Bugün vermiş olsa yollardı kapanışta..
Ben bunu şöyle okurum: Metro yatırım 1 milyon mal almış , maliyetin önemi yok.. Büyük hareketin başlangıcının teyididir bu bana göre..Hayırlı olsun ortaklara..
Printable View
Bugün vermiş olsa yollardı kapanışta..
Ben bunu şöyle okurum: Metro yatırım 1 milyon mal almış , maliyetin önemi yok.. Büyük hareketin başlangıcının teyididir bu bana göre..Hayırlı olsun ortaklara..
Hep yukarı yaparak olmaz bu işler , döke döke silkeye silkeye götürürler
Yani büladerim sen yapmasan başkası yapacak bu devran böyle devam edecek. Neyse ki yine 1,11'den dalmışsın ya daha tepeden girsen nolacak? Kim almış kim satmış incelemedim ama tepeden de gidiyor deyip dalan olmuştur. Aylarca 0,90 - 1,00 arasındaydı ama geldiniz gemi kalkınca bindiniz. Hisse gider mi gelir mi bilmem. Giderse bol kazançlar medcezir suyunu çekerse de bol sabır dilerim.
.....
...
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işlere belli olmuyor arkadaşlar. Hisse gitmeyecek düşüncesinde olup almasanız patron uçuruyor. Bak almadın gör bak nereye uçtu. Pişman etmeyi amaçlıyor sonra lan daha gider düşüncesine kapılanlar yeterince girdimi kilitliyor :) Hisse uçacak kaçacak deyip gemiye binince de fazla yük var deyip gitmiyor. Yani arkadaşlar tamamen matematik...
Sanal fiyat hareketleriyle psikoloji ve mantık kullanarak milletin elindeki malı almak amaç. Başka ne olacak :) Kendi bu işlerden anlayacağını sanmıyorum. Paraya kıyıp amerikadan ordan burdan getirmiş olabileceği binlerce dolar maaşlı elemanları yapıyordur belki de. Kim bilir? Senaryo bu çizim senden gibi. Neyse ben bilmem tahmin yürütüyorum. Kimseye al sat demiyorum. Yatırım tavsiyesi vermiyorum. Herkese bol kazançlar
Herkes farklı yorum yapmış bakın yukardan soluksuz düşmesi yüklü birine mal itelenmis.tepki bile yapmadı yarın inişli çıkışlı olucaktir ..adam stop koyamadı büyük ihtimal şimdi.hayalarindan yakalamış herif işi zor.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Galibi harbi alkışlıyorum bin defa yazdık almayın şu itin hisselerini diye gene hepinize malı vermiş şimdi bi 50 kuruşa getirip 5 yıl bekletsin sizi de görürsünüz anyayı konyayı
Yav he he sen büyük adammıssın da biz bilememişiz yahu peki şimdi ne demek istiyorsun seni dinlemedik diye özürmü dileyelim?
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 Nisan 2018 de üyeliği var. Bin kere uyardık der ama toplamda bu hissede iki olmak üzere 14 mesajı var. Galibin borsadaki durumunuda emin ol burdakiler en az senin kadar biliyorlardır. Uyarmışmışta ne demiş Galibin hisselerinde teknik yok demiş. Ne kadar buradakilerin bilmediği bir şeyden bahsettiğini zannediyorsa.
galip hep galipmi geliyor bizde galip gelsekte yüzümüz gülse
yeni girecekler aman diyeyim yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte.
bugün vangd takılıyor orada ne yapacak bakalım.
Adam otobüsçü. Gittiğinde kazanacak da dönüşte otobüs boşmu gelecek :) Dönüşte yolcuları doldurdu yeterince indirecek ki yeniden gidecek... sıkılan ky satışları yeterli sayıya bugün gelsin yine yukarı yapabilir. İnat ve sabır işi...
Beleşe gitmez arkadaşlar mazot atacak parayı çıkarması lazım... ytd
ilk 3 ay gibi karlar açıklarsa 1 senelik kar = şimdiki piyasa değeri !!!!
Piyasa Değeri(USD)
7.973.276
Piyasa Değeri(TL)
32.700.000
Özsermaye(TL)*
46.494.233
Sermaye(TL)
30.000.000
Net Kar(TL)
8.779.018
Dönem:
** 2018-3
Sn medeig bugunun pastasini paylasabilirmisiniz
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kar payı konusunda bir açıklama yapmadı değilmi bu hisse. yoksa ben mi kaçırdım.
