50 ye düşermi hocam?
Printable View
Düşsede fullesek
HAdi bakalım belki gelir bizde alırız.
50
Spek efendi benden başka çok az KY kalmış.
Al götür.
Söz Sana 57-58 den malımın %60 ını sana devredeceğim.
Eskiden karayolları ihalesi falan alırdı kapa haber gönderirdi
Eyy Spek efendi.
Söz erkek sözü 57-58 den malın en az yarısını vereceğim.
Zaten sen yıllardır bugünü bekledin, bir olumsuzluk olsada bunca senedir satmayan KY, satıp malı ucuzundan verse diye.
İşte sana erkek sözü sen al bende satayım.
Senin yapmak istediğin zaten bu değilmiydi.
Ammma ....
1-Geri kalan diğerlerini 140 dan evvel vermem. Biliyorsun, inatçıyımdır.
2-Geri gelirse kağıt dayanamam verdikelrimi tekrar yerine koyarım, garantisini veremem
3-Benim için üzülme. Zaten bu satacaklarımın maliyeti düşük olduğu için bende zarar etmem. Birazda sen hayrını görürsün.
4-Ebene selam söyle..
Bu endekste kağıtlarda beklentiye girmek doğru değil...Sıkıntılı günler, alıp satmak zor...Buralarda oyalansa benim için yeterli...Ytd
Ebeyi karıştırmaydın iyiydi sayın mgm21 bey:cool:
Haklısın Sn Cok bey, bize yakışmadı. Böyle değerli bir evlat doğurduğu için ebesi selamı hak ettiğini düşünmüştüm.
BIST100 deki düşüşe rağmen iyi direndi. Artık yap 84 denemesini. Şu an 65-66,6 yı geçmesi gerekli. Geçer geçmez GAP dan dolayı 84-86 direnci var. Kırarsa 140 ........
Ağzınızdan bal damlıyor mgmbey anlaşılan şeker bayramı iyi geçmiş
Bizim hissenin yağmurda çamurda rüzgarda aldırış etmeden gıdım gıdım yükselişi ben doğrusu biraz biraz endişelendiriyor.Aklıma sürekli bntas geliyor.3.99 aldığım bntas ları 4.88 verdiğimde önce kendime çok kızmıştım.Çünkü 7 kadar gitmişti.Ondan sonraki düşüşünü görünce de aklıma şu atasözü gelmişti.AZLA YETİNMEYEN ÇOĞU BULAMAZ:kalp:
Yani tetbirinizi ona göre alın .Sonra bizim asil MRSHL suçlu olmazsın.O benim bir tanem çünkü.SAYGILAR SEVGİLER
Stockholm sendromu.
söz vermiştim 57-58 den vereceğim bir kısmını diye. Hayırlı olsun..
63 e kadar malın %60 ı gitmiş olacak. Bir söz daha sana
Kralsın mgm21 bey
Krallarda sever mgm21 bey
Bir hikayesi yoktur sn olimpik forum, tarihi yanlış hatırlıyor olabilirim 97/98 ' de 18 ay taşıyıp 8 liradan alıp 3 lira temettü alıp 40 liraya sattığım ve en çok kazandığım kağıttır, akzo nobele satılırken 120 mn dolara satıldı yine aynı fiyatta ucuz değildir
Teknikçi arkadaşlar yorum yapabilir mi
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kanımca NU var, Dikkatli olmakta fayda var.
60,4 den vereceğimi yazmıştım.Ben diplerde bekliyorum, karakteri icabı.
ham madde gümrüklerinde sıfırlama var bazı kimya sektörlerinde...
bu bizi ne derece ilgilendiriyor bakmak lazım.
Bakanlığımızca sanayicimizin üretim imkânlarının geliştirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında, 27/06/2018 tarihli ve 30461 Mükerrer sayılı Resmi Gazeteââ�¬â�¢de yayımlanan 12/06/2018 tarih ve 2018/11975 sayılı Karar ile 1/7/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ülkemizde üretimi bulunmayan 1882 adet ham maddede gümrük vergileri sıfırlanmıştır. (bazı özel tanımlı kimyasal, tekstil, demir-çelik, elektrik-elektronik ürünlerinin yer aldığı) Söz konusu Karar ile sanayicilerimizin düşük maliyetli hammadde temin edebilmesine imkân tanınarak uluslararası alanda rekabetçiliklerinin artırılması hedeflenmektedir."
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık bir karar verse ne yapacağına çok sevineceğiz. Ytd
57,5 a verdiklerimin (60-62,8 arası) bir kısmını alabilirim spek efendi.
Bende mrshl boşalttım bir kaç gün önce 59-60 lı seviyelerden başka yerlerde trade ediyorum.Bir gözüm burada tabii.Dediğin gibi 65 i kırarsa tekrar aranıza katılabilirim. Kıramaz sa da 47-48 lı seviyeleri beklerim biraz zor ama imkansız değil tabii.SAYGILAR SEVGİLER.
Sayın scharif07 ben hepsini satmadım. 30-40 arası maliyetlileri verdim. Dahay yarısı duruyor. Onlarla kendime A6 ve bir orta halli daire alacağım..Hedef 140-148 ... Amma 84 den bir kısmını verebilirim spek efendi.... 7 senenin intikamını ödeyeceksin spek efendi.
muahahahha
muahahahah
Bazen mola vermek gerekiyor .Kendimi mndrs ve krstl nin rüzgarına bıraktım.Maşallah onlarda birbirleriyle yarışıyorlar.
MRSHL de umarım hiç düşmeden çıkmaya devam eder.İnanın hiç üzülmem. Benim maliyetim de 37 civari idi.Gerçi bir kaç kere trade ettim maliyet değişmişti ama, ALLAH BİN BİN BEREKET VERSİN iyi kazandırdı.Sıfır güzel bir araba çıktı :party:
Bu arada Diğer hisseleri MRSHL ı satmadan önce aldım .Yani seçime 3 gün kala.Mrshl ı satınca da bütün borçlarımı kapadım tekrar.
Ne oluyor marshall
Hiç şaşırtma. Alana-satana tşk.
Bir gün herkes Marshall ın tokadını yiyecek bu düşünceyle satmıyorum:) Güzel imkanlar veriyor ama sağlık olsun...ytd
Ben birazdan aldıklarımı vereceğim tokat yemeden Marsşlak dan