Biraz SODA, biraz AKSA satarak 15:00 ile aranızdayım.
Çift kulplu bir çanak formasyonu var, FRİG vazosuna benziyor.
Çanak hedefi, ~19.50...
Printable View
Biraz SODA, biraz AKSA satarak 15:00 ile aranızdayım.
Çift kulplu bir çanak formasyonu var, FRİG vazosuna benziyor.
Çanak hedefi, ~19.50...
maliyet 17.20 napsak bilemedim satsam dusukten fırsat verir mi
cok yuklu girmisiz 7 ye kadar inisinde seyrettik sadece
Şaka gıbı tavan yapamadılar bu hacımle..
selamlar
isterse yaparlardı tavan taban önemli değil
oyun kurucu %74 halka acıklık oranı mal yememek için
ky dökmek için
veya cok dagınık oldugu için yapmamış olabilirmi ?
Dolaşimdaki pay adedi 14.8 milyon sığ tahta sayılır.. Şuan diğer yazılımlara gore ucuz kaldı.. Ama son saniye hareketı muazzamdı 14,43 ten 65 e kadar ne varsa süpürdü..
SAYIN KWON
Bunda bir sıkıntı var ne oldugunu bilemedim smart 2, tl idi yabancılara satma ihtimali var dı görüşüyoruz fian dendi sonra smart 12 gitti bu 6,70 fiandı 18 gördü geri geldi smart gelmedi dirayetli durdu orantı olmaz ama ikiside aynı kişinin rasyoları farklı ama smart göre hesapladıgım da cok geri kaldı bence diğer yazılımlara göre de aynen cok geri kaldı cokmu yüklü acabada film döndürüyor..
Sn gunall er geç gıder yazılım kaybettirmez.. Ardyz de neler kaybettiğimi bilsen takaslara aldanıp yuklu malımı bedavadan vermiştim, sağlam senedı buldun mu yapışacaksın yok ky çokmuş yok bılmem takas dağınıkmış hepsi lafı guzaf.. Yazılımlara gore ucuz kaldıkça ergeç onların yanına çekerler bundan hiç şuphem yok cuma tavana kadar süpürdu mal gelmeyince panikle aşağı çekip verenlerı aldı, kapanışta 22,23 kademe karanlık odada aldılar... Bence burada mal topluyorlar halen yanılabılırımde ama yazılım sektörüyse yatacaksın malın üstüne o almış bu satmış düşmüş çıkmış ilgılenmeyeceksin yoksa asıl yulselışı kaybetme ihtimalin yüksek...
Sayın kwon
ardyz devlet desteğini arkasına almış bir şirket hastane sağlık robot yazılımlarını yapacak diye biliyorum
yanlnız bir sorun var halka arzı cok düşük fiatla yapıldı ama ya patron akıllı yada yanliş bir halka arz oldu bu kadar iyi ise niye 3,80 arz ettiniz kendileride satamıyacak 1 yıl madem kötü 1 yıl sonra nıye tekrar % 15 daha arz ediyorlar.bunda da sorular var ama zaman gösterecek.
11 altına salmadı bende yüklü almıştım 5 gelirse daha cok yüklenecektim ama hedefim yüksek bunda logo fılan gibi düşünüyorum en az ama olurmu olmazmı bakacaz.
