Mumkunse bi 3 sene donme inatlasma hisseyle[emoji23]
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mumkunse bi 3 sene donme inatlasma hisseyle[emoji23]
yaptığım en büyük hata 5 tl lerde iken % 40 thyao ya geçmemek oldu...2 kere son tuşa basamadım...gerçi 10 tl lerde ayrılırdım ama en azından para kazanmış olurduk...3 sene önce söylüyordum krdmd 5 tl olacak thyao 15 tl olacak diye ama nasip olmadı...forex için çıktık onları da batırdık...
Xtrader bu sene max. kaç tl görebilir gubrf sence...
Bakalım yarın 3 aylıkta ne kadar yemişler onu açıklayacaklar domuzlar.
Hepinize iyi akşamlar değerli ortaklar forumu takip edip yazmayanlardanım ben gubrf güveniyorum döngüsü olan ortalama 4-1 çıkış yapan bedelsizini veren bir hisse daha ne yapsın maliyetlerimiz yukarda kaldı evet... ihtiyaç dışı paranla ufak ufak alım yaparak biriktirebileceğin bir şirket
Ortak sen yenisin galiba çok iyimsersin maşallah
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
seçimler için hissenet anketi açılmıştır
oylama gizlidir. oyunuz hiçbir şekilde gözükmeyecektir.
hissenetin anketleri net skoru göstermez sadece forumun genel eğilimini yansıtır. ama genede oylamaya ne kadar çok katılan olursa o kadar sağlıklı olur.
sadece oyumuzu kullanalım yorum yapmayalım
hayırlı olsun...
Değilim ama çok kötümser olacağım bir durum yok maliyeti yüksek kişilerin tepkisini çekmek istemem baştan kusura bakmasınlar hissenin zamana ihtiyacı var bunu fırsata çevirelim diye yazma gereği duydum yanlış zamanda hisseye girmek yada hisseyle arada bağ kurmak sanırım bizlere mahsus çıkınca satarız 3 seneyse 3 5 seneyse 5 sene biriktir bence bu durum birikim yapmak isteyene fırsat
5 Lira 5.5 lira dokuna bilir. Hikaye iyi olursa
Desene ortak işimiz hikayelere kaldı
Nasip. Nasipten otesi olmazmis
Aynen öyle cirolardan karlılıktan beklentimiz kalmadı artık yönetimden iyi bir hikaye beklicez
Secimlerden sonra yeni hukumet iui bir tarim politikalariyla gelirse birseyler olabilir. Bence gubrf ve tarim kredinin varlik fonuna devredilmesi veya tamamen satilmasi lazim iste o zman hak ettigi degeri bulur onu acilir..
Gayet iyimserim dediğim aselsana 47 den girmişsen gübreye de tavanken girmişsen bu hissenin suçu değil yeni yatırımcıların güvene bileceği sağlam bir firma tabiki düşüşler olacaktır örneğin thy de düşecek bunu siz de biliyorsunuz komşunun veya falanca kişinin tavsiyesiyle aldıysa ve 5 tl den 15tl çıkmış hala ne bekliyorsa .... petkim 2 tl den çıkmış 8tl ....başına geleni çekecek biriktirmek için uygun bunda kötümser olacak bir durum yok arkadaşlar
2,62 görünce alırım
İbrahim yumaklı tekrardan tv ye çıkar mı sizce?
Çıkıp hangi yüzle ne söyler çok merak ediyorum.
Kimsenin bilançodan umudu yok mu yaa.
Ortak ne bilanço nede başka birşey umudumuzu bitirdiler senelerce hakkımızı yediler yalanlarla dolanlarla yatırımcıyı kandırdılar
Bir tek oyak yatırımın bu beklentisi var.bugün açıkladı.oyak ne dese tersi oldu bu hissede o yüzden umut aşılamıyorum.
* * GUBRF: Artan amonyak fiyatlarının İran faaliyetlerinin karlılığını* olumlu etkilemesini bekliyoruz. Türkiye faaliyetlerindeki güçlü* performansın da ilk çeyrekte sürmesini öngörüyoruz. FAVÖK'ün %133* artarak 78mn TL'ye, net karın da geçen seneki 11mn TL'den bu sene 27mn TL'ye çıkacağını hesaplıyoruz.
Ortak hadi diyelim bir yönetici böyle iki böyle üç böyle bu atananların hepsi aynı devlet politikasımı bu çözemedim herşeye müdahale eden hükümet bu işe neden el atmaz anlamadım bildiğin manipülasyon yapıyorlar suç işliyorlar
Bende aynı şeyi düşünüyorum ortak bu kadar göstere göstere yatırımcı soyulmaz ayıp ya haram zehir zıkkım olsun
Ciro 1.257
Brüt kar 262
Net kar:15 milyon
Sizin yapıcagınız ticaretin içine ediyim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
15 milyon kar 38 milyon yönetim gideri 92 milyon pazarlama satış gideri rakamlara bak ya
GUBRF Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 15132483 Yıllık Değ%:23 Ana Ortaklık Payları: -8788186
Valla istedikleri kadar gider yazsınlar... Eninde sonunda bunlar da GİDER!!! Tabi burda atıp tutmakla yazmakla kızmakla olmaz bu iş..
En iyi olduğu çeyrekte bukadar cüzii bir kar geliyorsa önğmüzdeki çeyreklerde gelecek zararı tahmin bile edemiyorum
İsteseler çok farklı bilanço gelir.
Haram zehir zıkkım olsun nediyim
Süper bilanço siz okumayı bilmiyorsunuz sadece kar rakamına bakmakla olmaz şirket eriyip kar 150 milyon yazsa hemen para cebinizemi girecek faliyet karı artı büyüme var