Saatlere dikkathttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9450c9b1aa.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b3352adaab.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Saatlere dikkathttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9450c9b1aa.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b3352adaab.jpg
Saatlere,kademelere dikkathttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b844d374f4.jpg
Herşeye dikkathttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...13253f4b83.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0c8830068f.jpg
Dyfıhonnhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6e3babf113.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...caccd233ca.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...143d69f0b6.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a823df9afe.jpg
Saat 18 ile 18.10 arasında 600bin adeti hüpletip 1 kademe yukarı taşımışlar.
18 den sonra 1 kademe zıplayışıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1ef3b024d4.jpg
Tşk. Sn batık..
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rica ederim altay kardeşim.hergün 1 kademe yükselse ,35 işgünü sonra maliyetine geliyor,halay[emoji120] [emoji14] [emoji56] [emoji32] [emoji27] [emoji34] [emoji22] [emoji51] [emoji54] [emoji30] [emoji53] [emoji7] [emoji51] [emoji34] [emoji30] [emoji53] [emoji12] [emoji38] [emoji34] [emoji30] [emoji32] [emoji6]
Teşekürler sayın batık
savaş devam ediyor demek ki, metro satışlarını galibin aldığını biliyorlar elbette, yoğsam hakiki dericiler galibe karşı ellerindeki hisseleri artırma yoluna gitmezlerdi. piyasadan alacağına beleşe holdingden transfer yapıyor, cuma kapanıştaki kademe kaldırma da galibe mesaj değil mi ? galibin bedelliyi sabote ederim planına karşı hakiki dericide 62 milyonu cukka yapıyor. bakalım galip bu işe ne diyecek ? :)
galip gürcüistandaki hisselerini hazır destek kuvet olarak hizmetine aldı özgyo de hol.adına kayıtlı hisseleri aralarında pay etti. galip fırıldak gibi hisse çeviriyor özgyo o işi yapamaz bir kısmını kaptırırsa başına gelenleri tahmin bile edemez 3.5 koldan al sat yapan biri ile başa çıkabilir mi. arkasında 1.atlas 2.avgyo.3.avtur.4.mepet.5.metro.6.metro yo 7.vangd. var. tabi aralarında bir savaş varsa.
galip bey,dericinin elinde ne varsa hepsini alsa,şirketin tek patronu olsa ,şirkatin adını öz öztürk gyo koysa....
bütün bu dolapların,fırıldakların, fiyatı baskılayacağı düşünülebilinir. galip, acaba bu sefer de rakamı 1 tl üzeri atarak bedelli işinden dericileri köşeye sıkıştırmak ister mi ? dericide bu blöfü görüp, geçmişte olduğu gibi galibe hisse satmaz herhalde.
normal ticaret kuralları burada işlemiyor, çünkü galip var işin içinde :) hisseyi her iki tarafta istiyorsa normal şartlarda fiyatının artması gerekir. arz-talep yasası. galip türlü fırıldakla fiyatı belirliyor. insiyatif galipte, derici galibe göre pozisyon almaya çalışıyor, zavallım.
galibe kılçık atıyor, 'iyiki getirdin fiyatı buralara , 84 kuruştan alabildik',diyor. sürpriz yaptıklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar , fırfır her varyasyonu düşünmüştür, işi gücü ne ?
