Neye dayanarak
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Neye dayanarak
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hıhımm evet atar atar. Finans yatırım 12 yi güzelce indirdi tek kalemde 200 bin satışa koydu ********ler...
Ne kadar güzel günün dibindende kapatıyoruz 1.11 deyiz maşallah
Yarina 1.10 altına...oralardan tekrar tepki..
Yarın artik 1,08 den sonra yuklu alacağım bakalım inerse,ytd
1 altına gelirse malum boşluklara ilerlermi gorecez...endeksi bu noktada takmazsa eğer..en az 1 hafta daha düzeltme olacak gibi...abd için...y.t.d...
Benim icin alim yeri yaklaşıyor, 1,07 de dahil itibaren alima başlıyorum, hadi bakalım, nasıl olsa oraya gelecek. 2*2=4 kadar gerçek bu.
Arkasadaslar haber gelmiş sanirim.hisse tavan olacak diye yazanlar var...bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..olay ne...bu kadar olumlu yapacak ...yoksa gaz vermemi...y.t.d..
Selam arkadaşlar, cuma gecesi bilanço gelmiş bu verileri profesyonelce yorumlayabilecek arkadaşların fikirlerini almak isteriz. Bir kaç farklı sitedeki yorumlarada bakarsak. MARTI ve MRGYO için 3-4 basamak primli açar diyenden tutunda 1-3 seans alıma fırsat vermeden tavandan açacak diyenine kadar var. Hissedeki herkez için hayırlı bir açılış olur inşallah. Kritik noktalarımız 1,36 ve 1,51 olucak. 1,42 maliyetle beklemedeyim.
bi halt olacağı yok.....
1,13 ve 1,14 e mal yığılarak önü yine kesildi. Ümitler başka bahara....Yine çıkamayacak gibi.
1,12 13 14 15 e baya mal yığdı arkadaşım sağolsunlar...
Arkadaşlar anlamadığım birşey var bilenler aydınlatırsa sevinirim..
Benim maliyet düşük 1.30 civarı ama maliyeti baya yüksek insanlar var hepimiz biliyoruz 1.40, 1.70, 2.00, hatta geçen bir yerde denk geldim 2.50 maliyeti olan var ama buna rağmen hisse geçen hafta full düştü, bugünde malum 1.13-14-15-16 baya şatış girilmiş..
Şimdi soru şu; bu satanların maliyeti kaç? geçen hafta ve bugün bu kadar satış yazılıyor hisseye?
derinlik varmı arkadaşlar......
adamım benim yaaa 12 yi kırıyordu gahretle. 816 bin lot koydular sağolsunlar. Sen sabır ver Allahım...
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3bcd217709.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen adamların derdi hisse çıkmasın. Adam tek tuş 1,12 ye 800.000 mal yazıyor. Almayı düşünenlere göz dağı veriyor. Her an bunu basarım hesabına. Yoksa derdi o malı satmak değil. İsteseler sabah yukarı açar 200,300 bin alışla 1,30 lara dayar gidiyo havasına bu yazdığından da fazlasını basabilirlerdi. Yalnız görünen hisse de pek küçükte kalmamış basamağa 100,000 satış giriliyor alan bi dünya ama son 1,500 kaldımı dokunan yok...
sakın bulaşmayın srfszn dibi........kytd...
????????????????
karakterli kağıdımız endeks +%1 ama bizimki 435 bin koymuş 1,10 a gitmesin diye sevgili arkadaşımız
Ne yapıyor bu cibiliyetsizler resmen hissenin çıkması istemiyorlar ufak bir hareket yaptı mı hemen enseye tokat..
Derinlik atabilecek var mı
Adam geldi, iki saatte 15-20 bin TL'yi cebine koydu ve bastı gitti.
Şerefsiz A1 ile tacirler de 2-3 satarak sözde tahta yapıcı sanıyorlar kendilerini!
SM-N950U cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen Delta 1,09 dan başlayıp 850.000 lot alarak 1,16 gösterdi ve saniyesinde 15-14 verip aşağıya kadar tüm malı eritti.
1,10 maliyet 1,12 satış 17.000 civarı net kar edip çıkıp gitti. Şu anda eline mal verilenler birbirine gömme peşinde...
eksiyle kapatmazsan srfsz sin......kytd...
Endeks +2.5 kapatmış bizim şeref yoksunu hisse nerdeyse eksi olacak, endeks -0,50 olunca %5-6 düşüyor nerden bulaştıktıysak
Hala bu hisseden medet umanlar var mi acaba, en son 1,20 den aldım ,1,01 e kadar düştü, bürüt takasa girdi çıktığında 1,27 den sutladim, simdi bir bakayım dedim ,1,08 olmuş , yazık olmuş ,elinde yuksek maliyetleri olanlara, birdaha 1,30 ları ne zaman geçer kim bilir, ağa yeterince toplarsa belki 1,20 ler olabilir de 1,30 lar çok zor artik, cunki ağanın daha aşağı basma sebebinden bu anlaşılıyor.ytd.
1,03 e yazdım 20 bin lot gel bakalım alalım hadi ,
A1 Kene gibi yapisti hisseye. Defolup gitse de rahatlasak 200 bin lotla icine ediyor tahtanin,
Slm. arkadaşlar. 0,98 den MARTI'yla aranızdayım. Kendime has analizlerim çok yakın bir zamanda bu hissenin güzel yerlere gideceğini söylüyor bana. YTD. Bu hissenin bu günlerini başka hissede bekledim. Günü geldi diye şimdi aranızdayım. Umarım öngörüm gerçekleşir. Herkese bol kazançlar. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Iyide bu gidecekse neden bunu almadinnn
Bugün herkes mutlu olur.😁😂😀
Lan bu delta 1,07 den Sabah tan beri aldığı 260 bin lotu tek kalem tekrar 1,07 ye satış yazdı, çok ilginç , ne iciyo bunlar lan, bende istiyom