına hala niye girersiniz...
Sizin FESİH davası sürdükçe bu hisse nîye değerlendirir elin adamı baskıya devam der.... Dava açtığınız günkü değerin üstüne çıkartır mı??? Otellerimiz fabrikalarımız vs çok değerli dersin ama geçmiş yıl zararlarını , borçlarını vede bırca batıklığını bildiğin halde sırf gaz olsun diye yazamazsın...
Yatacak Yerin yok vesselam... Çağrı /faiz hesabı ile kanına girdiğin masum KY cılardan çık özür dile... O günler seni uyaranlardan bari özür dile...
Elindeki lota dünyanın parasını harcamış gibi anlatıyorsun...
0 > 0,39 dan desem ne anlarsın...
Sende 1-2 büyüktür 0.39 dan dersin tabiki de alacak olan KERİZLERİ bulursan satarsın... Yıllar önce ki gibi... Elinde mal olanlar dışında tüm borsa alemi bunların 7 ceddini tanımış...
Sen zannediyorsun ki yine 6 TL den satacaklar o zaman bende satarım!!! Borsanın gerçeklerini öğren der birileri...
Doritos boş yere algı yapma. Fesih davası ile borsadaki hisse fiyatının alakası yok. Fesih davasında ky lehine karar çıkarsa tüm varlıklar güncel koşullardan yeniden değerlenir. Borsada ki fiyat üzerinden algı yapma.
Yeni görevin bu mu yoksa :)
Bu fesih davası daha çok acıtacak canınızı, söylersin patronlarına :)
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eee sen daha iyi biliyon patron. Hemen kaldirdi 018 den baskasi goturecekti bu acele neyisiydi bakim ben allah t an 019 dan aldim.seni bur da kaile alan.yok .gitisine fikrini kendine sakla
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Android mobile app
Sen.kenedini yorma ben herseyi biliyorum.firkino kendine sakla.senin gibi bos yancilarinn yuzunden satacak dedigim elinde kervan.yoksa git isine bak
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Android mobile app
Görende 0.18 den milyon lotlar aldı zannedecek :) :) :) beleş hisseyi 0.18 den veriyolardı...
Hisse adetini ve de ortalamanı yapıştır bakim... Burdakiler ağlıyor hala... Neden acep
Eeee bir de bir hesaplasın bakalım mahkeme sanane kardeşim bakalım kaç lira hesaplayacak hayır bunun tasası sana niye düştü...
Bırak patron düşünsün.. dün şöyle direniyoruz patrona siz de direnin diyordun...
bugün patrona yazık haksız yere zenginleşeceksin diyorsun...
doktor diyorum ya sen artık iyice ne diyeceğini sapıttın... bırak geçmiş yıl zararlarını bakalım şu tapusu bildirilmeyen gayrimenkuller bir çıksın, bırak bakalım şirket gerçekten batık mı???
hem nasılsa patrona beleşe dağıttı bu hisseleri değil mi??? bırakta patronlara öğretelim hisselerin beleş olmadığını...
ky ye 5 yıldan beri çektirdiklerinin hesabını soralım, spk suç duyuruları mahkemeye ulaşmış ya da ulaşmak üzeredir bunların bir ceremesini yaşasınlar..
zor ama bir kayyım atanırsa şirketin içini dışını şöyle bir evirsin çevirsin...
tedbir konursa kafasına göre gm satamasınlar
yani eyyyy doktor patronlarda senin gibi düşünmekten artık vazgeçmesi için bu fesih güzel örnek olacak... bu yatırımcı %5 i bulur bana hesap sorar diyecek hissesine sahip çıkacak...
şirketi düzgün yönetecek, alengirli işler yapmayacak...
biliyorum bazılarının oyuncağını aldık oyunları bozuluyor ama kusura bakma doktor... artık yeter...
ağa babalarına söyle zaman kısıtlı az kaldı... adalet aksak ilerler ama gideceği yere eninde sonunda varır...
Bilmem anlatabildim mi??
Yazdıklarım neden siliniyor. Hakaret etmedim. Doktora cevap verdim. Yazdıklarım neden silindi
Doktor başkalarına ****** derken sorun yok ama.
Doktor ne oldu spk blokeyi çözmezdi hani.
Bloke çözülmedi idi ise 400 milyon oyu kim verdi.
