anlamdım sn maharaj napmış ki bu kadar eleştiri aldı
Printable View
Piramit girdiğinden beri tahtanın her tarafı oynuyor, sonu iyi olsun...
Bu kadar kademe boşlukla yürümesi mümkün değil diyip verdim ama güçlü duruyor ,demek ki malı çıkamadı halen...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Bende pek iyi niyetli görmedim tahtadakıleri, ayrıca dolar boyle giderse yarın altıları dener... İnşallah yanılırım... pıyasa cambaza bak cambaza dıyor ama nereye kadar bakalım..
Vesbe piyasa değeri 4.2 milyar TL yapıyor yüzde 95 den vestl payı 4 milyar TL yi bulmuş yani vestl .. totalde 4.4 milyar pd.. vesbe den başka malı yok mu. Çok ilginç fiyatlama bu bir gün dengeye gelir...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaptaki Borçlanma aracı ihracı ve kredi derecelendirme haberlerini nasıl yorumluyorsunuz dostlar? Hisseye yansıması nasil olur?
tanıtım günü hala belli değil mi
Geliyor mu ne Mustafa varank fotoğraf paylaşmış
Cumhurbaskani 27 Aralik ta tanitimi dusunuyoruz diye bilgi vermis ama kesin degil galiba
2 milyon para girişi var. Alan satan paylaşabilen var mı?
Sayın ayhanol 1 bu kadar para girişi 40 geçemedi neden sizce saygılar
İtalyada üretilip getirilen yerli otomobilin örtüsü kaldırılınca satmak lazım.
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay vay vay İtalya’dan gelmiş
https://www.google.com.tr/amp/s/tr.s...imi-yapilacak/
sonunda vestel
Bu hafta sonuna kadar beklenti satın alınacaktır.
Malum beklenti alınır gerçekleşince satılır mantığı.
Araç bu ise gerçekten çok güzel. İnternette bu olduğuna dair haberler yapıldı.
https://www.log.com.tr/yerli-otomobi...si-gerekenler/
Kağıdı birileri tutuyo
karsan asuzu ya bak vestele bak
pehhhh
Abartılı ralli başladı yine yerli oto şirket hisselerinde.
Karsan çekildi dediler ama oda cumadan beri lastik yakıyor.
Bu işte en büyük pasta vestelin, araç elektrikli olmasından dolayı.
Batarya ve istasyonları hep vestel yapacak çünkü.
Bu fotoğrafta karsan temsilcisi yok mesela.
Kurunun yanında yaşta yanar misali hepsi gidiyor.
http://finans.mynet.com/haber/detay/...y-oldu/366613/
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) logosuyla paylaşılan fotoğraflarda Bakan Varank'ın yanı sıra TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG Yönetim Kurulu başkan yardımcıları Taha Yasin Öztürk ile Tuncay Özilhan, TOGG Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Akça ile BMC Yönetim Kurulu Üyesi Talip Öztürk yer aldı.
Bi devre kesecek gibi görünüyor. Hafta sonu 13.45 e alım için yazdığım lotları vermedi vurdu gitti ya ona yanarım.
Piyasa artık yaptırım maptırımda takmaz oldu. Yurtdışıda 1 hafta Noel tatilinde rahatladı piyasa bir süre.
benim bu fotoğraftan okuduğum bu işin babayiğiti vestel ve asuzu.
https://twitter.com/zaytung/status/1...452809728?s=21
Karsan hikayesi farklı beyler onlar çok önceden beri yerli elektrikli araçlarını ürettiler romada dolaşıyor mesela.. Vestl şu an sadece iştiraki olan vesbe değerini fiyatlıyor hisse tahtasında.. Yerli oto, maden, telefon, TV mivi , vestcell... Daha yok ortada fiyat olarak
Benim gördüğüm şuanda hepsi birden yerli ve milli İtalyan işi otomobili fiyatlıyorlar.
Vestelde hikaye ve beklenti bitmez o ayrı konu tabi. Şirket ucuz mu ucuz doğru.
Vestel vesbe nin %95 ne sahip yaklaşık vesbe şuan 4.2 milyar piyasa değerinden işlem görüyor.
Vestelin ise şuan piyasa değeri 4.7 milyar lira. Yani vesbe kadar neredeyse.
Komik bir durum ama burası borsa opel corsa durumu yani.
Vestel vesbeden ibaretmiş gibi fiyatlama var şuan.
Asuzu ve karsan ne yapmış öyle vay bee.
Bu içlerinde en cücüğü kalmış yine.
Prof yatırımcılar fonlar bist 110 bini geçmişken arbitrajlara bakar vesbe alacağına vestl alır .. Bu şöyle bir şey bir marketde 23 TL ye satılan nutellayı 18 liraya başka marketten almak (başıma geldi :)) Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alana satana karışmam,ama ben bugün bodoslama daldım ,kısa vade bir şey beklemiyorum ,en az 2 yıl burdayım yani
maden şirketi, madeni pil fabrikasına satana kadar.
pil fabrikası ,ürettiği pilleri yerli araba şirketine ve avrupaya satana kadar.
yerli araba Türkiye ye ve avrupa ya satılana kadar.
ve bu şirketlerin de ,tıpkı Vesbe gibi kar edene kadar, burdayım:plc:
Çok teşekkür ederim sayın ayhanol şimdi birde şunu sormak istiyorum yolun başındamıyız cuma gününe kadar saygılar
Cuma günü lansman sonu, tıpkı tesla gibi ön sipariş opsiyonu gerçekleşsin bu yerli arabada, tahminlerin çok çok üstünde ön sipariş alacağına inanıyorum ve biride ben olurum sipariş verenlerin:)
Credit 780.000 lot alışta deutsche altlardan geliyor desteğe.
karsandan ayrışsana artık:cool:
Evet zoren istasyoları yapacak vestel bataryaları. Zoren yaptı zaten bir kaç tane şarj istasyonu.
Bu arada credit 925.000 lot oldu.
Sabah uyardım karsan bu işte yok bence diye. Vermişler %10 pirimden %2 ye.
Vestel ve asuzu el ele büyük hedeflere.🚗🚘🚙