Adi serefsizler bitirdiler bizi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Adi serefsizler bitirdiler bizi
Mipaz teknik ve beklenti olarak bitti galiba. YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://invst.ly/5vbyr
Düşen trendin dibine değmiş. Bakalım aşağı basacak mı?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah sabir versin cumlemize
ben artık şu kanıta varmaya başladım içimizde spek adamları var sanırım hisseyi negatif yönde yersiz yere yorumlar yapılmakta ne battı ne bitti ne var ne yapmaya çalışılıyor milletin elinden zararına almak için denemedik taktik bırakmadınız ama benden alamazsınız kanmam size dıyeceklerim de bende kalsın bekliyorum mal benim hedefim çok çok yüksek zamanı gelecek bekleyen gülecek ytd:rtfm:
Kardesim kimseye sarmaya gerek yok spekin adami burda ne arar zaten adam giydirdi giydirecegi kadar hepimize!!! Ama insallah dedigin olur!!!! Saygilar
Gelmişini geçmişini s...... itleri yetmedi 0.80 düşürün adiler kı........ kına yakın
Al benden de bir okadar. Ellerimi masaya vurarak kirdim gardasim
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş yazıları okudum ha arsa haberi ha su ha bu diye diye millete başta ben olmak üzere iyi kitlemisler !! Her tavan yaptığında uçacak 5 10 olurcular çıkmış yani aldatildik !!! Belki onlar yüzünden hisse almadık ama onların gazına satmadigimiz doğrudur !!! Herkese geçmiş olsun yıkılan bu dünya hayal oldu bende!!! Zarardan çok yüksek anlatsam oturur bide benim için üzülürsünuz inşallah tez zamanda çıkar kurtarır herkes zararını Allah'a emanet bu saatten sonra ben burda yokum!!!
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerede kaldı lan bu arsa amk arsası tuturuldu bi arsa iyi girdi ama ben dahil hissede olan herkese....lanet olsun bu doğanlardan hayır gelmez zaten
Beklenmeyen son,demek oluyorki imarla ilgili olumsuz bir durum var,yada doğan grubunu s...cekler!
Özetle ! Ben dahil hepimizin eline verdiler. Yazıklar olsun. Ev alalım derken elimizdeki sermayeden de olduk. Zarar büyük. Geçmiş olsun hepimize. Bu kansızlar kimseye gün yüzü göstermezler...
Tepki mi verdi ne!
Arkadaşlar 1.8 leri bekliyorduk zaten ümidinizi kesmeyin elimizdekileri sattırmak bunların amacı ha bende tırsıyorum daha fazla zarar etmekden Allah büyük
Korkanın çocuğu olmaz battı balık yan gider anasını satayım
Sesiz sedasız beklemeye devam
Mi Note 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13.883 zarar ben küfretmeyeyimde kim küfretsin ama allah büyük
3.20'den satmazsan elin Adamı eline verir
arkadaşlar bugün ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler.bu sıtma ile ne kadar yaşarız meçhül. sanırım durumumuz iç açıcı değil.bizden daha deneyimli biri ne zaman öleceğimizi söylerse minnattar kalacaz. birde bugünkü pasta lütfen.