Yaw arkadas 0 buyuktur 39 beles hisse muhabbeti ne yahu, satsin zt hisselerini kim alacak bu fiyattan? Kim alir? Veya niye satsin beleste olsa hisseler ben daha yukarilardan satmak usterim mesela patron olsam. 18 kurustan milyon lot almis mis diyo biri ulan sen milyon lotlar aldin memsadan noldu? Kimi milyon alir kimi 100 bin lot alir , kimi memsa alir 2 milyon tahtasi kapanir kimi kervan alir 100 bin lot 18 den olur 39 tahtasi acik :) borsa bu yahu, bu kadar yazan adama sorarlar? Senin kervanda amacin ne ? Hissen kesin var kervanda madem oyle fesih davasina eklesinler seni? Yok hissen yoksa derdin ne? Kimin mașa sı sın? Beklentiler belli 1) banka ile anlasma 2) 12 aylikta kar aciklama durumu 3) gozaltindan cikis 4) bursadaki tekstil ile alakali bina , arsa ve makinelerin satis haberleri 5) brut takastan cikis ....bu kadar potansiyeli olan bir hissede ornegin memsadan zarari olan bazi zirdavatcilarin zararini kervan dan cikartmak istemeleri normal. E adam memsadaki zararini kervand a n cikartmak istiyor. Haberler gelmeden ucuzdan almak istiyor ama alamiyor. Alamayincada hisseyi kotulemek icin bi yerlerini yirtiyor. Yirttikcada sacmaliyor. Neymis ? 0 tl 39 tl den buyukmus hisseler beles mis neymis fesih davasi acildigindan hisse yukselmezmis, bakti olmadi ona buna hakaret, yahu acikca soyle be adam mal almak istiyorsun:) sana virmanlasin herkes 1000 lot 300 kisi virmanlasa 300 bin lot eder? Soz lan sana 39 kurustan gonderecez:) hipokratta kutahyaliymis:) aman dikkat:)
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cinali uçun birini aldı sende kıskandın sen ne aldın kınayı yaktın.
Mensa sana iyi gelmedi seni iyi edecek çok arkadaş var.
Para geli gider akıl ve sağlığına sahip ol.
Senin borsa bilgin benimle sidik yarışına gitmene yetmez.
Senin gittiğin yerden ben çoktan gelmiştim.
Senin yalakalık yaptıkların sana bir havuç mu başka şeymiş verdiler bilmiyorum ama
Bedelli ve eş zamanlı sermaye azaltimi yapacak ne gücü ne aklı var.sende yeni gelinin sarıldığı gibi buna sarıldığı.keske böyle birşey yapabilirler dr.tiriska.
Ayrıca kendi adıma ne hisse pazarların nede al sat derim bunu ispat etmezsen dünyanın en çukur adamının.
İsteyene özelden portföyünü gönderirim.
Allah seni bildiği gibi yapsın yinede sağlıklı ol derim
AD abim senide nasıl adam olduğunuda -adam gibi adamsın yani - bilirüz. Sen bunlara aslında kulak asmayacak karekterede sahipsin emme insanı cevab yazmaya zorluyola. Asıl sıkıntı frecel abeminde dediği gibi fesih. Ah fesih vah fesih. Birde dr tirişka valla tuttum bu söylemi on numre 5 yıldız olmuş.
Triskanin birisi aynı anda sermaye azaltımı vede bedelli sermaye artırımını ağzına dolamis başka dolanacak birşey bulsa iyi olurdu.ey bilgi yoksunu şirketin yüzde 28 si halka açık bundan yatırımcı memnun olur çünkü şirkete para girecek şirket düzlüğe çıkaracak bir hamlede.
Ama Mensa gibi şirket bunu yapabilir çünkü kendisinin imtiyazlı yüzde üç gibi hissesi vardır.
Tabi tüm bunlar spk.onayina tabidir
alman bankası ile ana parada anlaşmaya varıldığı kulislerde dolaşıyor. neti olan var mı?
muhtemelen üçüncü bilançoya kadar netleşir gerçi.
bir an önce çağrı öncesi fiyata gelmesi dileğiyle...
