[emoji122] [emoji122] [emoji122]
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji122] [emoji122] [emoji122]
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç gündür açığa satış listesi içerisinde yerini alıyor ağalar. Açığa satış bir düşüş öngörüsü olmaktan ziyade kağıt baskılama yöntemi olmuş. Daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum. Bu kağıttan kısa vadede beklentiniz olursa saçınızı başınızı yolarsınız. Hep hiç beklemediğim zamanlarda hareketlerini yapmıştır
Bugünkü pasta önemli oldu sn. Antiseptik?
Bakalım kim ne yapmış?
Şimdiden teşekkürler
kademe ne anlatıyor bi bilen varmıdır? açığa satış yapmaya çalışan godomanlar mı var ne? Galip'e benziyo ama. oysa hay ben onun. bi bulaşmadığı bura kalmıştı :)
Ek 16557
1.673 dan 87000 lot açığa satış toplam 67 emir diyor.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak bollinger son 8 ayın en sıkışık halinde. Bollinger alt destek 1,65 ki bugün oradan döndü. Üst direnç 1,73. Bunlardan hangisi hacimli bir şekilde kırılırsa muhtemelen o yönde büyük mesafe alacaktır.
Şirket elindeki nakit ile borsadan hisse senedi alımı yapmalı. Hissenin ederi neyse oraya kadar.
Aman allahım bunu duydum daha kötü hissettim , ya 3-5 lot kapa al sat göndereceklerine , otursunlar koca kimya şirketlerinde bu tutkal maddesini yapsınlar. Ya gerçekten sanayi esnafı kafalı bunlar herhalde.
Vizyon bidiğin imkb şirketi değil sanayide koca levhalı parkeci.
Ek 16583
İşte vizyoner patron (Değerler çerçevesinde sevmeye çalışıyorum demiş röportajda)
tutkal saçma sapan bir bahane...zaten cirolara bakıldığında satışlarda herhangi bir aksama olmadığı görülüyor...son çeyrekte 83 milyon ciro yapmış..üçüncü çeyrekte ise 86 milyon...yani arada çok az bir fark var...
hissenin toparlanması için şirketin alım yapması lazım...sasa patronu şirketin %90 ına kadar aldığını hatırlıyorum...sada 1 lerden çıktığı yolculuğuna zirve olarak 13 leri gördü....şirketine değer veriyorsa bu kelepir fiyatlardan hisselerini toplamalı...
bana göre tüm yatırımcıların bir olup şirketi araması lazım ve hisselerini alması için baskı yapmalıyız...bir deriz on deriz sonunda eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşündürürüz....
eksili endekste nötrüz...hadi bakayım ilk olumlu işaretini sonunda ürettin...sahte kahraman seni...:kahkah:
Bu hafta artık bişey beklemiyorum. Nakitte beklemek en doğrusuymus. Bizim borsanın mayası bunu istiyor. Her yerde nitelikli hırsız öpecek adam arıyor.
Biri aceba yüklü mal aldida onu öpmek mi istiyorlar.
Yoksa 1.7-1.9 dan mal alanların aldiklarinami göz diktiler...
Genpaz çelik nakliyat babasi oğlu dört koldan sattılar hissenin içine ettiler güven denen bişey bırakmadılar insanda biraz Onur olsa böyle yapmazlardı bunlar kendini ölümsüz sanıyor sanmasa bukar yatırımcısını üzmezler yada spek tam bir Naciye milletin elinden almak için her türlü kıvırıp duruyor bu gentasin 31. milyon karı paradan saymiyorlar getcoin değil TL TL 31 milyon 200 bin TL ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamların maliyeti -1 TL kaça satışa verse kar.
https://www.turkishbulls.com/m/Signa...r&Ticker=GENTS
Sn Antiseptik bizi unutmayın. Teşekkürler.
:whistling::whistling::whistling:
temettu net 80 kuruş verirmi acaba
Bir ara birisi 1,67'nin tamamını sildiği halde yine kağıdı bastı. 1,66 'da alışlarını silip 20 bin de açık yaptıktan sonra tüm gün boyu 1,65'den bana tek lot vermediği halde karanlık odadan 1,65 çıkmayı becererek yine bir başarı öyküsü olarak ayıcıkların günlüğüne eklendi. 1,61 dahil alım yazacağım önümüzdeki günlerde. Öyle karanlık odalardan 1,65 çıkarak değil adam gibi satarak 1,65 yap la spek oğlan. Mal vermiyorsun ama ayak oyunları tam gaz
Sn Antiseptik şimdiden teşekkürler.
pardon 8 kuruş demek istemiştim
Sn Deniz güneş. Şu an sermaye 110m, sermaye tavanı ise 120 m bedelsiz için % 9 olabilir en fazla. Gecen yılda ona göre ayarladılar zaten. Öle bedelsiz miktarı (beklenen de yazsanız )yazarak insanları etkileyip hakka girmeyin. Kusura bakmayın okuyunca yazma ihtiyacı hissettim.
dağıtılabilir kar 24,727 MİLYON (faaliyet raporu)
geçen yıl dağıtılabilir kar 13.378 MİLYON TL
bir önceki sene
nakit temettü + bedelsiz oranı uygulanırsa
verdiğim daha doğrusu benim beklediğim oranlar ortaya çıkıyor
etkilemek bizim haddimize değil
hak yemek
kişiliksizliktir
dağıtılabilir kar benim verdiğim rakamlar faaliyet raporundadır
bunun oranlarını genel kurul belirler (nakit temettü + bedelsiz )
2017 de % 8.21 arttırmış 4.7 MİLYON TL nakit dağıtmış kar 17 milyon
bu prosedürde bedelsiz % 9 olabiliyor
nakit temettü oranı genel kuruldadır.
düzeltme yapabilirsin
ama doğru kelimeler seçeceksin
19 kuruş temettü ve %9bedelsiz iyi olur...
Ama..
ironi = inori
patronlar sorun burda...hisse fiyatında şirket güvenilirliği yani patronlar 2 - kriterden biridir...
Bilanço beklentisiyle ve en son 1.92 denemesiyle 1.6 üzeri maliyetle giriş yapanların burnundan fitil fitil getiriyorlar. Kağıt için benim beklentim şimdiye kadar dönüş olmasıydı. Fakat artık 1.6 altinida gosterecege benziyor. Bu kan emicilerin acelesi yok. Sindire sindire sabırsız yatırımcıyı evire çevire öpecek.
Genel kurulu iple çekiyorum bu şahsiyetsizlerin birde yüzünü göreyim istiyorum gözler yalan söylemez
Sn Antiseptik uğramayı unutmayın. Teşekkürler.
Destekler 1.64-1.62
Dirençler 1.67-1.69
Genel kurul nezaman ayrıca temettü politikası yönetim her an karar alabilirmi yoksa genel kurulda mi belli olacak.