Bu gün neden bu kadar sağlam durduğu belli oldu Oyak ve Fonlar deli mal aldı artık sabırla beklemek lazım bence artık bu fiyatlar suuuuuuuuuuudaaaaaan ucuz hay maşallah senin de emeğine sağlık Limoncu
Printable View
Bu gün neden bu kadar sağlam durduğu belli oldu Oyak ve Fonlar deli mal aldı artık sabırla beklemek lazım bence artık bu fiyatlar suuuuuuuuuuudaaaaaan ucuz hay maşallah senin de emeğine sağlık Limoncu
Limoncu hiçlikten geldi, hiçlikte ilerler, çay servis eder :oleyo:
Kaptan ne derse o olur, sol şerit boş :rules:
Kaptan der ki ben âlâyım
Yiğit başına belayım
Hepisinden ben âlâyım
Benden âlâ şoför var mı şofer var mı hey :whistling:
Serdar Limoncu emeğinize sağlık bazen algıyı öyle bir bozarlarki doğru bildiniğizi unutursunuz para kazanmak zor iştir. Yaklaşık 23 yıldır uğraşıyorum bazen sinirleri çok zorlarlar ama şunu unutmamak lazım altın yere düşmekle pul olmaz. Son güzlerdeki bukadar sert hareketlerin sebebi mal vermek olmadığını hissettim çok agresif ve çok sert hareketler yaptılar ama büyük hareketlerden önce bu tür hareketlere çok şahit oldum.
1. Gerçek halka arz 0.6 dolar
2. Gerçek 2018 yılı toplam varlıklar 1.2 milyar 12 aylık kar -15 milyon hisse 10 dolar
3 GERÇEK YIL 2024 TOPLAM VARLIK 10 MİLYAR KAR 1.750 MİLYAR FİYAT 0.08 DOLAR
4 GERÇEK PİYASA DEĞERİ 2.750 KAR 1.750 ŞAKA SANIRIM
Şimdi siz varın bir hesap yapın neden bu kadariğrenç ve agresif hareket yaptılar malı toplamak için tabiki
Kaptan diyor bagajını unutanlar olmuş, dönüp almadan ilerlemek doğru olmaz :rules: Çevirmeye takılırız yoksa...
Yayladağı sınır kapısında görüşmek üzere, diaaaam eeeetttt :oleyo:
Kaptan ****** bence Limoncu hala bu bilanço ile burda duruyor ama böyle çook mal kaptırır bu kaptan
Merhabalar kar payı da dağitir mi acaba :) ?
ytd
yada Bedelsiz sermaye arttırımı :) ?
ytd..
Adese : Bilanco duran varlıklar vs güzel..
esas faaliyet karı Biraz beni düşündürdü..
Bu bilancodaki Kar acaba hangi kalemlerden detayları analiz etmek lazım..
Teknik olarak Günlük Bolinger alt bandı 2.74 değdi ve bugün itibari ile yukarı Üst bandı 3.07 aralığında yatay denebilir..
Günlük grafikte;
22 günlük ortalaması olan 2.89 üzerinde bugun kapanışı önemli...
Haftalık grafiğe baktığımızda ortalamalar biraz aşağıda kaldı ama Yön yukarı devam etmekte..
Saatlik grafikte henüz ortalamaların üzerine atamadı.. Buranın düzelmesi için Kapanış 2.93 üzeri olması lazım..
Genel manada teknik olarak bozulma yok şimdilik..
Teknik Analiz olup asla yatırım tavsiyesi değildir..
Hacim ve kademe analizine akşam ayrıca yazar ve bakarız..:)
Saygılar..
Bu bilançoya bu hareket yok li kafası çalışan bir grup bu alçaklara ders versin nasıl algı bozuyor alçak lar hadi bakalım bu malı toplayabilecekmisiniz bu bilançodan sonra kim satar acaba malını debinip durun sonunda tavan yapıp ordan almaya çalışacaksın bunuda bir yere yazın alçak A1 kapital baş taşeron sensin
Kaptan, unutulan bagajları almaya döneceğiz dediyse döneriz :rules:
Yolcular anlamamakta diretebilirler, ama son söz kaptanın :ok:
Yayladağı'na az kaldı, diiiaaaaaammmm eeeettt :oleyo:
Dostlar çok takip ettiğim bir hisse değil, ancak GYO hisseleri genellikle ilgi alanımdadır, şirketi iyi takip eden arkadaşlara bir sorum var.
