Siz sıkıldınız diye yorum yapmayalımmı nedir sizin olay anlamadım
Printable View
Siz sıkıldınız diye yorum yapmayalımmı nedir sizin olay anlamadım
Sürekli alakasız konularda sanki bu formun konusuymuş gibi , yanlış ve yönlendirilmiş yorum yapmayın lütfen.
boyle yazılıp ciziliyor abd de yonetimin onların elinde oldugu falan ...bunun sonu ne olacak hem abd yi hem bizim devleti yonetenlerden baska kimse bilemez ..israil yahudi parası olmasa abd gocer fed bile abd ye ait degil iki yahudi ailesi olan rotschlid ve rockefeller fed de %kac hisseye sahip ? biyerde anlasırlar 2 ulke birbirine muhtac aslında ..bizim onların parasına ihtiyacımız var onların natoda ve ortadoguda bize ...su an abd nin uyguladıgı taktik vur ama oldurme ...( hem fuze satmıyorlar hem rusya dan alınca niye aldın diyorlar ) ruslara ve çine yakınlasmamız gercekten abd yi kızdırıyor ...orta yol bulurlar ama kopru altından cok su akacaga benziyor ..insallah bu is ekonomide zincirleme bir cokme cok zarar almadan cozulur ..yoksa ucu hepimize zarar sonucta herkesin bankalarda az cok bir miktar parası var .
https://www.haberturk.com/istanbul-h...rina-duzenleme hic kredi kartı veya kredi kullanmadıgım icin bilgim yok daha onceki uygulamalardan farklımı bu yapılanlar yoksa cok degisen birsey yok mu ? varmı bilgisi olan ...simdi burda da hangi devirde yasıyoruz kartsız adam mı olur diyenler olabilir :) bana kredi kartsız adam mı olur diye dalga geciyorlar ama kredi kartıyla zengin olanı degil batanı cok gordum :) prensibim naktin varsa harca cebinde yoksa alma .
İktidarın politikalarındaki aymazlıkla ilgili bir benzetme yapmak istiyorum. İktidarın durumunu final maçının son 20 saniyesine 4 sayı geride ve top rakipte giren basketbol takımının durumuna benzetiyorum. Bu durumda hiç bir kuralın önemi kalmaz, her türlü risk sonuna kadar alınır.
Basketbol takımı büyük bir ihtimalle şampiyonluktan olduğu gibi, 3-5 sayı da ekstradan kaybedecektir. Ama bizim durumda riske edilen 80 milyonun geleceğidir, ne yazık ki. Ülkenin iç-dış her türlü politikası deneme tahtasına çevrildi, bir umut, iktidarlarının ömrü biraz daha artar diye. 90 senedir gördük dedikleri zulmün 90 katını da 90 ayda bu millete layık görmeleri de işin cabası..
dolar düşmüş yaa laaa 5.04
bizim millet de nankör yaww...
Bugun halkbank vadeli mevduat teklif aldım .19.75 oran 1 mil üstü
İsteyenin bir yüzü vermeyen zenci. Demin yazdım 5 milyon üstü paraya HALK 19.85 VAKIF 19.55 verdi her iki mevduatçıda öyle sıradan adamlar değil çatır çatır pazarlık yapan adamlar 20 vermezseniz gideriz diyen cinsten ama adama güle güle diyorlar . Biliyorlarki kümesteki kazlar asla çıkmaz Dolar veya başka bir döviz onlar için cızzz hal böyle olunca hangi keriz banka daha fazla faiz verir acaba en azından şimdilik.
oranlar 20'leri geçecek bence bu ay sonuna doğru...
ben öyle düşünüyorum
Ben denedim farketmiyor ..Eski banka arıyor verdiği oran devlet bankasının yanında komik kalıyor.En yüksek şu an halk birde bi ara vakıf iyi veriyordu
CDS 347 görmüş
Çıkınca nerede tutacaksınız vadesizde kaç vereceklede de 3-4 günlük vadesiz hesapta durup diyelim 4 gün sonra 20 oran aldın 20-19.85 =0.15 fark 4 gün vadesizde alacağın maksimum 18 lik farkı karşılayacak mı ? Kaldıki 4 gün hadi bilemedin 1 hafta sonra sana 20 verecekleri ne kadar garanti ? Ha gider Dolar alırlardı o başka ama dedim ya bu arkadaşlar Dolar dan öcü gibi korkuyorlar en son 2 yıl önce 2.95 den yaptıkları opsiyon exercise olmuştu 2.90 dan dünya kadar zarar edip kurtulduk diye sevinmişlerdi o kadar yani... Kısaca bankalar toptan mecbur kalmadıkça kimseye istediği faizi vermiyor.
