2.58 mi yoksa......y.t.d.:p
Printable View
2.58 mi yoksa......y.t.d.:p
2.47 devre kesti.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nokta atışından speğe : Eline teslim malları duyuyorsan haber ver canım... öptüm seni, canım benim, şiimdi git başka kelek bul kendine.
Sn. spek canın yanmadı değilmi yavaşça eline bıraktım cnm.
Yatırım tavsiyem değil canlar. Değil, savaş çığlıkları,, geçmiş olsun canım speeeeek. Yürüüüüü
2.60 lar olası ytd
Kaldır artık 2.52 yi kopsun ne bu baskı
Abi nefesi kesildi nasip beklicez
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TİRE bugün ortalama 2.339 tl fiyattan toplam 1.146.504 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, öncesinde taşınan açık bulunmamaktadır, açıkçıları ütmüşler,
Culsuz abi texas abi entrika abi nerelerdesiniz ne dersiniz bugunku operasyona
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakin ol biraz sessiz ol çok kardaysanız kar satışı yada Trader yapabilirsiniz çok zarardaysanızda bekleyin 2,50 üstünde tutunursa eski zirveyi deneyecektir....tabiki bütün sorumluluk sizin ve kendi yatırım aracı kurumunuzdan yardım alın çok riskli karar verilecek anları yaşıyoruz pişmanlıklar olabilir o yüzden ne desek yanlış olabilir....;) asla ytd...!!!!
Umarım hepimizin gönlünce olur....!! ;) :) :)
sn falco . texasradikal i dinle derim.aynı fikirdeyim .sessiz olmak dışında.:) :rules:y.t.d.
Tesekkürler ustad fikirleriniz cok onemli çok sukur zarar yok ama az birsey kazandigimi vermek istemiyorum sabit var kösemize cekilecegiz... CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 2.41 üstünde kalsa bile benim için güzel Çok salladılar ağacı feci şekilde topluyorlar...,.yakında hedef ilk zirve cuma olmasa bile salıya görürüz inşallah...,:) fırsat çoğaldı değerlendirebilene bravo derim :)
Asla ytd....!!!!’
Takaslarda son durum nedir.Gören arkadaş atabilirmi.Teşekkürler.
selamlar, tirenin hedef rakamlar nedir sizce? gün içi yükselim açılış değerine geliyor. trade için uygun gibi.
Tirede böyle bir öngörüde bulunmak oldukça zor.Zira tahtadaki fiyat hareketleri malum.Pislikler gene iş başında.Burada daimi arkadaşlar sürekli sessiz kalalım bu konulara girmeyelim karşı tarafa koz vermeyelim dediği halde ve buda okunabildiği halde daha önce forumda hiç bulunmamış yeni üye arkadaşların fiyat öngörüsü istemesi biraz çelişki oluşturuyor.Acaba diyorum kendi kendime spek yada uzantıları nabız ölçmek amacıyla foruma girip bir araştırmamı yapıyorlar demekten kendimi alamıyorum.Kendi kannatimdir kimseyi yanıltmak istemem senelerdir bedavadan ucuza oyaladıkları kağıdı fiyatı nereye getirirlerse büyük oranda toplayabilecekleri fiyat seviyesi bu çakallar için hayati önemde.saygılar.Y.T.D.
Güzel bir gecenin sonunda klavye başındayız. Öncelikle iyi geceler....
Kafalar çakır keyif... :) :) :) Oymak beyine teşekkürler...Kesene bereket :) :) :)
Hafta boyunca 2 Aralık Pazartesi ve 06 aralık Cuma gününü değerlendirecek olursak 2.12 ve 2.52 TL arasında ortalama sayılabilecek 2.31 TL seviyesi....Bence burada bir sıkıntı yok. Tire Mondi, Aralık ayı gayet için iyi performans sergiliyor...