Faaliyet raporunu incelediğimde yeniden değerlemelerin hem 2022 hem de 2023 bilançolarında yaklaşık yüzde 35-40 aralığından hesaplandığını tespit ettim. Bu komik bir değer. Normalde diğer GYO larda bu oran yüzde 80-120 aralığında. Bu konuya mantıklı bir açıklaması olan var mı?
Örnek:
En değerli varlığı KULE SİTE
2022 ederi: 4.035.551.000 TL
2023 ederi: 5.548.274.000 TL
Artış:1.512.723.000 TL
YENİDEN DEĞERLEME: % 37
YTD
Özsermayesinin yeniden değerlemelerin hakkıyla yapılmamasından kaynaklı çok düşük gösterildiğini düşünüyorum.
YTD
Dostlar kendim cevabı buldum:
2022/12 bilançosu geçmişe dönük olarak güncellenmiş (enflasyon muhasebesi mevzuu)
2022/12 özsermaye: 4.612.587.000 TL (enflasyon muhasebesi uygulanmamış)
2022/12 özsermaye: 6.584.269.000 TL (enflasyon muhasebesi uygulanmış)
İşte bu nedenle özsermaye artışı yüzde 37 olarak görünüyor, enflasyon muhasebesi uygulaması sonrasında 3,6,9 aylık değerlere bakmayın onlara uygulanmadı sadece 2022/12 bilançosuna uygulandı yoksa benim gibi kafanız karışır. Benim için bilanço şimdi daha anlaşılır hale geldi. Youtube ve Twitter da verdiğim detaya dikkat edilmeden 3,6,9 aylık bilançolar da kullanılarak bence hatalı bir çok analiz var, bu şekilde analizlere şüpheyle yaklaşmanızı tavsiye ederim.
Konu benim için çözülmüştür. Sevgiyle kalın. YTD
Yolcular dinlensin, biz motor yağı, balata ve filtrelerin bakımını yapalım :rules:
Arkaya da "Bizi bozacak para daha basılmadı :ok:" tabelasını yapıştırdık mı tamam :oleyo:
Kaptan dinlenmiş iyice, uykusunu da almış, morali yerinde :byr:
Aynen Limoncu kaptan uyanık ters köşeleri agresif hareketleri seviyor biz dinlenme tesislerinde kahvemizi yudumlayalım zaman maliyeti bize 1 giriyorsa kaptana 1000 giriyor o düşünsün kaptan olmak kolaymı
Yahu adnan ve ekibi 60 tane tahtayı yönetiyor. Adamların milyar dolar serveti var. Herşeyi kendi yarattiginiz komplo teorileri ile okumaya çalışmayın. Adam burada kaybediyorsa bile 59 tahtada kazanıyor. Hatta bence 3.00 üstünde boşalttı, şimdi onları 2.00 civarı yerine koyacak yine kazanacak. Her zaman yükselirken kazanılmaz oyun kurucu sensen düşerken de kazanırsın. Planlarında olan lotu toplayana kadar surundurecekler işte, bunun anlaşılmayacak neyi var? Pd dd isterse 0.10a düşsün kimin umrunda? Mal alanı anında carpiyorlar. Şu an herkeste adese var, herkes uçacak kaçacak diyor, 1 USD 2 USD hedefler veriliyor. Böyle bir ortamda kağıt yükselir mi elbette ters köşe yapacaklar. Ne zaman kusluda tavsiye edilmez ne zaman telegramda 3bin kişilik üye sayısı bine düşer o zaman hareket başlar. Ben şahsen endeks düşüşüyle birlikte bir kez daha 2.00 altına degeceğini yükseliş hareketinin bunun sonrasında başlayacağını düşünüyorum.
Hisseyi Teknik olarak değerlendiriyorum...
Uçacak-kaçacak yada Batacak-çakılacak demiyorum..
Bunun yanında kademe-hacim ve takas analizini üzerine koymaya çalışıyorum..