1in altında anca kafasını alırlar
Son 2 haftada 50 milyon lot sattılar gedik global metro şeker bu adamlar belki başka aracı kurumlarda vardır bilemiyorum...bazı kişilerde hasar büyük 1 e 15 git gel yapan bir hisse var ortada...operasyon bitmiş gibi dursada metrodaki 25 milyon lot koskocaman bir ?...şirketin özsermayedi ve mal varlıkları ucuz kaldıgını gösteriyor ancak patronda hisselere sahip çıkmadıgı içln bir okadar işbirlikçi gibi duruyor...şu bir gerçek büyükten küçüge herkes zararda veya kafa kafaya ...bir ederi var ama bakalım ne zaman gelcek o naktaya...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galibin sevdiği rakam bu, metrodan bilirsin :)
https://t24.com.tr/haber/galip-oztur...-oykusu,200714
http://www.radikal.com.tr/turkiye/se...palim-1085589/
https://fatihyagmur.blogspot.com/201...una-galip.html
dericilere yukarıdaki linkleri tıklamalarını tavsiye ediyorum
İkisinin de bir birinden farklı yanı yoktur. Sadece bir birlerine diş gösterirler. Olan etrafındaki sürüye olur ve açlıktan ölürler. Bir ulusalar etrafına yeni yeni sürüler gelecektir. Çok yazık çok. Milletin Ocağı battı ellerinde avuçlarında ne varsa hiç oldu. Herkes perişan olup, onlar ile alemde keyif yapıyor
Borsa hastalığına bulaşan asla bırakamaz bıraktım diyen yalan söyler seni çok iyi anlıyorum kardeşim sende bu illete bir şekilde bulaşmışın acaba yenimisin yoksa yıllardır varmısın?
Ozgyo da şelaleye yakalanmışın o civarlarda al sat şansı çok verdi demekki sen dönüşünde yakalandın yada kâr görünce satmadın
Sana acizane tavsiyem,hemen bu parayı çıkaracam diye uğraşma,zaten kendin demişin avodda çıkarayım diye zararı artırdım demişin eğerki aynı şekilde devam edersen inan bana yarın bir bakmışın paran 10 bin altına inmiş sonra 9-8-7 derken zaten rakam düşünce hisse alım adetlerinde düşer ve kâr etsen bile bişey anlamazsın
Sana bir kardeş tavsiyesi sık hisse değiştirme işine girme bazen iyi tutabilir ama tutmadımıda batışın başlangıcı olur hele hele spek hisselere hiç bulaşma çok kazanma hırsı çok kaybettirir,senin geçtiğin yoldan herkes geçti senin para miktarın başkalarına göre az olabilir ama bana görede az degil ,o krediyi birde ne kadar olarak ödeyeceksin kimbilir belki 25 bin tl yazık günah,hele birde evliysen işin daha zor.
Şuan hangi hissedesin bilmiyorum ama al sat işinden uzak durmalısın yoksa kesinlikle parayı eritirsin kazandığın zaman satmayı bil fazla para kazanma hırsıda olmasın istisnalar hariç olsada her çıkışın inişi olabilir inşallah parayı daha fazla eritmeden tekrar aynı yerine koyabilirsin diyecem ama bu çok zor,borsada kazanmak çok zor kaybetmek çok kolay..
Hele hele borsayı bırakma şansın varsa yeniysen hiç durma kaybettiğin 6 bin tl hicbir şey,borsa büyüklerin küçükleri yeme yeridir..kaybeden her zaman ky dir
Umarım bu olaydan kendinde ders çıkarırsın bir daha riskli hareket yapmassın.sağlıcakla kal kardeşim sağlığın yerinde olduktan sonra paranın önemide pek yok..
Batık kardeş hisse yatırımı yapmadan bilgiye yatırım yap. Örneğin ekonomi kitapları , filmleri, makaleler, raporlar, güncel durumlar bunların yanında kanaat en önemli hazinedır. Çok kar edelim derken çok zarar ediyoruz. Az kar az zarar bunlar kardeş zaten. Borçla krediyle iş yapma.
#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.
Ah kardeşim Ah ... Ne diyeyim. Benim maliyetim cogunuzdan yüksek ama size batık beye kendimden daha çok üzülüyorum ben hisseyle 1.27 de tanıştım ama kendimce planladım düşüş senaryoları oluşturup kademeli girdim daha düşerse de karşılarım inşaallah yükselirse de satarım çok karda gözüm yok.Hiç çıkmayıp çakılı kalsa da zarar kes yaparım ve zarara da razıyım. En önemlisi girdiğim hissedin bist 100 hissesi olmadığını biliyorum. Bu tür hissederse bulunma sebebim açgözlü olma payım. Zarar etsem kendimi müstahak görürüm.
