Diğer bankaların endeks ağırlıkları yüksek bu nedenle yabancı takası pek düşmez . Ama ykb yatırımcıları için çekilmesi zor bir sinir harbine dönüştü bu periyot
Printable View
Diğer bankaların endeks ağırlıkları yüksek bu nedenle yabancı takası pek düşmez . Ama ykb yatırımcıları için çekilmesi zor bir sinir harbine dönüştü bu periyot
63 le ufakta olsa merhaba :wave::whistling:
karlılık iyi görünüyor, yorumunuz nedir..temel de sağlam, bilmemiz gereken ayrı bir bilgi varmı arkadaşlar
:oleyo:
64 ten sepete eccük daha attık bugün ytdd:party:
230 milyonu yerli kurumsal verseydi 1.74 e şimdi tahta 2.74 idi
bu işler böyle işte adamı 6.15 den doları aldırıp paket yapıp gönderirler memlekete gıkı çıkamaz kalan malla böyle eğlenir durur
eğlenin evlatlar eğlenin demişler bu trend bir gün sizide çarpacak
yok mal sayılmazmış ahahaha
tahta yapıcıya yarın bi süpriz daha yapıcam mutlu olsun 166 dan eccük daha alim oda eksi kapatsıın mutlu olsun portföye eksi yazdırıp :party:
.sizin toplu dediğiniz Garantideki yabancının o bahsettiğiniz %68-70'in dışında kalan takastaki mal 750 milyon lot civarı olup toplam değeri 6 milyar tl'yi geçmektedir.....yani yerinde durmayan yabancıların oturup tek mal vermeyeceğini düşünseniz bile.......
.dağınık dediğiniz YKB'de ise toplam halka açık mal 1,528 lot....yani toplam 2,5 milyar tl'lik......kökü satışa gelse bile....
tahta yapıcı dow eksi yapmış sende kıyak yap 166 almam aga :party:
abd çöküyeeeee...
hadi leylek... 5 tanen 1$ olsun... alan almayan belli olsun.... bea..!
tahta yapıcı ben 1 usd den satcam 1 lotunu:party:
buradan geri yapma çizerim dimedi deme :party:
mrb arkadaşlar ben geldim.arenadan saygı ve sevgilerimi getirdim.bugün itibari ile ful ykb.umarım ayağım uğurlu gelir.
yeşil duruyozz neçün acep:party:
borsa % 2 eksi. bu hâlâ artıda. borsa düşerken bu çökerdi normalde... :Sad::wu::wu:
Bunun yabancı ortağı İtalyan dı değil mi? Acaba İtalya'da zora giren ortak, nakit ihtiyacını gidermek için Türkiye deki payını satar mı? tâbi zora girdi ise 🤔
Bugün biraz dirençli ama yurtdışı bozuk bu seviyeleri dip yapmaya çalışıyor hayırlısı bakalım
çok akıllı tahta yapıcı piyasa kan kırmızı ben ayaktayım değişime giden satsın toplayayım yok buda basar satim diyenin malını topladı :party:
Vakıf 3 halk 6 tl iken ykb 161 di...yakin zaman önce.. .buralar dip
Abd borsaları ayı piyasasına girmek üzere bugün heryer kırmızı kafayı kaldıramıyoruz bir türlü, kağıdımızın riski bence çok düşük ani sarkmalar olursada bence 1,60 altı zor alım gelir hemen, 2019 7 milyar 2020 de en az 9 milyar kar etmesini bekliyorum temettüsü şuanki fiyattan %15 eder .
Yatırım tavsiyesi değildir
zanayilere zanaaattt yapıyorlar paralar gelsin buralara yeter beklediğimiz:party:
investing sitesinde yorumlar bölümünde bir şahıs şayet sıkmıyor ise İtalyan ortağın Türkiye den yapikredi yi katarlilara satıp parası ile Almanya dan bir banka alacaklarını bu nedenle hisseyi kısa sürede 4_5 aralığına taşıyacaklarını söylüyor.ne diyelim inşallah hayırlısı olur
evet benim yatirim danismanimda boyle bir satıs soylentisinin var oldugunu dogruladi varsa eger oyle ise piyasa bunu nasil fiyatlar skbnk ta gorduk mesela. hakkimizda hayirlisi bi cikariz kagit cikar her zamanki gibi. ya nasip ytd kaynak investing diyer sitede okudum haberi.
SM-J530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir kere öyle bir şey olsa koç babişi bırakırmı elin katarına
zaten çok istediklerini bildikleri için satmıyorlar
elde var xxx piyasa değeri gözünde unitocredit için
böyle söylentilerle iş yapmayın gerçekler ortada iken.
zaten adamlar çakacak keklik arıyorlar benim gibi.:party:
katar koç ortaklığı nerden çıktı yahu. vay canına ülkede ne akla gelmeyen komplo teorileri var.
katar ortak olunca koç a sarayın istemediği karar alma şansı olmaz. vay vay vay koç u bağlama yöntemi.
ne teoriler akla zarar.
altay tankını yaptrmadılar. socar a rafineri kurdurdular. şimdide böyle birşey yaparsa. vay canına yeni bir aydınlanma yaşadım..
vay be katarlılar alacak banka bırakmadı memlekette. önce halkbankı alacaklar dedikodusu çevirdiler sonra halkı hedef gösterip vakıfı alacaklar lafını çevirdiler şimdi ykb muhabbeti. eline mal alan oç manipilasyon yapıyor aq çocukları
*jp morgan, ykb için hedef fiyatını 1,70 tl'den 1,90 tl'ye yükseltti, tavsiyesi 'ağırlığını azalt'
Italya ayrilirsa sahane olur
Koca yapı kredi bile iki kademede işlem görüyor.yildirma modunda. Allah borsanizin belasını versin.burda bile aynı tablo, uyduruk hisselere benzemiş.onlarda haklı.sistem küçük yatırımcı üstüne kurulu.bizim zarar bu alçaklarin kârı oluyor.biz olmasak bu adiler acından geberir.bir iki kemik pardon lot satsamda karnı doysa şu köpeğin.🖕 boşver acından gebersin😂
*bofa ml, ykb için hedef fiyatını 1,98 tl'den 1,87 tl'ye indirdi, tavsiyesini 'endeksin altında getiri' olarak korudu