Bircok kaynaktan banka ile anlasildigi soylenmekle birlikte , resmi kap aciklamasini beklemek en guzeli. Anlasma olsunda nasil olursa olsun. Eger aralik sonuna kadar anlasma kapta ilan edilirse bizim icin daha iyi olur. Soyleki 12 ayliklarda otel ust kullanim haklari bilancoda 150 milyon tl gosterilecek. Satilan arsa ve fabrika ve tekstil makineleri 50 milyon tl civarinda gosterilecek. Tekstil ile ilgili ek bir satis olursa yine bilancoda gosterilecek. 9 aylikta tekstil fabrikasinin satisindan elde edilecek gelir gosterilirse kar yazabilir 9 aylikta. Bununla birlikte banka ile anlasma olursa zaten anlasilan fiyatin durumuna gore bilancolarda kredi maliyeti yuku azalacagindan ben 12 aylikta cok buyuk kar bekliyorum. Ve ozkaynaklarin 300 milyon tl kadar artacagini dusunuyorum. Otel ust kullanim 150 arsa fabrika satisi 100 kredi maliyetinin azalmasindan kaynakli 50 milyon civari ozkaynak duzelmesi toplamda ozkaynaklari 100 milyondan 400 milyona cikartabilir. Akabinde brut takastan cikis ve gozalti pazarindan yani yakin izleme pazarindan cikis. Yani bu baglamda ileriye donuk olarak 12 ayliklar subatta yayinlanacak, subat mart nisan mayis aylari cok cok hareketli gececek. Kasim ayin dayiz. Kasim -aralik sonuna kadar banka haberi ve tekstil fabrika ve arsa ve makinelerin satis haberi, subat ta 12 aylik bilancoda gozle gorulur kar ve ozsermaye artisi , subat mart nisan aylarinda gozalti ve brut takastan cikis. Ve mutlu son:) e simdi siz bankayla anlastilar diyelim 60 gurustan vereceniz mi? Tabiki hayir... su an hissede kalanlar dava acan buyuk grup. Bu grup hisse fiyati 1 tl nin uzerine cikmadan birakmaz hisselerini. CUNKU ONLAR ANT ICTILER. ONLAR BU KUTSAL YOLDA KAYBETTIKLERI YILLARIN ACISINI CUKARTMAK ICIN YEMIN ETTILER. ONLAR KENDI ARALARINDA YERI GELDI KAVGA ETTILER YERI GELDI BARISTILAR YERI GELDI CATISTILAR. AMA AVUKATIN DEDIGI GIBI kiminle yola ciktiysak aynen devam edecegiz BU SOZU DUYUNCA YEMIN ETTIM BU MUNAFIKLARA UCUZ HISSE YOK. VE ZAMANI GELDI , BAZILARI GELIP BURAYA EFENDILERINDEN ALDIKLARI EMIRLERI YERINE GETIRIYOLAR. HISSEDE YAPILAN BASKIYI ALEYHIMIZE KULLANIYOLAR. HISSEDE MILYON LOTLARLA BASKI YAPILINCA BUNLAR DAMLIYOLAR. ARTIK INSANLARDA BU HISSEYI ALACAK PARA KALMADIGINI BILIYOLAR O YUZDEN SATISA HISSE KOYUYOLAR SIRF PSIKOLOJIYE OYNAMAK ICIN VE USAKLARINI BURAYA GONDERIYOLAR. Dun poktor geldi yarin volboş gelir ertesi gun batıkadam gelir bi baska gun ixirit gelir. Kim gelirse gelsin soylesinler aga babalarina UCUZ HISSE YOK SIZE. Korkmuyoruz gerekirse yine 20 kurus yapin. Gucunuz yetiyorsa 20 kuruslara milyon lot koyun:) 39 a koyuyon koysana 34 e milyon yot g...tun yiyosa. Yatirim tavsiyesi degildir
Aha damladi sirasiyla volboș, poktor, ixir , batıkadam
Hisse geri alimi ne alaka? Adamda pardon kadinda zaten 400 milyon lot var niye geri alim yapsin? Sacma sapan muhabbetler, bankayla anlassin borclari halledip bilancoyu bagimsiz denetime uygun hale getirsin gozaltindan brut takastan ciksin yeter, hisse geri alimiy mis, sanki yildiz pazarda hisse daha gecen teknosa hisse satisi yapti. Koskoca sabanci. Hisse geri alimi ne alaka? Gundemde oyle bisi yok. Su an yakin zamanda banka haberi anlasmasini kapta bekliyoruz?
Senden baska hisse geri alimi diyen yok masallah sen cok bilgilisin-sanki her sirket hisse geri alimi yapmis bi tek kervan kalmis ne alaka , kafa yi takmisin hisse geri alimina , mynettede ayni terane, gozalti pazarinda olupta hisse geri alimi yapan bi sirket soylede cok bilgili zekanizdan faydanalim.