Yabancıların aldıkları hisseler
Şirket Kodu İsmi Kapanış (TL) Cari Yabancı Oranı (%) Yabancı Oranı Son 1 Haftalık Değişimi (Baz)
ALBRK Albaraka Türk 1,61 49,92 2,66
ATLAS Atlas YO 1,03 7,2 2,38
CEMTS Çemtas 5,32 4,7 2,24
GARAN Garanti Bankası 9,17 76,37 1,83
AVHOL Avrupa Yatırım Holding 1,94 1,57 1,57
GLYHO Global Yatırım Holding 4,26 12,18 1,51
DOGUB Doğusan 2,71 2,88 1,13
CLEBI Çelebi 35,88 52,96 1,1
AKSA Aksa 15,95 59,91 0,94
ENJSA Enerjisa Enerji 6,94 64,97 0,8
HURGZ Hürriyet 1,34 1,86 0,75
OZBAL Özbal Çelik Boru 1,42 0,78 0,75
KAPLM Kaplamin 4,11 4,46 0,69
VAKFN Vakıf Fin. Kir. 2,16 3,5 0,66
IPEKE İpek Enerji 5,07 30,63 0,6
UTPYA Utopya Turizm&Inş. 3,78 0,92 0,55
BJKAS Beşiktaş 3,35 6,85 0,52
TSPOR Trabzonspor A.Ş 1,62 3,07 0,52
DGZTE Doğan Gazetecilik A.Ş 5,06 1,12 0,49
HALKB Halkbank 8,55 71,42 0,49
Ne zevk alıyorlar hala öğrenmiş değilim, geçen 90 ve 1 bandı olur diyen şimdi de 70 kuruşlar diye iddia ederek çocuk uyutma masallarına devam ediyor hala, rakamları da vererek yazmaya devam ediyor sanki bir borsa uzmanı gibi çok yazık yani, yüksekten alanların mallarını satmasını istiyor garibanları da etkilemeye de devam ediyor.Eline ne geçiyor bu tür kişilerin yıllardır merak etmişimdir fakat çözemedim hala.Yok öyle yağma arkadaş yakında 30 kuruşları yazarsa kimse şaşırmasın arkadaşlar ne diyeyim yazık yani.Her hissenin bir ederi vardır bu hisse de sağlam bir gayrimenkul yatırım ortaklığıdır ederide şu anki fiyatların üstündedir, kimse yanılıp da malını kaptırmasın zararına düşüncem bu yönde.
Borsa da şu fiyat olur şu fiyat olmaz demek doğru değil. Hele Galip varsa işin içinde. Ancak bu hissenin 70 kuruş olacagini soylemek bence iyi niyetli değil. İki misli büyümüş ve kârını önemli miktar arttırmış bir şirket icin bu fiyatlar çok ucuz. Borsa ucuza pahalıya göre dinamikleri olan bir piyasa değil ancak er geç ederine gider şirketler. Yabancı payı olayına gelince şahsi düşüncem bu hissede yabancının mumkunse hiç olmaması. Yerliler tarafindan spekule edilen hareketleri var. Yabancı icin kurumsallığı netlesmis ve istikrarlı sağlıklı yükseliş yapılacak bir hisse değil. Bu hissede yabancının ky ye faydasi olmaz. Geçmiş hareketlerine bakinca zaten spekülatif hatta manipülatif hareketlere eğilimli olduğu teknik grafikten de anlaşılır. Tüm yatırımcılarına hayırlı kazançlar dilerim. YTD
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaslar 40bın üzeri lotta bende var, zarar 15bın uzerı.
sizlerden çokta farklı değilim.sahsı goruslerımı paylasıyorum. 0.9-1 bandına gelebılır demısım cokta yukarıda değil su anda.
ben manipulatör olsam dahada aşağı çekerdim. sadece kendımı onun yerıne koyuyorum, ama sızlere ve bana para kazandıracaksa o kadarını bilmem
hep birlikte göreceğiz, umudum olmasada umarım yukarı yönlü hareket eder.
şahsi görüşlerim yatırım tavsıyesı değildir
hepinize bol kazanclar
[IMG]https://i.hizliresim.com/Oo1dJ5.png[/IMG]
70 kuruslar 0.17 cent yapar bu rakama 2008 krizinde geldi kisa surede 0.20 dolara cikti 0.22 cent in altini beklemeyin 0.92 0.96 bandina gelirse kademeli butun nakitimi basarim buralar satma yeri degil arkadaslar 0.35 centten sonra kagittan vedalaşín 1.02 ortalamayla aldigim kagidi 7 ay sonra gecen hafta 1.475 ortalamayla sattim hepimize bol kazançlar
Yok kardeşim sende tek bir LOT dahi hisse yok, sen sadece sayfalarda egosunu tatmin etme hastalığı olan kötü niyetli şahıslardan birisin, bence normaldir ve bu hastalık dan kurtulmak çok zordur, hiç hissesi olmadığı halde bu tür yalanları yazan bildiğim çok yakın arkadaşlarımı bile yakaladım zamanın da bu sayfalarda, bence normaldirve bu bir hastalıktır devamlı yazmaz ise çatlar, hafta tatilinde elinde cep mobil gözleri ise devamlı hisse net de biri yazsa da hemen birşeyler yazsam diye eli tetikde olan kişilerdir bu türler, onlar borsa uzmanı değil herkes kendi aklına göre alım yada satım yapsın para kolay kazanılmıyor ona göre, iyi hafta sonları herkese.
aynen dediğim gibi
19:31 de ki yazıma tam 6 dakika sonra 19:37 de cevap yazdı,dediğim gibi bu türler her daim gözlerini hisse netden ayırmıyorlar sadece sayfalarda gezerek teknik grafik falan bilmeden zaten büyük zarara uğramış canı yanmış garibanların ellerinde ki üç kuruşa göz dikmiş milleti korkutarak hisse daha düşse de 10 kuruşlardan alsam diye bekleyen akbaba gurubundan biri sadece, aman dikkat bunlar Allah dan da korkmazlar ceplerinde tonlarca gariban vebali doludur fakat ellerinde hisseleri bile yoktur kendisi devamlı kaybettiği için kimsenin kazanmasını hazmedemeyen türlerden biridir.Herkese güzel ve mutlu bir hafta dilerim.
Daha nereye kadar ? Hiçbir tepki vermedi
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ak gumun docuklrı sata sata bitiremediniz ytd
Bu kağıdın tekniği sınırı birşeyi yok mu
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yalnış yerdesiniz, galip ağa ve saz arkadaşlarının keyflerine kalmış nekadar daha düşeceği:notr:
Daha önce 15000 zararım var diyordun hisse dahada aşağı gitti o günden beri senin zararda dolayısıyla çoğalmış oldu.Ama senin zarar çoğaldıkça neşen de o oranda artıyor ne hikmetse.