İçeriden haberin varmış gibi anlaşılıyor. Ben bu şirkette çalışıyorum. Doğrudur şirket emin adımlarla ilerliyor ancak anlattıkların çok uçuk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bence bu hissede yabancı yok.14,5 dan yabancıya blok satış yaptık dediler ama hangi fon aldı söylemediler,Yatırımcı temsilcisinei defalarca aramama rağmen cevap alamadım.Sonunda hisselerin patron denetiminde olduğu kanısına vardım.Dolayısıyle yabancı satışına falan inanmıyorum.Hisse borsanın sayılı hisselerinden biri ,kar ediyor ,büyüyor,yatırım yapıyor,karını temettü vererek paylaşıyor ve bu nedenle uluse deyim.Şimdi hisseyi patron alıyor,zaten açıklamada yaptılar.Daha öncede yazdım ,temettü gelirinden de yararlanmak için hisseleri elden çıkarma yerine topluyor görünümü var.Hissenin güzel bilanço etkisiyle düşme ihtimali çok zayıf.Ancak yeterli karı gören patron hisselerini borsada satabilir.Bu durumun hukuksal olmayan bir yanı yok.sizde olsanız satarsınız.Bence hissede yabancı olsa da altın yumurtlayan tavuğu satmaz.Satsa bile alıcısı çok olacağından yükselen bir hisse grafiği izlemek şaşırtıcı olmaz.Benzer örnekler yaşadık ,egen,kron...gibi.YTD
hadi bakalım bugun ne yapacak. bollinger üst bandı 10.15. geçecekmi bu seviyerledi mi kapatacak. 2 haftadır güzel performans sergiliyor. helal olsun
ınşallah ustat zaten açılışta bi yukarı btün hisseleri topluyor sonra gün boyu takılmaca sonrada kapanışa yarım saat kala bas gaza tekrardan bütün malları topla.dediğiniz gebi s anırım temettuye kadar 11,50 12 tl görcek. sonrada bılançoda 14 tl görülebilir. kytd yaa sabir.
Teknik olarak 1014 üstü 3 kapanış yaparsa yeni zirve beklerim
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1. Kapanış ok kaldı 2 kapanış
Sayın antiseptik günün takasını verebilir misiniz teşekkürler
Şu isyatırım satışları olmasa çok daha iyi yerlerde olabilirdik benim gördüğüm
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=1FC1http://imageturko.com/?di=HIVV
ilk 5 kurum bazında
http://imageturko.com/?di=93ZD
Aceleye gerek yok sindire sindire
Bir önceki zirve üzeri 3 kapanış yeter bana :)
Bir babayiğit çıkarsa vurup geçeriz kısmet artık
Alıcı ile satıcı arasında marj açık kimse cesaret edip burayı ben yıkar geçerim diyemiyor :))para olsa ben yapacağım
babayiğit çıkamıyo galiba bollinger üst bandı 10.38 geçemiyo orayı
Zirve kıran yünsa %18yapar kısmet olacak abi zirvenin hemen altında pıstık kaldık
İş yatırım mi yine durdurdu çok merak ediyorum
Biraz dinlenmesi gerek.Bakalım karanlık odada kapanış nasıl olacak.
Olaya iyi yönden bakarsak 2. Kapanış geldi
Bugün takasını verebilecek varmı teşekkürler
mart ayıda yapılan GEDİK YATIRIM değerlendirmesi ile fiyat hareketinin paralelliği
........%41 getiri potansiyeli ile Al tavsiyemizi sürdürüyoruz. Ulusoy Elektrik’in geçtiğimiz 12 ayda %91 getiri performansı sağlamasına rağmen, 2018’de 5.0x FD/FAVÖK ve 7,5x F/K çarpanı ile cazip seviyelerden işlem görmektedir. Şirket, 26 mn TL net nakit pozisyonu ve %36 özvarlık karlılığına sahiptir."
Vay arkadaş kal geldi resmen
Bugün de %5 prim yaparak utandır tekkeyi bekleyenleri:)
Dün 3. Kapanış geldi ve bugün yürüdü
Tek bildiğim teknik işe yarıyormuş :))
yürek dayanmaz . helal olsun.
sn @antiseptik bugunki takası zahmet olmazsa paylaşabilirmisiniz.
https://i.hizliresim.com/Z3EBkV.png
YTD.........................
Geçen hafta SPK içeriden bilgi veme yasağını 31 ağustosa kadar kaldırmış ve daha 24 saat geçmeden kararı iptal etmişti.Bu kısa sürede içerideki bilgiler dışarıya servis edilmiş olamazmı.Son haftada tırmanışa geçen hisselerin bilançolarının güzel geleceği kannati oluştu bende.Hissemizde bunlardan biridir diye düşünüyorum.Ancak kötü bilanço açıklıyacak hisse spekülatörüde hisseyi yukaı pompalaıp çıkış yapabilir.Bu durumuda ihmal etmemek lazım.ULUSE nin bu son ihtimal içinde olması çok zor bence.Hisseyi 11.50 ye kadar götürüp 2 ağustosta temettü dağıtırlar görüşümü yanıltan bir hareket izlemekteyiz.Umarım 13 ,14 ler süpriz olmaz.YTD
Sn.kubilayn , benim gorusurum soyle. Uluse agustos ilk haftasi temettuyu dagitacak bundan sonraki surec ise vergi bildirimi ve bilanco beklentisi. Ulkemiz de yaz olmasi dolayisiyla satislarin ve uretimin arttigi dusuncesindeyim. Bunun yaninda ilk ceyrek bilanco bence guzeldi . 2. Ceyrekte daha iyisini yapacaklarini dusunuyorum. Tabi borsa ne olacagini da belli olmaz.
Eger cok guzel bir bilancoyla karsilasirsak soylediginiz fiyatlarin ustine cikmasi hayal olmaz.
Dunyada ve ulkede siyasi ekonomik anormallikler olmazsa tabi..
Ytd.