#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.
Bu illet ile1996 yılında rahmetli babamin aldigi IŞBANKASI C hissesi ile tanıstim o zaman internet yok bankaya gidip aliyorsun hep rahmetlinin yanindaydim islemlerde dedigim gibi elimde hisse olmasa bile mutlaka bakarim malesef hastalik ama dediğin gibi kücukler malesef yem bu piyasada hep yem olmayada devam edecek sans eseri bazen yakakiyorsun spek yukselmeleri değerli yorumun icin tesekkurlet herkese iyi aksamlar
Batık kardeş eski olmana rağmen kazanamadığını yazmışın sen bana özelden yazarmısın sabırlı yatırımciysan bana mutlaka yaz sen iyi birisin kazanmanı isterim
0,82 den verdim. Hisseden tamamen çıktığım için de , topikte yazmıyorum. Sattığıma pişman olur muyum diye de , hep gözüm hissenin fiyatında. Bundaki zararımı , yeni aldığım hissede çikarmaya çalışacağım. Belki çıktığıma pişman olacağım , belki de sevineceğim. Kısmet artık.
samiyetin için teşekkür ederim kardeşim...ben çok iyi hisseler seçiyorum da,zamanlama hatası yapıyorum,,,,yüksekten alıp,düşükten veriyorum...eee akılsızlığın cezasını çekiyorum...örneğin 3 defa galiba srvgy yi 3.70 lerden aldım,,ha yükseldi ama sonra da düştü 2.5 dan çıktım ,bunu 3 defa mı ne yaptım,hem de bana 30 binden başka nelere sebeb oldu,o ayrı bir mevzu...son çıkışına başlamadan 2 gün önce çıktım.hisse 3 günde % 60 yaptı,sonra da tarihi zirvelerini...şu an da geri gelmiyor ama bende olsa sürünüyor olurdu...alyağ aldım 90 kuruştan ,30 kuruş oldu...pekeri 3.63 den almıştım..hisseyi 2.75 den verdim,hergün %8 inince bu,2.40 lara gelecek herhalde dedim...piyasaya ilk çıktığı rakam yani...ben verdim 5 dakikada 3 oldu,,şimdi 3.70 leri gördü..ha onu da bu uyuzu almak içiin satmıştım..bu uyuzu ilk 1.20 den aldım...o da bu duruma geldi....yani biraz ters hareketler,,,,ama hepsinden önemlisi şans be arkadaş...bir kerede aldığım hisse düşmesin...her aldığım hisse inan 23 yıldır böyle...yıllarca beklediklerim üzer .örneğin esems i 7 yıl önce 4 liradan aldım,bugün 100bin lira gitti o hissede ,kapandı biliyorsundur...mzhld ve eplas diye başka bir şrfz patronun hissesini bekledik yıllarca,o da tongaya düşürdü...yılda 20-50 kere hisse alıp sattığımı düşünürsek.bazen de aklıma gelen ,ama almadığım hisselerde uçup gider....örneğin banvitin satış günlerinde hisse 3,5 tu almayı düşündüm almadım ,hisse 35 lere gitti...yeşil 1 den aldım.1.20 den sattım..hisse 6 ayda 36 oldu...deniz 5 den alayımmı dedim,20 oldu....uzun lafın kısası var bende birşeyler...tamam benim hatam yüksekten almak,beklememek,zararına satmak....ama hırsızın hiç mi suçu yok be birader....bende anı çok ,buraya yazmaya kalksam roman olur..İddia ediyorum benim gibi borsacı tektir,başka yoktur. 2 milyon dan fazla gitti,huzur gitti,mutluluk,sağlık gitti...gitti oğlu gitti, 23 yıllık hikayem...neyse bu kadar yeter...
