Yeni sisteme göre; ''seçtiğiniz milletvekilleri'' Tekirdağ,da hayatını kaybeden canlarımız için ''SORU ÖNERGESİ VEREMİYOR''
Printable View
Yeni sisteme göre; ''seçtiğiniz milletvekilleri'' Tekirdağ,da hayatını kaybeden canlarımız için ''SORU ÖNERGESİ VEREMİYOR''
Herkes bir yerinden liste uydurup piyasaya sürüyor...Ali Babacan gelecekmiş, pehhh...Ali babacan gelirse bu başlığa 1 sene uğramam, peki babacan duyumunu paylaşan geşlmezse 1 sene yazmayacak, ok mi?
bu saçmalıklara alet olmamak lazım bence.
adam belki mal gömecek, akşama kadar babacan geliyor ayağına keklik bekliyor..gelse de bir şey yapamaz da, gelme ihtimali de bence %1 bile değil...rte yi gram tanımıyorsam sildiği adama bir daha gel benle çalış demez...hatta şimşek e de piyasa fazla önem veriyor, sırf bu yüzden onu da almayacak kabineye...çünkü tüm yetkiler kendinde, tek başına kahraman olacak...amaç bu.
seçim ertesine döndürüler mi acaba?
kanlı bir gün kapanışı...
babacanı göreve getirmek fetö ile mücadele söylemine darbede vurur
ne olduda 1000puan gap yerlestırdi......bu son cırpınısları 99300...102.300.arasındakı tepe noktanın son cıddı atagı.......yarın yada carsamaba sortorler e guzel fırsatlar cıkacaktır poz flat hele bu gunuu bı gecırelım
Ethem Sancaksız listeye liste demem ben:)
Gokcek :kahkah:
cretitin 5-6 bine yakın short açmasını bekliyorum bugunde
YTD
Bir is teklifi geldi. Kripto ve Blockchain ile alakali.
Cok fazla bilgi sahibi oldugum bir alan degil acikcasi
Neler biliyorsunuz, az biraz anlatin hele.
tahminime göre bu pozisyonda şhort avantajlı, gerçeği görmek için biraz daha izlemek lazım..
bugünde tahmin üzerinden gideyim. ŞHORT
Tombik Yiğit thy Koza kozal yardırıyor
Kabine çok mu iyi nedir
Baksana ahlaksızça alış var
olan cretite oldu YTD
Spot +1.82
Vadeki : +.1.42
bi speksavar vardı
adama kızdım falan ama
5 altında iken ttkom yükseliş varantı alın demişti yani longlayın dediydi
o zaman dalga bile geçmiştim
adam haklı çıktı ya la
bir bildiği varmış demek ki
o zaman longlasaymışım ya da alım varantı alsaymışım şimdi paraya para demeyecektim
peeeh şans mı var sanki
yükselişin düzelmesinden faydalanabilmek için, ikinci şhort yazıldı ve mazot bitti..
fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış:)
seçimin ertesi günü 115.000 de ;SHORT algısı oluşturanları piste davet ediyorum..
berroforeva ,60.000 diyordu(ben orta vade hisse için çok güzel yerler derken...)
vivence nerede dolar ne zaman 10 tl oluyor?
bu arkadaşlar MAZOTUMUZ...Allah eksikliklerini hissettirmesin....:oleyo:
Seçim sonrası ralli diyen arkadaşlar 93.000 endeksi görmediler sanırım
Şu an endeksi alan yiğit bulut Ve ak ekip
Doları satan kamu bankaları
Yarın kabine ile birlikte ne olacak bakalım
29 haziranda dolar 4.60 ken 6.4 vs. olacak diyordu...bekliyoruz...gerçi hedef 8-10 idi...ama 6.40 da olsa kurtarır..
http://666kb.com/i/dv27wkuafgaqs1k98.png
Halk Thy aselsan kardemir Telekom
Kıçını yırtıyor
vadeli...425..525 arası oynarken..
döviz SHORT iren 400 puanı almış, götürmüş..
95xx-97.000 ler hisse için ORTA VADE(12 ay ve üzeri) bana göre iyi yerler...o zaman 10 yıllık grafiği de yayımmlamıştım..
YKBNK,İŞC,HALKBNK favorim...
ama VOB da yorum yapmak zor..şimdi 3.000 puan verir,terse düşenin canı yanar...kısa vade ne olacağını söylemek zor...kısa vadede 12.000 puan geldik....
düzeltmek isterse düzeltir yola devam eder...veya herkes BENİM GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNDEN düzeltme yapmadan da devam edebilir...
bu konuda bir şey söylemek zor....HERİF BİLİRRRRRRRRR
dollar uzunvadeli yatırım aracı olduğu içün her düşüş alım fırsatı gibi geliyor. 4.50 sudan ucuz ama dönüp yüzüne bakan yok :he:
4.80 iken kapış kapış gidiyodu oysa ki
Salı çarşamba ihale
Cuma not
Yarın kabine
Zor bir Hafta
Acımazlar dikkat edin
TL SON GÜNLERDE OLDUĞU GİBİ DİĞER PARALARA GÖRE 10 KAPLAN GÜCÜNDE...
BETER OL,DOLAR...
http://666kb.com/i/dv28b6tnpzbbs6w98.png
Vadeli piyasa Resmen iş yat ve tebe çalışıyor
Hiç terse gelmiyorlar mübarekler
Dolar tl short adamlar Dolar çakılıyor
borsa long adamlar çıkıyor
Birkeredemi terse gelmez gelmiyor