Bunda da halka acıklık cok düşük
Pazartesi için beklentiniz nedir acaba. Hisse biraz şişti gibi. Ancak meril 200 bin lot aldı. Iş yatırım karalıkta 40 bin lot aldı. Sanki biraz daha gidecek gibi. Var mı görüşü olan
Tekniğe göre daha gitmesi yeni zirveler görmesi gerekiyor. Diyelim ki gördü oradan geri döner mi kendine yeni bi kanal acar mı su dönemde gelecek bir haberle yapabilir sanki böyle birşey. Ytd
Tabi gidecek. Millete algı yaptırıyorlar. Çok şişti vs diye. Hiç alakası yok. Rta uluun çok şişti deyip milletin elinden aldılar hisseleri. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkat ettiysen derin hissenin en çok övdüğü yazılım firmalarından biri kafein. Teknik olarak kısada 22.7 hedefi var. Orta vade beklentim 32-34 arasıBLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıca kafeinin ürün gamı ve müşteri pörtföyü çok geniş. Piyasada çok ses getirecektir. Yakın tarihte çok sayıda iş anlaşması kap haberi bekliyorum
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa çalışma ödeneği için başvurmuştu. O kabul edilince olumlu yansır mı peki. 10 güne olumlu karar olabilir diye düşünüyorum
Yazılımlar içerisinde en uygun olanı kafein.. Bırde bır ara konuşulan yabancı ortaklık mevzusu vardı oradan bir ses çıkarsa guzel olur senet için.. Bana halen daha mal almaya çalışıyorlar gıbı geliyor yanılıyorda olabılırim, zaten yanılmasak elimizdeki senetlerı satmazdık:)...
Yabancıya satış hala gündemde diye biliyorum. Hatta smartı satacaktı önce sonra vazgeçtiler. İlerleyen dönemde böyle Birşey olabilir çünkü kfein müşteri pörtföyü çok iyi..
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Virüs sonrası oluşan yeni durum; firmaları olsun, şahısları olsun herkesi teknolojiyi daha yoğun ve çeşitliliğini de arttırarak kullanmaya itmektedir ve itecektir. Bu nedenle Kfein de doğal olarak bundan payını alacaktır. İlk hedefi; önceki zirvesi olan 18.15, sonrasında ise bu zirvenin Mart ayında gördüğü en düşük değer olan 7.14 seviyesi ile farkı kadar; yani 11.01 kadar üstüne çıkarak 29.16'ya geleceğini düşünüyorum, yatırım tavsiyesi değildir...
7-10 aralıgından ek alım yapmaya nasıl da korkuttular yazık ya uctu gitti
17 maliyetim yeni kara gectim ama her zaman yaptıgım hatayı yapıp mal kaptırmıycam
ardyz balon mu acaba
Ne girdi bunlara da böyle hareket etmeye başladılar? Güya ARD ile hareket ediyormuş izlenimi veriyor ama alakası bile yok. Iyice serefsizligi ele almışlar. Niyetleri sadece korkutmak olsa bu kadar uzamazdı.
Ulen diğerleri yazılımda sen ciklet tükanımısın, yazılımların Fk, pd si nerede sen neredesin yada toplayamadın..
kagıda guvenemiyorum burdan alsak 12 ye cakmayacaklarının garantisi yok ama ARD her gun tavan yuh ya
10 tane mesaj yazdım ceza almamak için hepsini sildim. Küfür hakaret ne istersen vardı. Allah aşkına biri bu hareketin mantıklı bi aciklamasini yapsin. Var mı bi anlamı? Sebebi nedir?
Benım anladığım ardyz de mal toplandı istedikleri gıbı dans ediyorlar, burada toplayamadılar çalkalamaya devam..
2018 Yılı İlk 500 Bilişim Şirketi (Satış Gelirlerine Göre)
Sıra No..........Kurum Adı.........CİRO(Bin TL)....KAR(Bin TL)
2018......................................2018.... ...........2018........
-----------------------------------------------------------------
106..........KAFEİN Yazılım.........79,958.--........13,606.--
145..........ARD GRUP Bilişim.....51,529.--........22,398.--
192..........FONET Bilgi Tekn......35,714.--........12,236.--
203..........KRON .....................33,620.--.........4,530.--
Kurum Adı....CİRO(Bin TL)....KAR(Bin TL)..SERMAYE....PİYASA DEĞERİ
......................2019..............2019...... .....(Bin TL).....ŞUAN (Bin USD)
--------------------------------------------------------------------------------
KAFEİN Yaz...*97,000.--.........17,194.--....19,750.--.......48,064.--
ARD GRUP......56,758.--.........26,408.--....23,875.--......124.611.--
KRON ............55,863.--.........11,117.--....14,268.--.......67,899.--
FONET Bilgi ....49,104.--.........14,651.--....40,000.--.......54,255.--
* Ciro tahmini yazılmıştır.
