Kısmetse yarın da haftalık tulum çıkacak inşallah.
Önümüzdeki haftaya Allah Kerim diyerek yazarız ,önümüzdeki haftanın günlük yüzde artışlarını :rules:
Printable View
Kısmetse yarın da haftalık tulum çıkacak inşallah.
Önümüzdeki haftaya Allah Kerim diyerek yazarız ,önümüzdeki haftanın günlük yüzde artışlarını :rules:
Arada tavanı çözüyor sonra yine tavana kilitliyor.
Daha ne kadar gider acaba.
Hayırlı kazançlar dilerim.
Hayırlı cumalar ortaklar.
Mesai bitiminde,önümüzdeki haftanın tavan serilerini yazmak için kalemi hazırladık bekliyoruz :yahoo:
kısmet olursa inşallah; gelecek haftanın olası tavan değerlerini yazalım ortaklar:
P.tesi:25,69
Salı:28,26
Çar:31,09
Per:34,20
Cuma:37,62
Hey maaşallah kim derdi ki, 30'lu rakamları olasılıklarımıza alacağız. ???
Çok şükür yarabbim.
İnanki bölünme için düsüncem en kötü 10₺ olur diyip girmiştim. Ama şirketin 1 haftadır attığı adımları gördükçe 30 lu rakamlar normal seviyeler diye geliyor gözüme bölünme için. Üstü inşallah olur ama benim beklentim o yönde.
Borçlarından arınmış sermayesi güçlü olan önümüzde de pandeminin devam edeceğini düşünsek bile bölünmeden sonra rakamlar yine çok ucuz kalıyor bana göre. İnşallah daha çok güzel rakamlara gider de yıllarca bize umut aşılayacak paraları kazanırız.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Kesinlikle ytd.
https://i.hizliresim.com/tKw60q.png
Patronda fazla mal kalmamış.
y.t.d.
İyi akşamlar..
%1000 bedelli sermaye artırımı
%89 sermaye azaltımı
Ruccen hakkı
Gibi konular hakkında bilgi talep ediyorum. lütfen paylaşımda bununun epeyce araştırdım fakat netleşemedim.
zorakipaşha
arkadaşlar en son sasa vakamdan sonra bu seferde pengd ve merkodayım :) merko ortalamam 15.96 peng de ise 2 adet alımım var 6.10 ve 6.76 olmak üzere cuma günü 6.76 dan ana lotlarıma ek olarak ek alım yapar yapmaz bastılar aşağı biraz kalp krizi geçirdim o sırada ama düzeldim :)
Bedelliye kadar tutma amacıyla 40 gün önce aldığım hisseleri bugün sabah itibariyle yeni sahiplerine teslim etmiş bulunuyorum, hisse beklediğimden fazla hızlı gitti. Bir soluklanma olursa belki yeniden ortak oluruz, olmazsa da yolunuz açık, kazancınız bol olsun. Konuda faydalı paylaşım yapan herkese teşekkürler.
İnvesting yorumları içler acısı. Panayır yeri sanki bedava para dağıtıyorlar ve hiç kaybetmeyecekmiş gibiler umarım öyle olur
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maaşallah merko.
Daha başka ne denebilir ki ?
Sürekli %1000 artış var yazıyorlar, eşanlı azaltımdan bahseden yok. Tamamen algı operasyonu, 4 işlem bile bilmeyen sağdan solan duyup gelen tiplerle doldu investing. Fiyat arttıkça hisse sahiplerinin zeka seviyesinde düşme oluyor. Tkuru 1000 lira olduysa biz neden olmayalım diye hayal satanlar da ayrı olay, dolaşımdaki hisse adedinden bihaber, piyasa değeri nedir bilmeyenler doluşmuş durumda. Mart - Eylül dönemi Kent hissesi de taşımıştım, aynı tipleri orada da görmüştük. Uçan kaçanlar, yat kat alanlar ilk tek fiyat tedbiri sonrası ne yapacaklarını şaşırmışlardı.
Hahahah süper yorumlar varmış biraz baktım da cidden bilgilendirici!
@aydınefesi ortakta uzun zamandır burada ve muhtemelen benim gibi eksi maliyetli olduğu için hisseyi tutuyoruz.
Bu fiyatlardan hala ekleme yapanlar ise kesinlikle yatırım yapmadıklarını biliyorlardır. Sürü psikolojisi devrede bakalım nereye kadar :)
Maşallah,nazar değmez inşallah.
30'lu rakamları hayal ederken ,şimdi gerçekleşmesine çok yakınız kısmetse .
Sonrası Allah Kerim artık.
Helal olsun merko'ya ve patronuna.
Bugün yaklaşık 2 milyon satıcılı taban yaptı. Bunun altından +10 ile kalkarsa Hüyük ihtimal brütün tekrar gelmesi için yapılan bir harekettir. Ama hisseye güvenin olduğu belli oldu galiba
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün dediğim olay oldu ilk sallantıda sağlam mal kaybettiler
Ortalama tabandan 1.6 milyon lot alındı.
Umarım sıkıntısız yolumuza devam ederiz ytd.
Mal dağıtma mı ,silkeleme mi anlayana aşk olsun.
Başım döndü vallahi hareketlere.
Neyi silkeleyecek 1.2 lira maliyetlilerimi
Bence tahta yeni sahiplerine kavuştu
zorakipaşha
HAYDİ KAPTIR inşallah )
çok oynadın bugun be ya
Kağıt budur. 30'uncu gününde taban olmuyor. DAGHL, DAGI de bunun gibi olur.
Yazıyı yazar yazmaz Kaddafi ***i 300.000 lot yazdı tabana.
Çok değişik bir gün yaşadık tavandan 1 milyon satım tabandan 2.2 milyon alım oldu
Allah sonumuzu hayretsin
Ula merkocan ; hisselerin %80'nini aldın elimden.
alan ortak /ortaklarımız hayrını görsün inşallah.
Kalanlara şu rüçhanları görürsek ne ala .
Allah bu günlerimizi aratmasın,çok hareketli bir gündü.
D.D/77.95 değeri olan ve %1000 bedelli gerekli açıklaması ve yükselişe musait olan bu hisse taban zorunlu yapmalıydı tahminen belkide yüksel kademelerini bile yükseltebilirler. Fırsat bu fırsat
zorakipaşha
ula taban yedik lotlarımı satmadım ama 12.000 kardan 7.000 kara düştüm
Dün bende baya azalttım. Bir tavan - taban üzerine yine tavana yakın olunca verdik. İz kaydı bıraktık. Aynı hareketi daha önce 14 küsürde yapmıştı.
Muhtemelen cuma günü genel kurulda bir hikaye yaratırlar....