Öylesine bir paylaşım okumak zorunda değilsiniz içimden geldi..
Ben bu hisseyi uzunnn zamandır takip ediyorum operasyon başlamadan önce birkaç kez gir çık yapmışligim var sonrasında galip toplamaya başlayınca bıraktım bidaha girmedim taki satış operasyonu başlayınca takibe aldım taban taban giden hisselere kolay kolay bulaşmam hatta hiç bulaşmazdim çünkü eskiden o darbeleri yemiştim heleki galibin tahtalarında dip seviyelerini kestirmek çok zor hatta mümkün değildir,neyse bunu takibe alınca 5-4-3 derken 2.54 te bin lotcuk alayım dedim iş icabı o an satamadım yoksa zararlada olsa kaçardım basmış aşağı 2.20 lerden bin daha tabi şehir dışındayım bide basmış aşağı 2.04 lerden bin daha basmış aşağı sonra bıraktım,düşüş trendi derken satmadım zarar büyüdü bana göre..rakamları tam hatırlamıyorum ama taban gidiyor 1.50 ler sonra 1.21 oldu,o sıra 1.28 e felan çıkıyor birkaç kez al sat yaptım tabi yine taban kapadı sinirden tabana satış yazdım ertedi gün alttan almak için ama seans sonuna doğru şekerin lotunu alan olmadı benim lotlarda gitmedi,ertesi gün 1.13 e kadar düştü bakamıyordum iş icabı çünkü alım yapacaktım kafaya koymuştum alarm kurmuştum bir baktım 1.30 lara cıkmış ben alayım diyene kadar 1.40 lar hemen orada ilave ettim ama zarar bana göre yine çoktu işlem hacimleri çok değildi tavan oldu tek fiyattı tabi,hayatım boyunca ilk kez tek fiyatlı hissedeydim,ertesi gün yüksek açtı yine seanslarda yükselip tavan sonraki günler tavan devam etti,maliyet 1.90 lar falandı 2.08 tavandan verme niyetindeydim baktım alıcılar çok vermedim ertesi gün sabah 2.30 dan yazdım yazdım iş bankasının acizliğimi azizliğimi hisse 2.40 üzeri açtı benim hisse gitmemiş,öğle seansına serbest yazdım 2.48 den gitti,çektirdiği stres fenaydı çünkü adesede 5 bin zarar etmiştim bundada 6 bin tl zararı görmüştüm bitmiştim resmen,adesedeki zararın 5 binini çıkardım sonra bidaha girmedim ama takip ediyordum 2 ye iniyor 2.50 ye çıkıyordu hatta investte millet veriyordu coşkuyu 5 olacak 10 olacak bende bulaşmayın yazınca milletle giriyorduk birbirimize sonra yazmayida bıraktım ama takibe devam tabi,yine basmaya başladı,1.30 larda alıp yukarılarda verdim 1.20 lerde alıp sattım 1.10 da alıp 12 de veriyordum bi anlık dalgınlık soluğu 1.02 tabanda aldı yoksa 2-3 kademe ekside basardım,tepki olur diye 1.03 de ilave ettim ertesi gün 1.09 görmüş ama ben göremedim amacım ortalamayı geçince satmaktı tabi elimizde kaldı düşüş devam etti 71 gördüğü gün 75 aldım aldığımı sattım,84 aldım aldığımı sattım o sırada pc de izliyordum o ara avod kap haberi çıktı nakiti hemen ona bastım 10 kademede verdim çıktım,ozgyo ana hisse duruyordu tabi,avodu sattıktan sonra 83 ten elimde ne var ne yok aldım o arada 84 oldu bidaha 82-83 te olmadı sonra 85-86 iken 86 yazdım gitmedi amaç önceki 10 bin lotun 1.06 maliyetini 95 lere çektim avodu sayarsak 93 ler olabilir tam hesap etmedim,dahada aşağı çekmekti ama tam randımanlı çekemedim benim