Bütün kağıtlar çıkıyor bu gitmiyor. Ne cenabetsin sen. Yabancı çıkmak istiyor ama çıkamıyor. Alıcı yok.
Of ya.
Satıp çıksam , başka kağıda girsemmi acaba? Hepsi dipte
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bütün kağıtlar çıkıyor bu gitmiyor. Ne cenabetsin sen. Yabancı çıkmak istiyor ama çıkamıyor. Alıcı yok.
Of ya.
Satıp çıksam , başka kağıda girsemmi acaba? Hepsi dipte
Yahu bir tavan
Koç ailesine bulaşmak böyle birşey
Tank haberi olmasaydı asla gitmezdi bu
cibiliyetsiz.
Dostum bu kağıda 110 lardan giren insanlar 5-6 senedir bekliyor. Paraları heba oldu.
Temettü veriyor doğru. Kaşıkla veriyor kepçeyle alıyor.
Kağıt dediğin pegasus gibi olur.
40 tane arma satılmış bir ortadoğu ülkesine
Twitterda hocam
Adı açıklanmayan bir orta doğu ülkesi diye pekçok kişi yazmış. Kapta yoktu
150 maliyetli malı 120den kaptırdık 6 lira arkasından el sallıyoruz şansa bak ya
bu topikte ölmüş.
Bu kağıttan bir bok olmaz. Yeniler bulaşmasın. Şu an hükümetle arası hiç iyi değil.
Yooo bayağı bilerek yazıyorum. Ben yaklaşık 6 senedir 200000 TL para ile bu kağıttayım. Kazancım sadece 10000 TL. temettüler sanırım 12000 civarında . Nasıl kazanç iyimi?SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen kazanamıyorsun diye şirket kazanamıyor mu ? senin benim kazanıp kazanmadığımla ilgili bir yorum yapmadım. şirketin karlı ve para kazanan bir şirket olduğunu söylüyorum. hükümetle arası iyi kötü fark etmez yurtdışından aldığı işle bile tarihi kar açıklar diyorum. ben alım yaparken yine alınır mı vs diyordun görüyoruz kısa sürede bile senden fazla kazandıysam bence suçu kendinde aramanda fayda var. ytd
bu arada 6 yılda en tepeden bile alsan 70tl den almış olabilirsin daha yükseği görmemiş o zamanlarda.. sen nasıl becerdin 6 yılda zararda olmayı ? yatırım stratejiniz yoksa isterseniz 1 tl den alın paranız buhar olur..ytd
yeri ve zamanı geldiğinde hak ettiği değere ulaşacaktır.yüksek temettü veren bir kaç şirketten biri........orona dalgası çıkmasaydı önü açıktı......ama kim etkilenmediki.....biraz sabır
OTKAR Konsolide 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 22307000
Bu devirde 22 milyon kar, hiç yoktan iyidir. Bakalım piyasa nasıl yorumlayacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 mayıs işci ve emekci bayramımız kutlu olsun
piyasa beklentisi 21 lerde idi...beklentiye paralel ,belki biraz üstü......gidememesinin nedeni bu olabilirmi bilemedim...
OTOKAR 2020 Birinci Çeyrek Bilanço Analizi'ni dikkatinize sunarım.
https://youtu.be/1kWwxpxAJxM
6 aylık takas
http://flashresim.com/upload/MTVlYWYwZTUzYzY0ZGE.png
122 den beri takibimde, küçük küçük dantel gibi işliyorlar tahtayı hissine kapıldım ve bugün kısmi olarak girdik bakalım. Askeri araçların yanında, ticari araç üretiyor olması bence artısı. covid sonrası bir normalleşme veya teşvik başlayacaksa öncelikle özel araçlardan ziyade ticari araçlardan başlar diye düşünüyorum. Ticaret olacakki para dönsün. En basitinden araçlara eğer ki eksik bineceksek mantıken daha fazla araca ihtiyaç var aynı sayıda insanı taşımak için.gibi
Ticari araçta esas faaliyet karı oranlarımız düşük. Sürüm yüksek. Savunma sanayi ciromuzu ve ihracatımızı artırmamız gerek. Savunma sanayinde yurtiçine ürün satamamak çok acı. Bundan bir sene önce belediyelere de satamıyorduk. Bu bir süreç; inşallah TSK ihtiyaçlarını karşıladığımı günler de gelecek. Son dönemdeki yabancı alışı güzel. Bu arada topic o kadar sessiz ki küçük yatırımcının hepsi 10 kat giden şirketlerde herhalde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son dönemdeki hızlı sayılabilecek çıkışının realizasyonu ve göstergelerin soğutulması inşallah bugün tamamlanmıştır. TL bazlı zirvemize çok az kaldı. 50 adet hisse yüzün üzerine FK ile işlem görürken ve tüm dünyada toplu taşım araçları alımı pik yapacakken tahta yapıcının fırsatı kullanıp yeni TL bazlı zirvelere tahtayı oturtması çok güzel olur.
139,6 nın üzerinde tutunabilirse 146 denebilir mi? Karanlık odaya göre ihtimali var gibi sanki
Bu hisse spek değil bir şey değil çıkar ama ne zamana
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 🤔. İzlemeye devam. Potansiyeli var gibi
gün içi silkeleme yapıyor hissi oluşturdu bende
Allah kurtarsın
Bugün bütün hisseler uçtu. Bu karaktersiz hissenin karakteridir. Gitmez bu pez..venk
biraz aşağı geldi. Takviyeyi attık bakalım
sanırım kolu keseceğiz.?