Bravo aynen yapılmak istenen de bu
Printable View
Bugünkü işlem pastasını koyabilecek var mı acaba
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 12742 an itibariyle durum
alıcılar
yatırım finans 480 bin
meksa 86
teb 71
ziraat 42
turkish 20
Satıcılar
Gedik 180 bin
Ata 110 bin
Halk 90
iş yatırım 70
A1 capital 68 bin
2 Ekimden bu güne alışlar
finans yatırım 1.4 milyon hisse
yatırım finans 800 bin adet
oyak 530 bin
Genel kurul toplantisi ne zman olcak bilen var mi
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satmiyorum arkadasim biliyorum okuyorsun satmiyorum 2.70 ile 2.56 arasinda fark yok olede battim bolede battim. Lazim oldugu zman cikmadin suan bu paraya ihtiyacimda yok batsada umrumda degil sen kovuncaya kadar duracagim
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım KENT GIDA'ydı B grubu borsadan çıkmak istiyordu bir türlü çıkamadı.zamanım olmadığı için fazla araştıramadım.Halka açıklık payı %0.54 piyasada 0.2M lot var.Asıl derinlik onda yok Bizim çamura düşen ALTIN da dolaşımda 50 milyon lot var.
BORSADA ÇIKMAK KOLAY DEĞİL. MİGROS defter değerinin 5 küsür katı ile işlem görüyor.kipa çok komik değerde.Bizimkide 5 küsür kat olmalı. Biraz zaman alacak ama SPK dan yine tokat yerler. Migrosun her adil olmayan teklifinde SPK dan red yer öncekinde olduğu gibi sıçrama yapacak.
Not: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Buradaki bilgiye göre yatırım yaparsanız zararlı çıkabilirsiniz.
para girişi
http://imageturko.com/?di=PJRL
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=H1D8
Dun beklenen keskin hareketliligin (-/+) yasanmamasi konusunda bir yorum olabilirmi? Yine dun bahsedilen yuklu el degistirmenin bizlere etkisi nasil olur? Oran konusunda hala ayni pozisyondamiyiz?
YTD
Bu fiyatlar komik ve ZEKAMIZLA dalga geçiyorlar resmen.
Biz kipadaki avm degerini biliyoruz
ne doymaz adamlarsınız be...
ironi = inori
migros yönetim oyunu zorunlu çagrıyı muafiyet Red geldigi zaman bozuldu ,o zaman kottan çıkıyorum diyip 1.7 tl ortalamadan bu iş bitecekti...
Çagrı için degerleme şirket hisse degerini 1.05 buldu ve spk buna itiraz etmedi ...
Kottan çıkınca zaten mecburen herkes elindekini satacak.
Değerleme zaten dusuk gelir.
Tek avantaj birleşmede özkaynak yönetmeni. Zaten bunun icin birlesmeyi borsa dışına alıp yapıyorlar böylece ttk 141.2 madde kapsamına al kardeşim 2.6 tl yi yallah dışarı diyecekler.
Bekleyen 5 tl ye veririm hayallerine kapılmasın.
Herkes kapı dışarı edilecek.
1.05 tl ederi olan ana ortak 0.33 tl ödediği sirkete hangi manyak anormal para verir
La kotda kafa herkes kapı dışarı edilince senin eline ne geçecek..biliyorum ki bizi bilgilendirme adına boyle fitilleyici igneyici kelimeler seçip uyarmak istiyorsun..ama o senin kutik ağzın catlere anca işler.. Kendi adıma kapı ağzında olmayacam Türk ticaret kanuna gore ortaklığın devam edecek..ama sen hangi testicle sivazlamaya devam edecen sen onu düşün...
Bu hafta spk başkanın görev süresi bitiyor yatırımcıyı anlayan yeni başkan atanır inşallah yada eski bşk bir dönem daha atanma hakkı var.
Önemli nitelik işlemler, ayrılma hakkı, kottan çıkmada son 1 aylık ortalama tebliğ degişmeden küçük yatırımcı işi zor olmaya devam edecek.
Ne zaman 2.56 olacak.
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Len Köfte....!
Aç bak tahtaya neden 2.56 üstünde duruyor,hangi güç hangi alıcı bu fiyattan tahtayı 3 gündür burda neden tutuyor???
2,25 den iki kere çağrı yapıp mal verin diye yalvaran kim???
2,25 çağrısı olan tahta neden 3,50 gördü???