Bu spek gruptan faydalanma yollarından bir tanesi duysunlar diye söylüyorum....Benim gibi karda olan yatırımcılar trade edebilir....Örneğin 100K kardasınız...100K tutarı kadar hisseyi %10 yukarı yazın tutarsa 110 K olsun..Nasılsa geri basıyor...geri bastığında %5 altına yazdığınızda 5K cepte...Kısa günün karı dersiniz....Diyelim ki geri basmadı kar cebe yakışır....
Borsada fırsatlar bitmez....
Tire Mondi şirket değeri benim gözümde en az 300 Milyon USD eder...Buna göre piyasa değeri hisse başı (8.50 TL) Bu benim senaryom...Siz kendi hedefinizi belirleyin
Yani yolumuz uzun enerjimiz var...Hodri meydan, istersen getir 1.35'e tüm hisseleri ver...Hadi meydan okusana...OYMAK beyi... :) :) :)
Entrika, ''Katolik Nikahına Devam Ediyor''
''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Çok laf aşık usandırır, haftaya tekrar bir değerlendirme yaparız...Kalın sağlıcakla....
Son 1 aylık takaslara bakıldığında ise fiyatı yukarı çekmelerine rağmen ne öyle aman aman mal toplayabildikleri nede ky ye mal yükledikleri görünüyor.Yani tahta atıl durumda , günlük çorbacılar dıişında tahrtadaki yatırımcı bilinçli ve ne yaparsan yap ne alırım ne satarım mantığında hareket ediyor.Tahtadaki sert yukarı ve ardından sert aşağı fiyat hareketleride bana göre bu yüzden.Bu spek ve avaneleri şu anda onun sıkıntısını yaşıyorlar kanaatindeyim .Kendi görüşüm olup kimseyi yanıltma yada yöneltme amaçlı değildir ,yatırım tavsiyesi hiç değildir.
Kısaca son yükselişte uyguladıkları taktik bana göre belirli dönemlerde firmaların fırsat çadırı adı altında uyguladıkları taktiğin tam tersi.Bu çadır olayında zaten 3 - 4 misli karla sattıkları bir pırlanta yada elmas yüzüğün fiyatını % 50 indirerek gene süper para kazanıyorlar.Bunlarda bunun tam tersini yapıyor.Zaten senelerdir 3 te 4 te biri fiyatına oyaladıkları senedi % 50 prim yaptırıp hala bedavaya getirme derdindeler.Asla Y.T.D.Kişisel görüşümdür.Herkes düşüncesinde özgürdür herkese iyi geceler.
spek gerçekten bizi hiç üzmeden 1.40 lardan 2.40 lara tahtayı çok güzel getirdi.buradada çok iyi duruyor.2.26 aşağı kırılmadıkça artık sorun olacağını düşünmüyorum.belki biraz buralarda dinlenebilir ama sonra hareete dkevam eder düşüncesindeyim..y.t.d.
Dinlenme falan yok hararet devam ediyor...çünkü hissede savaş var reklamcılar tahtacılar mezarcılar küçük yatırımcılar büyük yatırımcılar kim kime geçiririz ve gömeriz diye uğraşıyor işlem hacminden belli değilmi....durmak yok nezamanki 1 2 3milyon hacime düşerse ozaman dinlenme olur derim bakalım bunun galibi kim olacak kimler kazanacak....ben olaya biraz böyle bakıyorum....;) :)
Asla yatırım tavsiyesi değildir,sadece salladım diye düşünebilirsiniz herkes kendinden sorumludur...kesinlikle buradaki yazılara göre yatırım yapmayınız....!!!!!!
Hakan arkadaşı tanıyorum kötü niyetle söylememiştir size...çünkü o kadar reklamcılar var o kadar şirketi algıyla yönetenler var o yüzden böyle düşüncelere kapılmak normal bence sizin de o niyetle sormadığınızda belli oluyor.... Borsaya yeni girdiyseniz dikkat edin derim çünkü yaptığınız konuştunuğunuz şeyler belli oradaki yazılara göre düşüncelere göre yatırım yaparsanız ilk etapta kaybedersiniz ilk önce Brokırınızdan yardım alın Yani söylenenler doğru olmayabilir çok algı var reklam çok Kurtlar akbabalar var para kar zarar olan yerde herşey olur....o yüzden kendinize bir fiyat Biçin ona göre satarsınız siz bilirsiniz beklerseniz de siz bilirsiniz önemli olan kendi kararlarımızı verebilmeniz öbür türlü başkalarından bir şey duyupta yaparsanız sonra suçlamalar başlar keşkeler başlar umarım anlatabilmişimdir... Hayatınızda başarılar bol kazançlar dilerim umarım beni anlamışsınızdır...!!!!