Bilişim 500 2019 da da KFEİN ciro olarak sıralamada yine bu şirketlerin üzerinde olacak. Yukarıdaki listelere göre sanki KFEİN Yazılım fiatı biraz geri kalmış gibi duruyor. Yani bu şirketlerin arasında en düşük piyasa değeri KFEİN olmamalı gibi. Fakat piyasa 2020 de KOVİD-19 dan en çok KFEİN Yazılım etkilenecekmiş gibi bir fiyatlama içinde.
Yatırım tavsiyesi değildir. İyi seanslar.
Şimdi bu tavan olursa bız sevinelim mı?? dünkü görüp geçtiği yerı bıze tavan diye sunacaklar borsa böyle bir yer işte:kahkah:..
Kaç seans tavan olacak acaba?SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne eksiği var arda yazilımdan?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel Müdür konuştu, Kafein tavan oldu...
Finans kurumları ve ihracata yönelik çalışma biraz iyi oldu. Tavana götürende bu iki kelime oldu. Tabi dünkü indiği yeri tavan göstermekte var. Elinde olanlara hayırlı olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kafein yazılım/kalyoncu: Nakit akışımızı bozmayacak bir rakamı temettü olarak dağıtmayı düşünüyoruz - bloomberg ht
29.04.2020 14:29:31 kafein yazılım/kalyoncu: Nakit akışımızı bozmayacak bir rakamı temettü olarak dağıtmayı düşünüyoruz - bloomberg ht
29.04.2020 14:20:46 kafein yazılım/kalyoncu: Cirodaki büyümeyle aynı oranda kar artışı olmayabilir- bloomberg ht
29.04.2020 14:20:25 kafein yazılım/kalyoncu: 2020 yılında karlılığımız artacak gibi duruyor ama amacımız sürdürülebirliği kuvvetlendirmek - bloomberg ht
29.04.2020 14:19:26 kafein yazılım/kalyoncu: 2020 hedeflerimizi revize etmeyi düşünüyoruz - bloomberg ht
29.04.2020 14:17:02 kafein yazılım/kalyoncu: Kovid olayının bitmesinden sonra yatırımlarımız hızlanacak - bloomberg ht
29.04.2020 14:16:29 kafein yazılım/kalyoncu: Kısa çalışma ödeneğine 60 kişi için başvurduk - bloomberg ht
29.04.2020 14:14:30 kafein yazılım/kalyoncu: Evden çalışmayla verimlilik artışı oldu - bloomberg ht
29.04.2020 14:11:53 kafein yazılım/kalyoncu: Yazılım salgından en az etkilenen sektörler arasında - bloomberg ht
İlave olarak; 3 banka ile projeleri, ihracata yönelik olumlu çalışmaları, İrlanda'daki bir firma ile ortak yürüttükleri GDPR projesi, Kafein Akademi'yi yakında açacakları, sağlık sektörü faaliyetleri ve şehir hastaneleri gibi konulardan bahsetti. Kısa çalışma ödeneği konusunun hava yolları projesi için çalışan kişiler için firmanın talebiyle olduğunu söyledi.
Aslında söylediği pek birşey yok yeni anlaşma vs. Genel müdürün açıklamasından ziyade genel olarak yazılım firmaları yükseldiği için yükseliyor gibime geldi. ytd
En son hatırladığım 7.50/8.00 aralığında genel müdür konuşmuştu akabinde soluksuz 10 tl civarını fıyatlamıştı, bende az bır karla satıp dökülmüştüm bakalım bu kez tarıh tekerrür edermı..