Masallah :)
yapistir tavana artik
parcala Alka formasiyonu olusmus
Printable View
Masallah :)
yapistir tavana artik
parcala Alka formasiyonu olusmus
Bir şekilde twitter ve diğer mecralarda nerde batık, spek kağıdı var millet oralarda. Don- atlet kağıdını bile nerelere getirdiler. Uzun vadeli 2-3 kişiyiz herhal, yazık gerçekten Türkiye’de yatırımcının hali bu. Neyseki Alkim’e yatırım yapan bundan biraz daha fazla [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sayfaya benden çok giren yoktur sevgili Dvk_Psh. Ama kimse birşey yazmayınca çıkıyorum alkime gidiyorum ordada kimse yok başımı öne eğip çıkıyorum. Bugün maşallah başımız ikisinde de dimdik. İnşallah iyi bilançonun ayak sesleridir bunlar. Ya kızmazsan sana devekuşu diyeyim senin tüm topiklerde yazını okurken hep devekuşu diye okuyorum seni. Muhtemelen bendeki kağıtlar sendede var aynısı her kağıtlarımın topiğine girdiğimde senin yazılarını okuyorum
Bu arada dejavuu ile birlikte 3 kişi olduk halay çekebiliriz
Tezgahlari kurmuslar
ilk önce girip pozisyon aliyorlar sonra biri iki höstat twitterde tanilan ismini zikrediyor
ky isigi gören sinek gibi daliyor kagida sonuc hep hüsran,
Gecen sene kagit fiyatlarinin yükselini ve bundan Alkaninda etkilenecegi belirten postlarım var
Alkim baska orayada birileri dadanmis milletin malini sattirmak icin ugrasip duruyorlar :)
süper bilanço ortaklara hayırlı olsun... 2.5 tl üstü temettü (ilk çeyrekten söylemek abartı olacak ama) verecek gibi duruyor...
Dvk dostum teşekkürler bilanço için. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Bu kağıt ilerde bir kartonsan olurmu arkadaşlar?
Alkım kagıt'ın 2022 yılı 3 aylık konsolıde olmayan net karı 96.261.875 tl (2021/3 aylık:23.487.552 tl)
çok güzel bilanço gelmiş hayırlı uğurlu olsun..bu hisse için aylar önce 32 tl fiyat hedefi vermiştim....şu saatte 33,80 de...demek ki az bile söylemişim...bu hisse bu gün kötü endekse rağmen agresif çıkıyorsa demek ki daha gidecek çok yolu var...elinde bulunduranlar hayrını görsün....
https://www.youtube.com/watch?v=Y9My9cU7T2Y
bastaki dayı güzel oynuyor maliyeti 4 ler gibi gibi :)
Halay çekecek kimse kalmamis o zaman harmandali :)
Tolga Candardan gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=0PO_Zo2aaP8
Dvk oyuna kalkmadık bak kağıt ne oldu….
Hafta sonu nevizade 'de hakkını verdik hocam kazandırdığıyla,
iki tey tey de yaptik :)
Kesesine bereket Ferit Başkanın
Yarasın kardeşim. Daha çok kazan daha çok nevizadeye uğra
Teşekkür ederim iyi temennilerin icin
Sizde daha çok kazanın saglikla sıhhatle harcamak nasip olsun,
Ya bu ne kadar sacma bı kagıt gordugu yuksek yerın 2200 lira aşağısında kapadı utanmasa eksi yapar kumar kağıtları gibi
Yaklaşık 1 aydır bu kağıttayım , bu seneki favori kağıdım da bu .. 1 defa hata yaptım daha da yapmam inşallah , yükselip direncine yaklaştığı anda gömüyorum ..Ya kapanışı bekliyorum ,ya da ertesi gün hedeflediğim yerden bir daha dönüyorum ..
Kaldı ki teknik olarak da dönüş yaptığı yerler direnç seviyeleri .. Bu seviyelerde en az 2 gün kapanış yapmadığı müddetçe aynı filmleri izler dururuz diye zannediyorum.
280 ila 320 arasında bir rakam bekliyorum. Şu an ki fiyatına oranla da en az % 100 lük bir artış da beklentim var yıl sonu için .. Ama daha kesin konuşmak için 2.çeyrek rakamlarını görmem gerekiyor . 2.Çeyrek rakamları çok önemli ,çünkü yıl sonuna kadar top mu çevirecekler bugün yaptıkları gibi ,yoksa hücum setine mi geçilecek bunu anlayabileceğiz sanırım. Biraz bekleyelim ,çeyrek gelince değerlendiririz.
