hisseyi yakından tanımıyorum, 6 aylık ve yıllık kar beklentiniz nedir arkadaşlar , bir an almak istedim geriye doğru bakmaya pek fırsatım yok
Printable View
hisseyi yakından tanımıyorum, 6 aylık ve yıllık kar beklentiniz nedir arkadaşlar , bir an almak istedim geriye doğru bakmaya pek fırsatım yok
alımlar devam edıyor beyler
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/686842
kaç 10 lot 10 lotmu neden şu kadar alım yaptık diyemiyorlar
hocam yazmış ya adamlar 13.439 lot 11,05 ile 11,27 aralıgından almışlar lınkın ekıne bakın lütfen
iyide 13439 lot neki onu sen bende alırız hisseye ne fayda ederki
Patrona böyle alımlar yakışırmı 13 bin
alsana 130 bin 130 bin kap a haber gönderdiğine değsin
en azından 11 altına düşmesinden rahatsız olacaklar gibi ,buda iyi birşey
Al patron al
Bizde alacağizzz
Borsa düşüşlerine çok hassas anında cevap veriyor
1460tl/1300lot=1,12 tl düşük deyilmi?
Gerçekten bu da çok kötü bir hisse çıktı bu kadar beklemiyordum karlılığı iyi diye girmiştim eleştirileri dikkate almamıştım yanılmışım yine
karlılık var mı ,var
temettü var mı ,var
PD/DD anlık 3.0
f/k 6.9
ilk çeyrek çok iyi kar ,liman tıkır tıkır çalışıyor muhtemel ikinci çeyrekde iyi gelecek
birçok hisseye göre herşey yolunda
sorun hissede değil , sahiplerinde
unutmadan ..doviz artışından pozitif etkilenecek nadir hisselerden
Gerçekten mükemmel derecede güzel halka arz oldu bu hisse
Borsaya para yatıran bu 10 yıllık süreçte sadece zarar etti. Kazananlar emlak arsa altın dövize yatıranlarbkazandı. Borsa dışında herkes kazandı
Vakıf 25,000 lota civarı sattı bugün şimdiye kadar 10,67 ortalamayla..
Ortak alımı gelirse, bugün yarın hisse fiyatından enteresan hareketler görebiliriz.
Anladığım kadarla 7 liraya kadar yoku var hissenin tam gaz gidiyor düşmediği gün Yok moral bozucu gibi ama borsa her gün % 2 düşüyor seçime kadar % 20 daha düşer
Aradım müşteri ilişkilerini hissenize niye sahip çıkmıyosunuz
x30 hissesimi bu endexse ayak uydurmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyor düşerken ,üstelik hisse bazında herşey yolundayken sadece bist in düşüşü ile açıklanacak durum değil bana göre..her veriyi düşmek için bahane ediyorsunuz..
ben arzdan almadım ,lakin 15.50 den alanlara da mı hiç saygınız yok..
söyledik birkaç birşey daha ,,söylemesine ,,bunlar kaşar etkileneceklerini zannetmiyorum ama ,eylemsizlik en kötü eylemden daha kötüdür..ben ce arayın en azından arzdan alan arkadaşlar arasın..
6 aylık kar beklentim 24-24,5 milyon TL civarı..
Yıllıkta bunun 2 katının az üstünde beklerim.
Tabi kur seviyeleri kestirmek neredeyse imkansız, o yüzden duruma göre güncellerim..
Bunlar kişisel tahmin, yatırım tavsiyesi vs değil..tahminler tutar tutmaz, zaman gösterir..
2017 de 31,8 mn TL kar etmişti ve bunun 23,7 mn TL sini net temettü olarak dağıtmıştı..
2018 karı 48 mn TL "olsa" (tahmini) aynı oranda temettü verse, kabaca 36 mn TL eder.. (tahmin yapıyoruz, iddia etmiyoruz, sonra tantana edilmesin lütfen..)
Sermayeye göre bakılırsa hisse başı 1,7 TL gibi net temettü verebilir.
Bu da %16,1 temettü verimine tekabül eder..
BIST temettü verimi listesinde TOP 5 e girer böyle bir verimle..
Yatırım tavsiyesi değil, sesli düşünme, beyin jimnastiği..
Şok marketlerin halka arzına bakarmısınız bu nasıl bir oyun kumar böyle halka arz tamamen milletin parasına konmak başka bir şey değil 10.5 den halka arz oldu şimdi 9.31 daha 5-6a kadar yolu var demek istediğim her yerde aynı tezgah bunlar borsayı çökerten şeyler borsa yatırım aracı değil artık soygun aracı
arz fiyatından (15.50) %32 geride
zirvesinden ( 21.86 ) %52 geride
Sn.albayraklar bu kadar yetmedi mi ?
Beddua alacağınıza ramazan mübarek gün , geri alım yapın geri alım
yapın ki ALBAYRAK TURİZM İ halka arzederken arz edecek halkı nerden bulacaksınız bakalım
bu yezitler ukuyorlar buraları
aselsana bak bismillah dedi -10 la başladı
Bu hızla haftaya 10 tl altındayız firma artık gerı alım programı açıklamalı yataş gibi adamların hissei 20 liralarda 40tl kadar alıcıyız dıyorlar ve alıyorlar
Bence seçim belirsizliğinden düşüyor seçime kadar düşer ondan sonrada AKP kazanırsa yükselir kazanamazsa yine düşmeye devam eder
Hisse ile ilgili beklentisizlik sendromu gözlemliyorum..Temettüyü kestikten sonra bu tip hisselerde gözlemlediğim bir ruh halinde diyebilirim.
Halbuki 3 önemli beklenti var :
1-Şirket yönetimi hissemiz çok düştü, geri alım programı başlatıyoruz diyebilir..Yakın zamanda ortak alımları yapmaları zaten bence bu konuyu düşündüklerini gösteriyor.
2-Hisse temettü endeksine alınabilir.
3-6 aylık kar beklentisi etkili olabilir.
İzleyip neler olacağını görelim..
3 hissem var üçüde böyle bir günde yerinde saydı vermeyince Mahmut neylesin sultan Mahmut çok güzel bir öyküsü vardır bu sözün
Seçim işi bitmeden TLMAN ın kan kaybı dinmeyecek gibi
bir ihtimal fiyattan utanırlar geri alım yaparlarsa ALBAYRAK giller işler biranda değişebilir
ipuçlarını gösterdiler 3-5 gün evvel devamı gelmesi lazım..
Şırketin aldığı lot göstermelik 130 bin alsa ne olur almasa ne olur milletin anasını ağlattılar.ytd..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu şirket tekrar halka arz yapamaz artık bence 7-8 e kadar rahat verecekler diye düşünmeye başladım 3 hissem bu süreçte %40 düştü ben bugünlük için yerinde saydım dedim üçüde boktan hisse çıktı
Çok kötü bir halka arz yaptılar
Kaşıkla verdiler temettüyü
Kepçeyle götürdüler halka arzdan
yinede uzunda umutluyum karlılık ve bu oranlarda karpayı olduğu sürece