200.000 lottu virman
şeytan bu tahtanın tam göbeğinde
pasta var mı
Printable View
200.000 lottu virman
şeytan bu tahtanın tam göbeğinde
pasta var mı
Bugunkupastahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...26ed1c7589.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgili Virginia; işbankasındakileri boşalttın. Fonlardakini de sat git. Hatta yarın genel kurulda masada olmasan da olur. Haci gitti darısı başına. Milletin ahını alma. Beddua alan iflah olmaz. Çoluğun çocuğun nafakası var bu hissede. Doğru sen müslüman değilsin. Kime diyorum. Piyangocu 🤣😀
Hesap verme zamani
https://i.hizliresim.com/LvpLgJ.jpg
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
durdo nun genel kurulu bitti. Geleceğe yönelik; temettü değil ama büyüyen şirket beklentisi olan yatırımcıyı 3-4 sene içinde farklı bir boyuta taşır bu şirket.
Bizler tarla apt alıp bekleyip prim yapmasını bekleyecek kadar zengin ve sabırlı degiliz.durdo şu an olması greken yerde.sabırlı olan kazanır.sabırsızlariçin migrosu takip edin derim ytd
Bugün alnusla info hisseye hareket getirdi bakalım devamı gelecek mi https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7e193bade8.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Finansın satmasını anladım da gedik niye veriyor.
Cigerim tek kalmışsın
takip ediyorum seni
5.6 hareketi olabilir
selamlar kardeş
Şşşş ortiler bende varım ve inceden speği çarpıyom :))
Sn çırak 5,6 mı 5-6 mı hareketi olabilir...
günaydın
dün genel kurula gidemedim
fakat giden arkadaşların yolladığı 3 fotoğraftan gördüm ki
sevgili Virginia her zamanki gibi oradaydı
maçapapazı gibi oturuyordu
ama eskisi gibi dik ve yukarıdan bakan, kendini fasülye gibi nimetten sayan bir tavrı kalmamış.
Allah'ın laneti küçük yatırımcının hakkını yiyenlerin üzerine olsun ve ahirete bırakmasın. Amin. Mübarek Cuma günü hatırına
:cool:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
perşembenin ilk takasları geldi
gene ali cengiz oyunu
info'nun aldığı 100.000 lotun 75.000 lotu yok
finansın sattığı 75.000 lot hiç yok takaslarda
yani karşılıklı işlem
cep to cep
gelde güven
gelde para yatır bu piyasaya
sonra yabancı neden gelmiyor
adam niye gelsin
anlaşılan bir hacı metin daha gelmiş tahtaya
…….. kollayın:party:
Sn ciğerci şemsiye içerde ve açık nasıl kollayak :))
Dünyanın en büyük 11 perakende ve ambalaj şirketi, en geç 2025’e kadar yüzde 100 geri dönüşümlü, tekrar kullanılabilir ya da kompostlanabilir ambalaj kullanma kararı aldı.
Her yıl İsviçre’nin Davos kasabasında yapılan Dünya Ekonomik Forumu bu yıl tüm dünyanın ortak sorunu bir konuya odaklandı. Forum’da İngiltere’nin en ünlü kanser araştırma vakıflarından Ellen MacArthur Vakfı, dünyanın en ünlü 11 perakende şirketinin yüzde 100 geri dönüşümlü, tekrar kullanılabilir ya da kompostlanabilir ambalaj kullanacağını açıkladı.
Her yıl 6 milyon ton plastik ambalaj kullanan Amcor, Ecover, Evian, L’Oreal, Mars, M&S, PepsiCo, The Coca-Cola Company, Unilever, Walmart ve Werner&Mertz en geç 2025’te uygulamaya geçecek.
Unilever’in CEO’su Paul Polman; “Bu güzel haber gösteriyor ki dev firmalar okyanusa dönen plastik çöp konusunda taahütlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Kişisel bakım ve tüketim ürünleri endüstrisi, bu konuda daha hızlı ve daha ileri gitmeli, her bir plastiğin geri dönüşümü sağlanmalı†dedi.
Merhaba Arkadaşlar,
Yukardaki haber uzun vadede sadece durdo özelinde değil sektörün ne kadar hızlı büyüme göstereceğini bize anlatıyor ki ülkemizdede bunun etkilerini görüyoruz.
Ülkemizde poşetin ücretli olması,ileride tek kullanımlık plastıklerın depozıtolu satılacağı ve hatta avrupada ise yasaklanacağına dair bir çok haber bulabilirsiniz.Plastiğin yerini ise %100 geri dönüşümlü kağıtlar alacak ve durdo yeni makine ile aslında şimdiden hazırlıklara başladığını düşünüyorum.
5,40 üstü iyi olurdu o civarlarda kapanışlar iyidir
İsmail bey sen ne diyorsan doğrudur, her sözünün altına imzamı atarım ama
sorun şirkette
baksana güven vermiyor
dolar borcu var dolar düşüyor
hissede tık yok
bir hacı Metin milletin ……. koydu.