Bu hisse 1 tl lerdeyken 6 tl olacak deyip hisse pazarlayanlar bugunlerde soylem degistirdiler
(Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:
Yönetim Kurulu, T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 25.07.2016 tarihli açıklaması doğrultusunda, küçük hissedarların menfaatlerinin korunması amacıyla Kurulun ikinci bir duyurusuna kadar uygulanmak üzere Şirketimizin borsada nominal bedeli 4,600,000 TL tutarına kadar kendi paylarının geri alımını gerçekleştirmesine, geri alım için ayrılacak fonun en fazla 50,000,000 TL olarak belirlenmesine ve işlemler için Genel Müdür Yardımcısı İlhan Gücüyener'in yetkilendirilmesine karar vermiştir.)
müdür gördün mü şirketine söyle 6 tl ye kadar hisse geri alımı acıklasın bak yönetim dediğin yukardaki gibi olur:)) ama abi:)) sen cok zekisin sana birşey diyemem:)) y.t.d
ne diyo bak (kücük hissedarların menfaati diyor:)..) zeki abi neymiş kücük hissedarların menfaati imiş algıladın mı şimdi zeki abi:)) birde bu zekayla bilanco yorumlamaya kalkmış bilancoları onların olsun acıklasınlar hisse geri alımını:)) müdür cok zeki müdür:)) y.t.d
Merhaba sayın ixir,
Bu yeni bir açıklama mı?
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ixir kapta öyle bir açıklama yok. Yarınlarda olsa dahi herkes kendi kararını kendi verecek. Öyle bir açıklama olacağına inanyıyorsan sen de ona göre pozisyonunu alırsın. Kimseye akıl verecek yetenekte değilsin. Herkes pozisyonunu kendi inandığına göre alır. Sen ne yapacaksın. Kendi kendine sor ve kendine bi çare ara. YTD
Sen simdi burada yazinca hisse geri alimi mi yapacaklar, bos hayaller, bos yazilar, kendi zekani ortaya koyuyosun amacini soyle muhterem
Ben şirket açıklaması olarak algılamadım ve insanlar neden birden kap a koştu anlamadım... yukarıda biri yazmış hangi şirket açıkladı diye oda kapıp bir şirket açıklaması getirmiş koymuş... hatası hangi şirket olduğunu yazmaması olmuş... başka bi arkadaş enka diye düzeltmiş... Ben şuan mesajları geriye dönük bir bütün halinde okuduğum için heyecanlanmamış olabilirim mesajlar arası zaman farkı belkide insanlarda bu algıyı oluşturdu... şahsen bende bir geri alim beklemiyorum yaparsa sürpriz olur ama belkide en kolay yoldan zararsız hisse yükseltme taktiklerinden biridir... tahminim onlarda alsak daha sonra bunca malı kime satarızı düşünüyordur
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geri alimi kucumsemedik, gundemde bu konu yok dedik o kadar. Sanki kervanin patronlarini tanimiyormus gibi geri alimdan bahsetmek bence abes. Hangi sirket geri alim yapti derken gozalti pazarindan bahsediyoruz. Burda geri alimdan bahseden bahseder itirazimiz yok. Isteyen istedigini yazar. Ama sirketi taniyan biri bunun olmayacagini bilir. Biz bunu demek istiyoruz. Hadi herkes geri alim yapsin diye yazsin buraya bakalim yapacaklar mi? Geri alimin ne oldugunuda biliyoruz , kervanin patronlarinin yapmayacaginida biliyoruz. Bizim dedigimiz bu. Yoksa geri alim yapan onlarca sirket holding var. Gecmiste hisse satisi yapan kervanin patronundan hisse geri alimi bekleme hayalperestligini elestirdik o kadar.
O fiyatlar için göz altından çıksın yeter ki brüt takastan çıktıktan sonra sırada o olacaktır diye düşünüyorum. İnternetten alım satım açıldığında daha gerçekçi ederine gidecektir.
Ekip tamamlandi
Onu ödedik.bun ödedik..ulan 5 yıldır yatırımcının parasının üzerine oturdunuz.. Yatırımcı yüzde 75 zarada.. Yatırımcıyı ne yapacaksınız..
Hisse aynı yerinde sayıyor....netice, neticeeeeeeeeeeeeeeee
Topiğin ilk sayfasında bu yazıyı yazan ? Şuan selamunaleykum rumxunu kullanan halk dilinde DÖNEK , DANSÖZ gibi kıvırtan KÜTAHYALI öğretmen şefaat dinç kim acep!!! 3 kuruş için başka kılıklara gîrecen mi???Memsanın GAZCI KEMAL İ yani...
İduz seni yolda öpse haklı mı haksız mı???
seni de iyi tanırız