akçansa....
Dönem Sonu: 31.03.2018 31.12.2017 30.09.2017 30.06.2017
Toplam Gelir 387,62 427,93 401,55 391,39
cirosu afyondan 9 kat fazla...piyasa değeri ise 3.5 kat fazla...
ne kadar pahallı..grafik ucuzluk yanıltmasın...
Printable View
Akcansa büyük şirket. Afyon büyümeye devam ediyor bu da avantaj. Ayrıca afyon 79 milyona arsa sattı. Bunu 2ç'te kar yazacak. Kısa vadede iyi olur.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2015 de afyondaki arazinin yüzde 40 imara gider...kalanın da dönümü 1.3 milyon Tl anca eder demiştim...burada topa tutuldum tu kaka edildim( ne hayaller satıldı buralarda)...ne kaldı elde 20 den 160 milyon ne ediyor...160 milyon TL...
2015 arsa satışı haberiyle afyon yüzde yüze yakın yükseldi. Daha ne olsun
Akcansa, yılda 5,5 milyon ton çimento.... afyon 1.5 milyon.
fabrikanın bitmesi ile üretim 3-4 katına çıkmaz...bölgede bu üretimi tüketecek bir talep ancak 20 yılda olur dedim....gördüğünüz gibi 1 yıldır ortalama 3 aylık satış 40-50 milyon....
boş laf bunlar. istesinler nalbur hasanının dükkanını holdink fiyatına çekerler kaldıkı bu hissede böyle tırtbi hisse degil . istemiyorlar büyük çıkıştan mahrum bıraktılar herşeyi bahane ederekte el ne düşerse bu na iki yazdırlar bu hisse zulme maruz kalmış aslında madur bi hisse na palım yapacak bişey yok bekliyoruz ...
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada sayın ft-2 sen arsa haberi gelince sürekli düşecek satın demiştin ama hisse 6.50 lerden 9.80 lere gitti ve uzun süre yukarılarda kaldı. Sen yine gelip düşecek, pahalı diyorsun ya belki de yeniden yukarı hareket gelebilir... Ne dersin?
Günaydın.Bakarmısınız açılışda bizim rezil yine aşağı endeks yukarı.Neyse yukarı döndü gibi...................Son dakika haberi Enflasyon rakamları son 15 yılın enkötü rakamı çıkmış.%12,65
Oh be %0,19 primli kapattık günü(!)
https://youtu.be/S9DmdjCLOzM
Bu afyonculara gelsin...
Günaydın hepinize(Rahmetli Sakıp ağanın mirasyedilerine bir şey yok.)
SAnki bugünlere kadar endekse ayak uydurmuş gibi son gün lerde endeksle iniyor endeksle çıkıyor.Endeksde dolara endekslendi iyice.Yine inişe geçdik hayırlısıyla
Vay arkadaş afyon nerelere gelmiş böyle... 2015 de bedelliye katılıp 1 ayda % 40 kazanmıştım. 5 liraya her zaman alınır derdik 2015 de dolar 2 lira iken. Resmen çöp olmuş allah taşıyanların yardımcısı olsun...
Dibini bulamadı kansız şeref yoksunları.........
Y.k . Bu kağıt tan ne istiyo merak ediyorum .elinde 2.7 milyon lot var satıp kurtulsa bizde yolumuza baksak .kağıdı resmen *** etti ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beceriksiziküçük yatırımcı düşmanı MİRASYEDİLER VE SPEKLERİ 1 lot AFYON =1 dolar demek için elinizden ne geldiyse yaptınız.Hepinize 24 saatin inanın her saniyesinde bildiğim bütün küfürleri sayıyorum.Sizi ve sizinki gibi kağıtları borsaya kabul eden borsada tutan yekili kurum yetkililerinede selam(!)olsun.
Mal sikipet benim malları almaya gücün yetmez dot olani
Yıllık zarar %42'yi geçti.%50'ye dayandık ve rezil firmanın rezil tepe görevlilerinden hiçmi hiç ses yok. Ben bela okumayımda kim okusun.REzil herifler anlamıyorsanız anlayın 100 bin lira indi 50bin nliraya.
Merak ettiğim bu sayfayı hiçmi okumuyor bu ahlaksız herifler.Mübarek günlerde aldığınız bedduaların mutrlaka biri tutacaktır.