Ama sunu unutmayalım: Bir hisse düşerken de çıkarken de tekniği PARANIN gücü ile TAHTACISI yapar..
Hacimli destek ve dirençler geçildi mi o zaman bakmak lazım trende..
ytd.
Saygılar..
Günaydın sayın yolcular, bugün kaptan gelmeden, erken çalıştırdım otobüsü motor ısınsın diye :rules:
2.71 kırmızı çizgimiz, 2.65 siyah... Tabeladır, görürüz görmeyiz kaptan bilir..
Diaaaaammmm eeeetttt :oleyo:
Görünen o ki sıkı lot toplanmış hissede, bekletir belki ancak bu finansallarla bu seviyelerin oldukça düşük olduğunu düşünüyorum, teknik olarak 2.20 lere kadar sarkma olabilir ve bu MUHTEŞEM bir maliyetlenme imkanı verir. Son 40 günlük Alım Satım tablosunu yapıştırıyorum. YTD
https://i.resm.im/jgj8tAb.png
Sabah servisi, koltukları ayarlayalım lütfen :rules:
Aort: 2,733
Motor durumu: sağlam
Lastikler: patinaja dayanıyor
Sonraki durak: Cilvegözü :he:
Aktif kademe:
2,72 2,73
933k 263k
Diaaammmm eeeettttt :oleyo:
Saatlik göstergeler sıkıştı, ya aşağı ya yukarı patlayacaktır :whistling:
Kaptana söylüyorum sol şerit boş diye ama keyfi gelmedi henüz :rules:
https://ibb.co/PjvPfGj
https://ibb.co/PjvPfGj
Şarampollü yollardan götürme bizi kaptan, zaten Cilvegözü depremde hasar aldı... :rtfm:
300 üstünden verdiğim çeyrek parça mal 270den geri geldi. Kısmette varsa gelir Çin'den Yemen'den :ok:
:byr:
Lastik patladı, yol yardımı bekliyoruz :rtfm:
Bence sorun kaptan da, otobüsü bir kenara atalım, ben uçak ayarlayım yarına böyle olmayacak.
YTD
önce 2.00 altına bir igne atsın, sonra 2.00-2.50 bandında ölü taklidi yapsın. Herkes umudunu kessin, 1-2 USD hedef verenler kaybolsun gitsin, işte o zaman 10 lira yolculugu başlar. 2024 yılı adese için uyku yılı olur, 2025te şahlanıriz. 2.00 altından bir 500bin lot daha alacağım adnan, şimdiden haber vereyim de bozuk atma sonra 😁
Kaptanı bugün 2 tır sıkıştırmış, kurtulayım derken teker çukura girince :rtfm:
Allah o tırcıları bildiği gibi yapsın...
Birileri kınaları hazırlamış bakalım sürebileceklermi yok sa kaptan mı onlara sürecek kınaları bakalım. Limoncu ben seninleyim korkmak yok sabırlıyız bekleriz kaptanı
Buralarda biraz oyalanır. Sonra yoluna devam eder kanaatindeyim.
Lastikleri değiştirdik, tırcılar kaçmış, yolcu yolunda gerek :ok:
Göstergelerin normale dönmesi için 280 tabela saymamız lazım..
Koltukları dik konuma getirelim lütfen,
kaptan diyor bu hacme ancak çay demlenir... :vk:
Sallama değil demleme çay haaaa, diiiaammmm eeettttt :oleyo:
Niye düşüşe geçti bu...?
hisse uçacak , kaçacak deyip sizi kandırmaya çalışanlara itibar etmeyiniz...
uçak havalandı dedikten sonra %17 düştü hisse....
sizi mala çağırıp hisseyi düşürüyorlar sonra mal topluyorlar
spekülasyon yapıyorlar
yasaya göre suç bu durum...
Düşmez kalkmaz bir Allah diyor kaptan :rules:
Biz yolculuğa devam ediyoruz, ama yokuşla ama inişle.
https://x.com/xBlue007/status/1770175462964085115?s=20
Takometre üstteki linkte, ister inersin ister binersin ister beklersin :plc:
Birde refaba var o arkadaşta da plak takılmış "gerici yobazlar" diye dalar foruma.