ne inatmis bee...hergun dusmek nedir...neyse 13 martta genel kurulda 2 cift laf edecem
Printable View
ne inatmis bee...hergun dusmek nedir...neyse 13 martta genel kurulda 2 cift laf edecem
Son dakikaya kadar bekliyorlar resmen. Koç topluluğu arasında en şeref yoksunu yapıcıyı buna vermişler.
Şuan ki piyasa değerinin 4 katına çıkmadan satanı s…
Pazartesi genel kurul...
bedelli açıklanmadı. daha sonraki bir tarihte yk karar verecek sanırım.
Üç beş birşey daha aldığım gibi verdi eksiyi[emoji16][emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu yaşadıklarımız gerçekten çok büyük saçmalık...
Otelin güncel halini atabilecek birileri var mıdır acaba?
Yumurta dayandı hala neler çektiriyorlar...
Otele çok yakın oturuyorum. Yalınpark var hemen yanında yürüyüş yaparken çektim bi kaç gün önce foto ekliyorum. Sanırım yıl sonu bitecek otel. Bedelli sermaye artırımı kap haberlerinde mevcut. Şimdi sanırım kasadaki paralarla idare ediyorlar sonuçta kaba inşaat maliyeti yok. Asıl para gerektiren işler bu ay başlar seramik mobilya bölme işleri vs en yüksek rakamlar bu kalemler. O yüzden bedelsizi çok kısa süre içinde yapmak zorundalar.
https://i.hizliresim.com/ryzipng.PNG
adamlarda amma sabır varmiş... tahtaci sendeki sabir bizdede var...sen bu enflasyon ortaminda 3 yildir bu fiyatlarda bekleyebiliyorsan bizde bekleriz...sorun yok...her ay elimize ne gecerse kumbara misali biriktirmeye devam
kuşlu sitede #maalt yazarsaniz insaatin son halini gorursunuz
şaka gibi yaaa yillik fark -27 dusmus...
gecen sene borsa yillikda %160 cikmisti bu adi wc kagiti yuzde 40 cikmisti...gecen sene cikisa ayak uydurmadi ama dususe cok guzel ayak uyduruyor...bekleyelim bakalim yilsonuna kadar
hadi bakalim tahtaci kendini batir bakalim bizde izleyelim..bizde 1000 lot varsa sende en az 100 bin lot vardir...bak bakalim porfoyune kardamisin zarardamisin...eflasyon farkini unutma sakin...2021 de 1 torba cimento 20 tl idi suanda 1 torba cimento100 tl...var hesabini sen yap
Piyasa değeri sadece ve sadece 1.5 milyar tl...
Neremle güleceğimi şaşırıyorum artık.
koç grubu ileri görüşlü bir şirket.. otelin maliyeti hesağlanırken giderleri tane tane hesaplalarken bir yandan da malzemelerin alımıyla ilgili mutlaka şirketlerle bağlantı kurup malzeme istifi yapmışlardır diye umut ediyorum. önceki 2 yıl yaz aylarında sedanter bir süreç yaşamışlar grafiğe göre. bu yıl nasıl olur ? y.t.d.
Çalışan oteli var mı inşaat dışında? Kâr az gibi geldi ama tam bilmiyorum.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
otelle ilgili son durumu gösteren bir görüntü paylaşacak bir üstad var mı acaba?
Az kaldı, mecbursun... :shh:
çürüdük gittik, hadi evladım açıkla şu bedelliyi, bak üste para vercez sana yav. hadi KOÇum.
bak Türkiye kupası da geldi. hadi bakalım artık.
Hissenin yüzde 40'ı Koç'ta
Talya Otel'in sahibi MARES'in hisse dağılımı şöyle: Koç Holding: Yüzde 36, Koç Ailesi üyeleri: Yüzde 3,91, Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş.:Yüzde 29.55, Halka Açık: Yüzde 25, Geri alınmış paylar: Yüzde 4.73
MAALT bu oteldeki payı sanırım %36 yanlış anlamadiysam
Birde şuan orada arsa M2 leri 100.000 TL üzeri ...
Otelin sahip olduğu alan 11.579 M2 ...
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...02727253/detay
kaba inşaat bitmiş te ince inşaata başlamışlar dediler ama yanlış haber mi? y.t.d.
otel değil burası,resmen saray. y.t.d.
Üstad...benim bu işten anladığım son faaliyet raporundan koç bu şirketini aynı izocam gibi borsadan çekebilir...bir tahsisli sermaye arttırımı yapip halka açıklığı %5 altına çekip çıkabilir.. çünkü 2 otel var biri kirada 2035 yılına kadar birisi bitecek faaliyete başlıyacak vs vs o iş sıkıntılı..yapar tahsisli tahtacı da bunu kutlayıp son 5 yılın acısını çıkara bilir...
merhabalar tatil beldelerinde yazın inşaatın durdurulması durumunu talya oteli ceo su da hesaplayarak mı 2023 yılının sonuna hizmete açılış tarihi verildi acaba? yoksa ince inşaat la ilgili bir yasaklılık muafiyeti var mı? y.t.d.
Giden gelen, orda yaşayan vs güncelleme yok mu? :whistling:
arkadaşlar talya oteliyle ilgili son durum hakkında paylaşımda bulunabilirseniz çooook sevinirim.sağolun
iyi akşamlar
Ayces in bu yükselişine ayak uyduramayisinin sebebi nedir acaba?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.