hiç hoş olmayan şeyler yazmayalım arkrdaşlar ayıptır lütfen :rtfm:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
haftalık hisse yarışmamızda sizlerden de tahmin alalım
Olmezsiniz korkmayin boyle durumlarda herzaman %10. %20 si vardir normale bir gecelim
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar amacım kimseye umut dağıtmak değil baştan belirteyim. Ancak herkes gibi nacizane görüşlerimi paylaşacağım. Bu kağıt geçen sene 0,50 fiyat düzeyinden 3,19’a kadar çıktı.Buna ister spek ister beklenti deyin. Ama beklenti devam ediyor mu? Ediyor. Geçen sene aynı dönemde 0,80’lerden 1,30’ları gördü. Sadece arazinin değerleme hikayesine. Her ne kadar fiktif bir kar olarak görünsede bilançoda arazinin değerini doğru göstermek açısından önemli. Demem şu ki Aralık ayı içerisinde bu kağıdın tekrar yukarı ivme kazanması muhtemel. Değer artış kazancından muhtemel 50-60 milyon civarı kar yazacak. Nasıl 3. çeyrekte zarar açıkladı ise 4. çeyrekte kar açıklayacak. Lütfen ama lütfen kimse bu yazılanlardan etkilenmesin kendi araştırmasını yapsın. Geriye doğru dönük 3-5 senenin faaliyet raporlarını okusun. Bana bu kağıt ile ilgili bilgi geldiğinde 1 ay araştırmasını yaptım. Arkadaşlar maalesef kurtlar sofrasındayız. Hepinizin bir hedef fiyatı olsun. Onu gördüğünüzde satın. Bunları Doğan’ın çeşitli kağıtlarından son 2-3 senede haspelkader kazanan biri olarak yazıyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Lütfen herkes kağıdı iyice araştırsın. İnşallah tüm ky’ler kazanç elde eder.
defter değeri 215 uzerinde kaldıgı sürece sıkıntı yok aşassıı sıkıntı
Yılbaşından bugüne..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b329bc55f7.jpg
Arkadaslar bu kagit icin defalarca yazdim birileri mal cikiyor diye. Bu hisse icin yayilan arsa muhabbetleri. Hisseden mal cikanlarin ekmegine yag surmektir. Diyeceksiniz ee hisse 1 tl den 3.20 ye geldi. Suan da 1.85 de demek ki hareket endeksin yukselis etkisiyle spegin kavusmasindan kaynakli bir yukselismis manasi cikiyor. Saglam alti dolu olsaydi suan bir yerde tutunabilmeliydi. Kostur kostur asagi kosmamaliydi. Diyecegim su ki arsa muhabbetine hic itibar etmeyin. Hisse hangi trend de ona bakin. Burada hep döner bir arsa muhabbeti. Ben bu ulkede dogan gurubunun yararina bor karar cikacagina inanmiyorum. Keza boyle olmasa dogan grubu hisseleri endeksin ralli yaptigi bir çağda sek sek oynamazdi.
1.85 ile giriş yaptım. Mipaz göster kendini bakalım.
Boyle devam ederse 1.50 yi gorur gibi duruyor
bu kağıdı yönetenlere ne kadar sövsem azdır yangından mal kaçırırcasına mal satılıyor ister 1.50 ister 1 isterse 0.50 yapın ****** çocukları nasıl olsa uzun vadeci olduk dindiz,kansız pislikler...
Adiler bitirdiler bizleri iki kuruşumiza goz diktiler gerekirse 2 yıl bekleyecegim satmayacagim
Aynı düşüncedeyim sizden benimde farkım yok malesef çok zararım var
%30 zarardayim beytullah ve bugra kardesim hemde kisa bizamanda yaptim bu zarari !!! Belki bi yukari vurur bi ara 3 ve 2.5 ta yaptigi hareketleri bidaha k.y yakalamak icin 2.00 veya 1.90lari deneyecktir diye dusunuykrm mioazin tavan yaptigi gunler ve %10 ciktigi gunler sadece mal dagitmak icin yaptigi apacik meydanda!!! Allah yardimcisi olsun herkesin!!! Hepinize saygilar yatirim tavsiyesi degildir
Bende yüzde 40 zarardayım inşalalh denerde satıp kurtuluruz.
Gecmis olsun,saglik olsun beytullah kardesim, yalniz zanetmiyorm o 2.50leri bidaha gorsun 2 ve 1.90lar gibi geliyo bana ama bende kararsizim ne yapacagi belli olmaz bol sans!!!! Y.t.d
Bende aynı düşüncedeyim 2.20 veya 2.30 gibileri deneyeceğini düşünüyorum o aralara gelirse satacağım
alışa geldiler baya akşam yarına bir şekıl olur
Harbimi !!!!! 5'ede gidermi?? Yada 10?? Hadi bide hedef ver bize kardesim!!! Ama 5 ten asagi kabul etmez bizim topic haberin olsun!!!!