çok uyardık dinlemedi......
Printable View
iyi ekmek yedirecek sabredene tabii
Tahtada Yaprak kımıldamıyor
yakında kıpırdatırlar gibime geliyor.
eski hisselerimden ulas naber :) beni iyi bilirsin dimi :) 1.52 den alıp 1.95 lerden vermistik gecen yıl ..cok sessiz kalmıssın icbt cıktık sana gelim diyorum 1.85 dogru bir hareket yaparmısın aceba :)
benden baska kimsede yok tıpkı gecen yıl ki gibi..o zaman sana guvenmistim kazanmıstım simdi yine guveniyorum insALLAH yanıltmazsın 1.42 direnc orayı gecersen zaten yukselis baslayacak ardından 1.57 gecersen 1.85 e kadar gidersin diye dusunuyorum
Ustat maliyet kac sizin?
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
turuzm gelirleri 2.ceyrekte %19 artmıs ama sen duruyon yerinde yukselmeye baslarsan guzel yukselirsin bilirim bekliyoruz bekleyecegiz
spek gelmedin tahtaya tatildemisin nesin onceki gun maaalt %14 bugun avtur %16 yukseldi .biz yerimezdeyiz hacim yok spek yok su an .gecmiste 0.75 aldım 1.84 sattım 3.50 lira oldun sonra 1.52 aldım 1.95 sattım 2.15 lira oldun yine sendeyiz bekliyoruz elimdeki hisselerden birtek sen kaldın yukselise gecmeyen icbc verdik %12 ile vesteli verdik %21 karla banviti verdik %12 karla elimdeki mipaz da kardayız yukselise gecti bi sende kazanamadık aynı yerdeyiz
hacim düşük bilanço ne zaman dı arkadaşlar.beklenti nedir.
Üç aylık takas atacak var mı.
ULAS Solo 2018/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 624830
zarardan kara geçmesi olumlu olmuş, bakalım bugün ne yapacak...?
Bekliyoruz bakalım.
1.38 den satmıstım isabetli karar vermisim suna bak turuzm sektoru cosuyor bilancosu esas faliyert karı cok iyi gelmis borsa yukseliyor bu dusuyor eski halinden eser kalmamıs bunun ne diyeyim iyiki satmısım
Karaktersiz hisse.
Kimse almıyor herhalde işimiz spek e kaldı.
Bu ne arkadaş düşmede öncü
Kimse kalmadı mı.tepki de vermiyor.nereden döner.
yuh o nasıl bir satıştır ya. nasıl bir maliyet şekliniz var anlamadım gitti.
the lord of hacims.
tepki zamanı yaklaşıyor, sıkışma artacak, 1.03 altı kapanış yapmazsa beklenir...ytd...
https://i.hizliresim.com/7Dz4aa.jpg
Forum geberiklesti iice herkes gitti sanırım en eski panda kurbanı ben kaldım bigborsa kurbanu kimler var acaba
1.10 kapadı, hacim zayıf, biraz daha hacimlenip artışlar yaparsa hızlanacaktır, aksi halde sürünmeye devam....ytd
https://i.hizliresim.com/mov4Y8.jpg
zaman kalmadı
Bigborsa bu kağıdı bekliyor mu acaba
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabi öncelikle ataise 1.90 dan kitlediği malları almadan gitmez. varmı ataisin kurmunu bilen ?
Kimse yok mu hissede. Sol seviyeler buralar.
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.