şimdide fondan satış yapanlar çıktı
sonra virgina vardı işbankasından işlem yapan
bu ne ya
bir başını doğrulatmıyor hisse
çoktan 6 üstünde olmalıydı
spek geçinen bir kaç ****nin elinde oyuncak olmuş hisse
şirket sahipleri desen adamların umurunda değil
birileri tahtadan ucuz mal alacak diye bu kadar tahtaya baskı uygulanmaz ya
Çöp kagıtlar bizim borsamızda %300 primler yapar bizi bunlardan ayıran ise ülkeye faydası olan yatırım yapıp büyüyen üretim yapan firmalara yatırım yapıyor olmamız belki bizlerde % 300 prim yapacağız ama 1 2 ayda değil bilançolarımızda ciro va kar artışkaında bir düzeni yakaldağımıda olacaktır.Yani önümüzde sanki 1-2 yıl var gibi
Allah sağlık sıhhat versin 3-5 seneye durdo bambaşka bi evrede olur gibi, bende bu sebilde elimden geldiğince ortalama düşürdüm... İkinci favori kağıdım bu oldu... Zamanla elime geçenlerlede tırtıklamaya devam artıkın uzuncuyuz...
2019/3 aylık cironun istenilen rakamda gelmemesini firma kendini dönemsellik ve kur u bahane ederek savundu herkesin yorumu farklı olabılir bu duruma.
Ama asıl gerçeği 2019/6 aylıkta göreceğiz ki spk denetimine tabi olduğu içinde ayrı bir önemi var bizler için
zaten spk olmasa bunlar bizi her türlü öper
6 aylık iyi ki denetime tabi
döviz düştü ama bu sefer de genel yönetim giderini arttırıp
gene düşük kar açıklarlar
Zor bir olsalık hocam, bu makinenin ürettiğini genel yönetim giderleri kalemi ile tek başına hiç edemezler. Bunda n sonra ki süreç artık genel kurulda iletildiği üzere LGR ve yeni işe alınan fransız müdürün yeni siparişler getirmesi.
Bu tür makineler alınmadan önce saten siparişleri hazırdır yanı şu mantıkla alınmaz biz makineyi alalım sipariş arkasından gelir. İş var ki bu makineyi aldılar, ama kısa sürede de bu makinenin %90 kapasite ile çalışmasını beklemeyin, zaman alacaktır.
Piramidin üstü değiştiyse altı kolay değişir
müdür değiştiyse altı daha kolay ya değişir ya biat eder
dikran ile aliço'ya bir bardak PInar Şaşal şişe suyu göndereyim
duran makina gitti şimdi de durdo da gidiyor
kendi şirketlerine karşıdan bakacaklar inşallah bu gidişle[AMİN]
İYİ YA YABANCI HİÇ YOKTAN DÜRÜST DAVRANIR
MUHASEBECİLERE OYUN OYNATMAZ
BİRAZ GÜVEN GELİR
günaydın
darısı buradakilerin başına
can yakanın canı yansın. Amin
https://www.borsagundem.com/haber/ma...cezasi/1416649
Hocam bu ınsanlar maalesef milyonlar götürürler senın benım cebımden çalarak ve sonuç olarak yargılanırlar spk da ceza adı altında kendi payını alır konu biraz büyür ise mahkemeye çıkarlar orda da hapis cezası verılır, oda paraya çevrilir hazinemizde payını alır ve konu kapanır.
Bizim burada ismini verdiğiniz şahsa vereceğimiz en iyi cevap firmanın güzel günler geçirmesi ve bunu fiyata yansıtması ile onun vermiş olduğu kararının ne kadar yanlış olduğunu görmesi olacaktır.
YOK iSMAİL KARDEŞ
BU SEFER ÖYLE OLMAZ
24 AY ÜSTÜ CEZA PARAYA ÇEVRİLMİYOR
BELKİ DE BİR KISMI YAKIN ÜLKELERE GİTMİŞTİRLER
GALİBİN GÜRCİSTAN
MECNURUN BULGARİSTAN GİBİ:bravo:
yanlış hatırlamıyorsam
manüpilasyon
kara para kapsamına alınmıştı.
tekrar bakmak lazım
yanlış bilgi vermemek lazım.
yanlış bilgi vermek ve yanıltıcı ifade kullanmak suçtur.
bir daha bakayım
ihanet dünyanın en eski mesleğidir
adam satmak da ondan sonra gelir
başkalarına güvenmemek lazım
hele insanın kendi gücü yapacağı işe yetiyorsa
başkasına ne gerek var
perşembe aldıklarını şimdi sana verirler
yola çıktığın adama ve yola çıktıklarına iyi bakacaksın
yola çıktıklarınla yolda buldukların aynı olmaz
sezar:DÜŞMAN HEP YAKININDADIR
Bunlar bu pi....hicbir zaman firmanın ederi üzerinden almadılar ki.Bizlerin beklentileri üzerine oyun oynayan bu pi....manipilasyondan başka bir iş yapmazlar.Bu o... çocukları, leş kargalarının insan suretli versiyonlarından başka bir şey değildir.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalık kapanıs inş iyi olur artık şansımıza
Alnus ve info taşeron muydu yani😀
Çok komik ve acemice
Aklını .... yim bunların
Ödedikleri komisyon da cabası
Gedik ve ak uyanık öyle mi🤣😄👏🧿
YERSEN