Siz tamda zamane gençlerini temsil ediyorsunuz. Z kuşağımı mıdır nedir ? Yani diyorsunuz ki, '' ben sizin emek vererek , şube şube dolaşarak aldığınız oranları ekrandan okuyayım. Ekranı açtığımda oran aramadan şak diye görmek istiyorum '' Emredersin paşam, başka bir isteğin var mı ? Vantilatör gönderelim mi ?
bist bir satış daha yerse hedef de 85k görülür....
Ben bi ara vadeyi bozup 4.11'den dolar almıştım ne günlerdi be :bravo: ( 2-3 ay öncesi) :halay:
Size göre memleketi yönetenlerden başka herkes suçlu.
Alman gazeteciyi kapalı kapılar ardında yapılan anlaşma ile gece yarısı serbest bıraktıktan sonra Türkiye'deki yargıyı dünyanın hiç bir ülkesi ciddiye almıyor artık. Yargıçlarımızı adaleti tecelli eden kişiler olarak görmüyorlar, yukarılardan gelen talimatları uygulayan emir erleri gibi görüyorlar. Bilek güreşini başlatan biziz, herkes de bu kurala göre oynuyor artık.
Dini bir sıfatın önüne "lanet" sıfatı koyarak kıratınızı da göstermişsiniz tebrik ederim.
Rusya MB nin döviz ve altın rezervi 459.5 milyar dolarmis bizimkinin 3 katından fazla....hadi tamam adamlardan petrol doğalgaz var ...bizdede var belki ama kamlumbaga hızı ile çıkartmaya çalışıyoruz ....madenlerden yyararlanamiyoruz varlık içinde yokluk hesabi..para eden endüstri sanayi olmadan nasıl TL değer kazanacak ? domates satarak mi cari açığı kapatacaz..dün ekonomi kanalında güzel bir örnek vardı rüzgar ve güneş ulkesiyiz toplam üretilen elektriğin %9 u rüzgar enerjisinden gelirken güneş enerjisi sadece %0.5 ....kendi komurumuz linyitimiz varken dışardan komur ithal Edip %12 de ordan elde ediyoruz....sonra bakıyorum İstanbul sokaklarında çoğu yerde yolları kaziyip yeni asfalt dokuyoruz elektrik direklerini yeniliyoruz nereden geliyor bu değirmenin suyu? Hadi ülkeye duble yollar lazım da yol yapmakla cari açıkta düşmüyor kendi ülkemizi gectik afrine bile duble yol yapıyoruz ilginç..bu kadar har vurup harman savururken cari açığı artırıp butce acigini fezaya çıkarırken nasıl bu TL değer kazansin
Konunun özeti ,
Orta siklet bir boksörün,
ağır siklet sınıfına geçip
dayak yemesinden öte başka bir şey değil.
Ne dersen de kalibreni gösterirsin.
Sen bunları yazdıktan sonra hangi yüzle yurt dışındaki saldırılar konusunda hassasiyet gösterebiliyorsun? Sayenizde ülkemizde inanç ve etnik kimlikleri hakaret enstrümanı haline geldi. Tabi balığın baştan koktuğunu da unutmayalım...
Alman gazetecinin serbest bırakılmasını da es geçmişsin bakıyorum.. :)
Adam zevk almıyor yaZılanı okumadan yorum yapıp suçlamayın .Şayet mevduat yerine dolar alsaydım demiş ..sakin olun biraz şampiyonlar
Az önce küçük bankalardan birinden 250 k TL için 19.50 teklif geldi MT si burayı takip ettiği için isim veremiyorum guvenmedigim aynı zamanda mali yonden zayıf bir banka ...artık küçük bankalar içinde ayrım yapmanın zamanı geldi .
Yani ne yazayım. Şaşkınlık içindeyim. Kısa bir yazıdan yaş analizi yapmışsınız.
Merak ediyorsanız yaşım 52.
Politik, tarihsel, dini ve siyasi analizleriniz de böyle zaten...
Seviye yok, bilgi yok. Sadece hamaset..
Saygılarımla...
Not: Size cevap yazarak kendimi de inkar etmiş oldum ya neyse.
Çünkü bu benim yaptığım paylaşımın da burayla ilgisi yok...