saygılar....,
VANGD. için abilerden yardım yine faka bastım galiba. Bilgisi olan varmı.
Arkadaşlar bu çağrı fiyatı ne demektir hisselerimizi elimizden mi almak istiyorlar bu fiyata yada 1.55 den alıp parayı hesabamı yatırırlar. satmazsak yada vermezsek ne olur. bilen arkadaşların fikileri nedir. doğru olan nedir. elimde 2600 lot var.
yatırım tavsiyesi anlamı değil sadece bilgi almaktır amacım.
Bakın ben sizi hedef göstererek yazmadım.Tanımadığım bir kişi hakıında bu şekilde yazmak haksızlık olur.Kıdemli arkadaşlar sessiz kalalım diyor ve gerçektende oldukça isabetli bir karar almışlar.Su akar yolunu bulur.Zaten ne olacaksa olacak.Hedef fiyatlar verip hem kendimiz hakkında şüphe uyandırmayalım hemde karşıya koz vermeyelim yani elimizi göstermeyelim.Siz bu forumda yenisiniz daha önceki mesajlara bakarsanız nice şahısların yatırımcıları etkilemek ve yanıltmak adına neler neler yazdığını görürsünüz.Hedef fiyat konusunda ise bana göre herkesin kendine göre hedef fiyatı vardır.Bazısı short pozisyon sever % 5 -10 arası kazandımı çekilir.Bazısı senet fiyatının mazisine bakar açar grafiği önüne koyar kendini bu senedi 10 sene önce almış gibi empati yapar üzerine birde enflasyonu ekler beni % 100 prim kurtarır der.Kimiside temel analiz yapar bu yabancılar 12 sene önce bu şirketi şu fiyata almış bu 12 senedede üzerine şu kadar büyütmüş yok arkadaş bana % 150 de yetmez der yani hedef fiyat yorumcunun bakış açısına göre farklılık gösterebilir. Belliki bir yanlış anlama olmuş.Düzeltmek adına yazdım.Eğer alındıysanız genede kusura bakmayın derim iyi akşamlar.Y.T.D.
:plc:alarm yerine doğru geliyoruz.
Sayın çulsuz bugün kapanış 2,31 üstünde beklemekteyim olursa iyi olur...2,26 kırılmaması güzel... 2,36 ve üzeri kapatırsak güzel olur...2 gün içinde 2,50 psikolojik seviyeyi aşacağız beklentisi içerisindeyim....;) :)
Asla yazılarıma Göre yatırımınızı yapmayasınız yanılırsınız salladım farzedin yatırım değildir...!!!!
eveeettt olmuş 2.22 yeni direncimiz tekrar 2.26 .hedefimiz 2.58 hayırlısıyla alış kademelerini belirleyelim....y.t.d.
Oymak beyi galiba yarın için hazırlık yapıyor. Bekliyoruz ''şeker''
....Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Oymak beyi iyi iş çıkardı oymak beyine laf yok 😉😂
Hedef 2:50 psikolojik direncini kırmaktır....😉
Yıl sonu hedefim daha önce babacığıma söylemiştim orası ilk hedefim......... düşünmekteyim bakalım Yılsonu kapanışı nasıl olacak 😉☺
Asla yatırım değildir deli saçmasıdır!!!!!!
derken 2..31 olmuş.hiç boş bırakmaya gelmiyorsun be tire...y.t.d.
2.39 satış yazmıştım 2.38 den dönmüş.şans işte ...y.t.d.
abooowwwwww gitti satışlar y.t.d.
Hey maşallah
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi