En son aldığım borusanda dolar bazında kara gecip satmak için 4 yıl bekledim. Ben Rizeli yim inadim meşhur dur. Sende ne kadar bekleyecegimi düşün .... Yatırım tavsiyesi değildir. Al sat tut tavsiyesi değildir
Printable View
En son aldığım borusanda dolar bazında kara gecip satmak için 4 yıl bekledim. Ben Rizeli yim inadim meşhur dur. Sende ne kadar bekleyecegimi düşün .... Yatırım tavsiyesi değildir. Al sat tut tavsiyesi değildir
Bir kulağımın arkası kaldı buyur gel
Alınmayan ruchanlari alacağına o parayı geri alım için kullansa idi . 0.89 un altında aliciyim deseydin daha eyi olmaz mıydı diye aklıma geldi. Ama ben bir koca kafa olduğum dan gene saçmaladım. Al SAT tut tavsiyesi değildir. Yazan üşütük
Mesele üzüm yemekse yiğen o ayrı bir hikaye, ama üzüm böyle yinmez yiğen .
Neyi var neyi yok piyasa ederinin yarısına satilsa sonra tüm borçları odense geri kalan para kalıyor sa. Hisse başı fiyat ne olur acaba benim zekam ve bilgim bunu hesaplayamaz. Al sat tut tavsiyesi değildir. Yazan üşütük
Arkadaşlar bugün gerçekten gereksiz saçma sapan yazılarla burayı meşgul ettim . Sinirlerim çok bozuktu iyi geldi. Bir müddet daha yazmamaya gayret gosterecem. Kusura bakmayın. İnsan bazen tirlatiyo. Al sat tut tavsiyesi değildir. Yazan hem çatlak hem katmerli üşütük
Bu hesaba bakınca fiyat abartı düşük gelmedi bana ben hisseyi pahalı almışım . Bu tabloda borçlar cevrilebiliyor mu. Borçlarını ödeyip yola devam ederse ehh. Birde önündeki 2 yıllık planları ne . Bakalim . Valla düşünmek ten yoruldum. Yatırım tavsiyesi değildir.
tüm malvarlığını % 50 düşük hesapladık ama sn asibey bence değeri fazla düşük!!!
ama ama ama sahibinin de bazı değerleri düşük muhtemelki yol vermiyor. (kan değerleri düşük muhtemel)
önündeki 2 yıllık planlar derseniz;
o 65 villayı bahsettiği rakamın yarısına satabilirse, istanbul'daki arsalarıyla ilgili projeleri vardı onları hayata geçirseler vs (bu projeler borsagündemin haber pompaladığı bedelli öncesi bedelliye katılımı artırmak için pompalanmış projeler olabilir)
Güven sorunu yüksek yatırımcının Genel kurulda Tekin Bey'inde bahsettiği üzre.
borçlar kısmı;
bu dönem borçlu şirketler için büyük handikap (Bist hisselerin % 80 i bu şekilde gerçi)
2018-6 bilançosunda
Nakit ve Nakit Benzerleri 34.431.841
Kısa Vadeli Yükümlülükler 109.167.108
hani kasası nakit doluydu ya !!!
34 milyon nakit 109 milyon kısa vade borç var. (villaların satılmadığını varsaydığımızda)
borcun çevrilebilmesi için bankalardan kredi kullanılacak el mecbur. kredi faizlerininde yüksek olduğunu düşünürsek. Sonraki dönem bilançoları için finansal giderler her geçen gün artacak....... nezamana kadar eldeki villaları, arsaları vs satıp borçları ödeyene kadar.
2018-9 bilançosu gelsin bakalım kasasındaki dolu para ne alemde !
kısa uzun borçlar nealemde
Tekart holdingin %77 si tektuya ait bu holding ne iş yapar içi boş mu
Bilançodaki değerine bakın... sadece bir kaç yüz bin lira. Bu holdinin varlıkları neler değerleri nedir, bilançoda belirtilen bu değer güncel mi??
Bu konuda şirkete istediğiniz kadar yazın hiç bir cevap alamazsınız.. bacı arkadaşlar tarafından çok sorgulamalar falan yapıldı ama yatırımcı biriminden hiç bir cevap alınamıyor...
Spk ne iş yapıyor o zaman?
twetterda hergün yazan arkadaşlar geri çekildi (takipçi sayısı yüksek)
tabi 77-79 arası bu arkadaşlar epey ky yi yeni ortak yaptı (şuan o arkadaşları bezdirme sürecinde olduğunu düşünüyorum)
yine twetterda tektu yabancı oranı 0,00000003 den 0,00000004 e yükseldi yazılarıda yok :)
beklentim olan nahoş bilançodan sonra anlık günlük kısa bir geri çekilme daha yaşaması. Arkasından dünya piyasaları ve bist te müsade ederse oralardan yukarı dönmesi yönünde ... (bilançoda villa satışı görürsek tüm senaryo çöp direk yukarı ama ben inanmıyorum maalesef)
Arkadaşlar tektu 1 lerden 0.7 e geldi yüzde 30 herkes zararda diğer kağıtlara hiç baltınızmı nadıl düşmüş örnek 3,5 tan 0,8 e düşen ne yapsın nirazda olumlu düşünelim:))
Sayin fasarya Tektu1.40 lardan geldi eskiye gidersen daha fena o dediğin kağıtlardan kotu durum kaldık umut tacirleri ile yandaşlarının insafına onlarda zaten öyle bı değer yok.durum b..k oğlu b....k
Diğer hisselerle karşılaştırma k bana göre doğru değil. Benim takildigim 2 konu var biri hisse geri alımı açıklamak yapmamak 89 dan kalan ruchanlari almak ve hisse de kademelerde yapilan gömlek utusune müdahale etmemek açığa satışa müdahale etmemek vasair vesaire borçsuz büyümek için bedelli falan filan neyse . Al sat tut tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi hiç değildir
Diğer hisselerle karşılaştıran uzman arkadaşlar 10 yıl önce den karşılaştırma neden yapmamış onuda anlamış değilim
1,4 a spek getirdi 3 e gidecek haberi pompalayarak kağıdı alırken her ihtimali göz önüne alacaksın bana göre tektuda milletin ortalama maliyeti 1 tl civarı
emire baktım anlık
(34 emir)514.609....68-69......247.636(265 emir)
PATRONİÇE İNSAF ANASINI SATAYIM YA .NEDİR BU ROBOTLA YAPTIĞIN 265 EMİR ÇIKARMAM MI DİYORSUN
UTANMA PATRONİÇE 67 KAPAT:vk::vk:
Bir hatıra;
Bundan 15-20 sene önce, 20 kasım doğum günümde bir haftalığına yurt dışına çıkmıştım. Giderken tektu 0,80 , döndüğümde 1.2 idi. ve o yıl Mayıs ortasına kadar yükseliş devam etti. 5 Tl yi gördü, yazın daha da artar diye düşündüm, yanıldım, elimde patladı.
Rakamlar güncelleştirilerek , hatırladıklarımı yazdım. Yatırım tavsiyesi değildir.
Zaten o günlerden sonrada bi dahada toparlayamadı sadece bi kere boraagündem gazıyla 1 hafta 1,4 larda gezdi kağıdın özkaynağı 800 milyon çoğu sanayi şirketten fazla ama yok yedirmiyor
Yedirmesin razıyımama bu kadar zarardada bekletmesin
Galip bizede uğra başka şansımız kalmadı al sana uçurmalık kağıt:)))
Aynen büyük hata yaptılar küçük yatırımcıyı çekemediler:)) bizimki çıtır götür 2 lere sıkıntı olmaz
69/31 bu fiyata bu mu demek istiyor . Al sat tut tavsiyesi değildir
24/25/26/27/28/29/30 canı sıkılan yatırım ci . Yatırım tavsiyesi değildir
Ünlü den işlem yapan kim acaba
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GARip garip alislar soz konusunu gedikte ki alislar tanidik geliyor
Kapanış 71 olursa yarın otur çay demle izlee [emoji6]
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merill abladan sonra ünlü abi çıktı :)