için 25 bin lot çok birçoğu için belki az rakam ama bizim için çok para,alarm kurduğumda 89 hareketinde yakalayamadım yoksa 15 bin lotu acımaz basardım,rakamı görmeden yazma huyum olmadığı için satış yazmıyorum çünkü bazen aldığım hisse tavan yapabiliyor örneğin bundan önce snkrn almıştım 1.08 den hisse 1 e düşmüştü ilavede etmemistim aslinda emindim çıkacağından ama basiret bağlandı izlemedigim bi an tavanda almış 1.22 de,ertesi gün 1.34 verdim aldım sattım aldım sattım yukarı vurunca bıraktım hisse uçtu tabi,derinlik görmüyorum iş cepten takip anca o kadar oluyor
Kısacası ozgyo da zararı çıkarmadan çıkmayı düşünmüyorum haftaya 88 üzerine atarsa al sat şansı verir diye düşünüyorum,benim taktiğim şöyle:önceki 10 bin durur,alttan alınan 15bin lotu misal 90 gördü acımaz basarım 2 kademe düşerse alırım,düşmezse almam zaten öbürünün maliyeti 95 lerde orayı geçerse beklerim gidişata göre baktım gidiyor 1 üzerini beklerim veya altında veririm,sonrasında hisseyi izlesemde alım için acele etmem belkide hiç almam birçok hissede yaptığım gibi listemdende silerim,investte bir hastalık sürekli takip ediyorum orada acayip insanlar var ve o acayip insanlara birçok inanan insanlar var,ben takip ederim ama kimsenin dediğine aldırış etmem kendi bildigimden şaşmam orası kademe takibi için iyi oluyor düzgün insanlarda var onlar kademedeki lotları yazıyor
umarım kimse zarar etmez hisse çıkış için yeni bir ivme kazanır,uzun vadede belki patron baya yukarıda götürebilir bunu patron ve zaman gösterir biz ne düşünsek boş..o yüzden kâr cebe yakışır demeyi bilmek gerekir ben şahsen öyle düşünür ve uygularım umarım yükselirde maliyeti yüksek olanlarda kurtarır
Uzun bir yazı oldu öylesine içimden geldi buraya döktüm,o kadar yazdım bari silmeyim kimse okumak zorunda değil:)
Saygılarımla hayırlı geceler
Acele etmişin be dostum umarım zararını çıkarırsın diğer hissede ama bu hisse şuan senin sattığın yerin alış için 4 kademe üzerinde ve lot miktarın yüksek,keşke 88 lerde verip alttan alma cesareti gösterseydin neyse sağlık olsun bizde ne olacağını bilmiyoruz belki yine düşecek ama ben bekleme taraftarıyım şansa artık
Usta sen benden eskiymişin daha iyi öğrenmiş olman lazım bu borsa illetini,özellikle sabretmeyi,senin yanında biz devede kulak kalırız,borsanın en büyük zararıda kaybettirirdiği zaman,ben şimdi ekranda zaman harcayamiyorum işler yoğun ama eskiden harcadigim zamana üzülüyorum şimdi yorum yazıyoruz iscepten takip ediyoruz bu bile zaman kaybı gün içinde neticede iş zamanı bakmak gerekiyor
Dostum kaybettiklerini kazanmak çok zor umarım bundan sonra kazançlı günlerin olurda en azından bir nebze kaybettiklerini toparlarsın borsada hikayeler bitmez,fırsatlar bitmez
kap haberlerinde 62.milyon küsür borsa dışı işlem gören hisse 10 günlük baz ortalaması alınarak 28.01.2019 günü işlem gerçekleşeçektir. yazıyor.
bu habere göre alınıp satılan bir işlem yok ortada
özel emirle 84 kuruştan gerçekleşir.