Slmlr,
Sn. West by west kardeşim. 2021/3 aylık karı 24 milyon iken 2021/12 aylıkta 184 milyon getirmişse, 2022/3 aylıkta 96 milyon getiren hisse için 280-320 trilyon az değilmidir? Lütfen yanlış anlamayın eleştirmek için değil öğrenmek için soruyorum. Benim için çok önemli. Bütün portföyüm bu çünkü
Sn.Kaya ,
Eleştirebilirsiniz de , bu forum sayfaları bilgi - öngörü- eleştiri paylaşmak için var zaten . Yazdığınız kriter tamamen düz mantık üzerine kurulu ,ha yanlış mı hayır yanlış değil ! Fakat , yılın son çeyreğinde ben ekonomide acayip bir daralma endişesi taşıyorum.
Çari açığın katlanarak büyümesi , TCMB rezervlerinin eksi değerde katlanması ,enflasyonun artarak devam edecek olması , keza kurların da aynı şekilde seyri .. Girdi maliyetlerinin durumu nereye varacak ? Alka , satışlarının % 90 ını iç piyasaya yapan bir şirket . Keşke ihracatçı firma kimliği olabilseydi ..
Bu yüzden beklentimi sınırlı tuttum , hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum . İnşallah endişem boşa çıkar ve hep beraber hayırlı kazançlar elde ederiz.
Bir önceki yazımda da belirttiğim gibi ,henüz çok erken konuşmak için .2. çeyrek rakamları iyi geldiği takdirde son çeyreğe kadar (eğer endişem doğru çıkarsa) iyi para kazandırma potansiyeline sahip , speğini de beğeniyorum .Bu sebeple, benim de ana portföyüm ALKA !
Bol kazançlar ve slmlr
Çok teşekkürler sevgili West. Bol kazançlar dilerim
Ferit basgan cikmis tane tane Alkayi anlatmis
Anlamayana bir daha anlatmis,
kapasite artirimi yapilabilinir demis ama ben ihtimal vermiyorum
simdi bu kadar övgü sonrasinda çakarlarmi Alkayi tasirlar mi görecegiz :)
arsa bosuna satmamislar gidecek yeri varmis,
Beklenen bedelsiz haberi geldi hayirli olsun.
su potasyum klorür isi temini sıkıntı yarattı yoksa 2022 koralar damgasini vuracakti,
Kapasite arttırımına gitti... yanildim... ferit baskan ambalaj sektöründekison zamandaki kar majini görmüs... yoksa yapmazdi...
hangi firmani kapina baktin ?
linki burda
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1032268
Şirket Yönetim Kurulu 25.05.2022 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır;
Şirketin sermayesinin 52.500.000.-TL (Elliikimilyonbeşyüzbin Türk Lirası)'dan, tamamı müsait özkaynak kalemlerinden; 99.846.844,21 TL' sı Olağanüstü Yedeklerden, 23.647.927,87 TL'sı Sermaye Düzeltmesi Olumlu Farklarından ve 7.755.227,92 TL'sı Gayrimenkul Satış Kazançlarına ait fondan karşılanmak üzere, toplamı 131.250.000-TL (Yüzotuzbirmilyonikiyüzellibin Türk Lirası)'sı bedelsiz sermeye artırım yöntemi ile ilave edilerek 183.750.000.-TL (Yüzseksenüçmilyonyediyüzellibin Türk Lirası)'sına çıkarılmasına, artan 131.250.000-TL (Yüzotuzbirmilyonikiyüzellibin Türk Lirası)'sına tekabül eden 13.125.000.000 adet hissenin mevcut ortaklara bedelsiz dağıtılmasına,
Bu amaçla, hazırlanan esas sözleşme tadil metni ile ilgili Sermaye Piyasası Kurulundan müteakiben T.C. Ticaret Bakanlığından gerekli izinlerin alınmasına ve Esas Sözleşme değişikliğinin görüşülüp karara bağlanmak üzere Genel Kurula sunulmasına, gerekli işlemlerin Genel Müdürlükçe yürütülmesine karar verilmiştir.
Sn. Dvk haber için teşekkürler. İnşallah çok daha güzel olacak.