Herkes kendi riskini alır karar verir,insanları taciz etme köfte:kahkah:
Yürü taşrabası seni...seni köfte seni:kahkah:
Kahramanmısın len sen,kahraman mı kesildin milletin başına:kahkah:
Bırak insanlar istediğini yapsın,kafa ütüleme:kahkah:
Bu sivrisinek lakaplı arkadaşın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum gerçekten iyi niyetli olsaydı düzgün bir uslup ile bizleri ikaz ve bilgilendirirdi bu şahıs sürekli öldünüz bittiniz tarzında bizleri küçümser ve aşşağılar şeklinde konuşuyo ara ara girip insanların moralini bozmaya çalışıyo bu kağıdı elinde tutanlar zaten yüksek maliyetli değil zaten 2.70 ile 2.56 arası bi fark yok en kötüsü başımıza gelse bile çoğumuzun zararı olmayacak kar eden olacak veya az bi miktar zararı olacaktır burda herkes kendine göre risk almış durumda insan olan inş sizin için hayırlı olur der ama o şahıs gerçekten bu kağıda girip çıktıysa migrosdan daha çok bizim hüsrana uğramamızı istiyo eğer biz kazanırsak o büyük bir pişmanlık yaşayacak ve bunu istemiyo kendi gösteremediği cesaretin pişmanlığı içinde arkadaşlar siz sabırlı olun moralinizi bozmayın borsa sabır işidir kaybedersekde çok şey kaybetmeyiz ama kazanırsak çok şey kazanırız
Ek 12819...ne güzel yazıyor
Murat ülker kerevitaş 51 tl tahsisli yapıp hisse satışı yapacagı için 20 çeyrek zarar açıklayan şirket 120 tl görüyor öz sermayesi eksi olan şirket 3 milyar tl işlem görüyor...
Migros yönetimi yarısı Anadolu grup olan bir aile kalkmış (sözde Babayiğit ) küçük yatırımcının elinden % 3.75 göz dikmiş
Forbes zenginler listesinde ilk sırada yer alırlar demek böyle hak yiye zengin olmuşlar...
Sonunu düşünen kahraman olamaz :)) satmiriiim la satmiriiiiim.
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=Martini;1454993]Bu sivrisinek lakaplı arkadaşın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum gerçekten iyi niyetli olsaydı düzgün bir uslup ile bizleri ikaz ve bilgilendirirdi bu şahıs sürekli öldünüz bittiniz tarzında bizleri küçümser ve aşşağılar şeklinde konuşuyo ara ara girip insanların moralini bozmaya çalışıyo bu kağıdı elinde tutanlar zaten yüksek maliyetli değil zaten 2.70 ile 2.56 arası bi fark yok en kötüsü başımıza gelse bile çoğumuzun zararı olmayacak kar eden olacak veya az bi miktar zararı olacaktır burda herkes kendine göre risk almış durumda insan olan inş sizin için hayırlı olur der ama o şahıs gerçekten bu kağıda girip çıktıysa migrosdan daha çok bizim hüsrana uğramamızı istiyo eğer biz kazanırsak o büyük bir pişmanlık yaşayacak ve bunu istemiyo kendi gösteremediği cesaretin pişmanlığı içinde arkadaşlar siz sabırlı olun moralinizi bozmayın borsa sabır işidir kaybedersekde çok şey kaybetmeyiz ama kazanırsak çok şey kazanırız[/QUOT
Sayın martini arkadaşın avatarindan belli ne olduğu ..pis kan emici bir sinek:)) dediğimiz gibi bilgiyi uslubunca anlatsa uyarsa acaba derim ama boyle yapınca şevk imiz cesaretimiz daha artıyor... Onlar olmasa biz sessiz sesiz bekliyecektik..bak simdi forum canlandı ...allah razi olsun bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlar paylaşımda bulunuyorlar...birde bu sivrisinek kendi söylüyor kendi çalıyor..sorduğumuz soruyada cvp vermiyor..
👍🏽👍🏽👍🏽
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ardaşlar enfazla 6 ay daha bekleriz.morslinizi bozmayın.Elimde 100.000 lot var sonuna kadar bekleyecegim
Babayiğitmiş bunlar aç enik....
Kipayi ucuza kapat menkullerine çök ky becermek için 50 takla at
özetle mafyadan farkları yok Mafya şiddet uyguluyor bunlar mevzuatı kullanıyorlar
alayına....
fiyat 12-13 olmalı en az yok öyle çakallık...
ironi = inori
Sn arkadaslar cok uzun zamandir takip etmiyordum lakin bir Adahan logistic olayi vardi....
Hani şu hic para almadan 110 milyon tl yakit verilen ve paralari tahsil edilemeyen lakin hep petrol verilmeye devam edilen bir olay vardi...
ne oldu o 110 milyon tl ye?
kipa bu alacagini tahsil edebildi mi...
adahan logistic olmus anadolu logistic...
isim benzerligimi yoksa gercekten anadolu holding mi aldi..
kipanin parasini odedimi yoksa uzerine su icin mi dedi
patron...?:)
http://www.bulurum.com/details/5k_27...2k_5451c1c12_5