Bu kadar düzenli bir şekilde aylardır düşen başka bir kağıt varmı allahaşkına?Ben takip edemedimde merak ediyorum doğrusu.
Bu arada sevgili AMCA nerelerdesiniz?
Allah ...nızı versin. Boğazınızdan geçmeyi nasip etmesin aziz mübarek gün. bu kadar Rezillik olur mu? hadi piyasa kötü anladık peki ralli yaparken yine bitirdiniz milleti. düzenli olarak düşürdünüz. arsa parasını yediniz her güzel haberi hiç ettiniz. Memnun musunuz? borsada hiçbir kağıdınız küçük yatırımcıya para kazandırmadı. ama başkasına geçince uçtu kağıtlar. Bknz. Sasa, Bossa. Ama Allah var gam yok sizinde sıranız gelir bu kadar kişinin ahı kalmaz
Hiç uzatmaya gerek yok arkadaşlar : Dolandırıldık ey halkım , unutma bizi !!
eşkiya dünyaya hükümdar olmaz , zalımın zulmu varsa garıbın allahı var , her gecenin ardında bir sabah vardır, çıkmayan candan umut kesilmez , garıbın kuyusun kazma içine düşende kurtaranın olmaz , dostlar dostlar bu günler de geçer inşallah saglıcakla kalın gün doğmadan neler dogar ..
İzmir demir çelik kadar olamadın.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayrağı aldık en önde gidiyoruz yine....
1 lot AFYON=1 dolar demeye az kaldı.bizim rezil 5.07 dolar 4.61 şu dakikalarda.Büyük olasılıkla 4.80 de buluşacağız.inşallah daha aşağıda buluşmayız(!)Battı balık yan gider.Bu rezil kağıdın FABRİKASINI gören varmı dostlar.İnanın şüphe ediyorum bu şirketin varlığından
ESKİ DOSTLAR NERELERDESİNİZ?KAĞITTAN ÇIKTINIZ HERHALDE.
bur dayık abicim olsak ne yazar olmasak ne bizim kisi kafaya koymuş beş in altını göstermeye genel olarak hava bozuk böyle zamanlarda da bu nun bi özeligi herkeş den önce gidiyor yav biraz sakın ol bırak milleti onlar hapur hopur götürürken sen açlıktan kıvrandın lakin anlamaz buda ayak uyduracak gönlü razı olmuyor.
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Afyon öksüz, afyon yetim, ne hale geldi koskoca afyon, bu gudubetlerin eline gecen kağitlar harbi kuruyor yazık yatirimcisina, vampirlerin elline duşmüş gibiler...
Artık Sabancı kelimesi nerede geçiyorsa aklımıza yazık ki alavere dalavere işleri geliyor... Nerede eski 5 Sabancı kardeş , nerede bunlar ?
Hayasız herifler tahtayı nasıl yönlendiriyorlar bakarmısınız.5.11-5.12'de gezerken 5.08'den alış veriyor her kimse .Tam bir rezalet.Allah sürüm sürüm süründürsün bu kağıdın bu hale gelmesinde emeği (!)geçen herkezi
Elmi yaman beymi yaman görecegiz
İnşalla... istese bir yılda düştüğünü
İki üç günde verir...
Ama ne zaman belirsiz...
Sabır sabır sabır..............
Günaydın.Gözümüz aydın olsun(!)Moody's in takibe aldığı şirketler arasında bizim rezil şirket yok.
Yine gözünü aşağıya dikti .5.06 olmuş 1 dolara inecek gibi.
bu gün öğleden sonra yada yarın sabah 4 lü rakamlar ı göstermeye hazırlık yapıyorlar.
Allah belanızı versin. Hırsız pislikler....
Sizin yedi sülalenizi ....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tek - olan bu ********
İt sürüsü
5:11 satış baskısı var **** herif kaçtan aldında satıyorsun
Kaçtan aldığını bilemezsin. Citi ve Deuche satıyor. İkisinin toplamda 3 milyon civarı malı kaldı bitsinde rahatlayalım
Son anda fena verecekler gibi
Bugün kır şu zincirleri de...
Demeseydim gitmeyecek ti
Diye yazayım...