https://i.hizliresim.com/XPGkRR.png
İŞ GYO defter değeri 3.59 %63 iskonto ile 1.33 tl den işlem görüyor.
YTD
Printable View
https://i.hizliresim.com/XPGkRR.png
İŞ GYO defter değeri 3.59 %63 iskonto ile 1.33 tl den işlem görüyor.
YTD
Sn.ikigozum sizin yorumlarinizi hep dikkatli takip etmeye calistim.ben takas sayarim takasla islem yaparim.su an zarardayim stop olmadim.bu dususte basrolde isyatirim vardi.yatirim finansmanda zerre oynama olmadi.aklimin almadigi 15 marttan bugune doce bank 140 bin olan pozisyonunu 190 bine cikarmis.citibank 90 binle stabil kalmis.doce ne ara aldi onu goremedim.buyuk ihtimal virman olmustur.telefonumdan resim yukleyemiyor 1 aylik takas atabilecek arkadas olursa genel dokumde kim ne yapmis rahat gorebiiriz.sabah 640 basanda osmanli yatirim buyuk ihtimal ky. Panikle islem yapti.sahsi gorusum ben nasil takaslari tek tek kontrol ediyorsam adamlarda takas sayiyordur.insallah herkes kazancla cikar.y.t.d.
Arkadaşlar bu hisseder kârda olanınız varmı ?
7 civarı maliyet var zarardayım.tahta sahibi harici kârda olan düşünmüyorum.çok trade şansıda vermiyor.12'lerden satıp buralardan olan varsa bravo.eminim hisse sahipleri de memnun değillerdir.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi beyin fırtınası yapalım ; şirket ciddi kar yapmış borç azaltmış. Eşyanın tabiatına göre yükselmesi lazım. Ama ben spek. olarak aç gözlüyüm daha çok mallanmak icin kağıdı asağı basıyorum. Bana kalırsa tamamen sinir psikolojisi uyguluyor. Spek bastıkca maliyet azaltıyorum. Yemeği tek başına köpek balığına bırakmam. Zamanım var burayı okuyordur illa ki.
Bu tahtada yapi kredi oyak guzel kar yaziyor is yatırım hep zarar ediyor al satta.garanti eskiden guzel kar ederdi oda zarara vermeye basladi.ama tahtadaki kurumların cogu tek elden götürüyor benim gördüğüm.ak yatirimda kar ederdi gecen gun kapanista toplayıp 694 e 21 bin lot alis koymustu güçlüyüm der gibi.birde takaslarda dikkat edin hep ayni kurumlar carki ceviriyor.eskiden piramit gelirdi bugunlerde oda gelmiyor.ama piramit güçlü hep karla verirdi.y.t.d.
Buralardan tepki gelmeli..y.t.d..
8 e kadar gider yakında..endeksler satis yemezse..sonra malum....yaza belki 10 uzeri...y.t.d...
Arkadaşlar, ben burada ilk defa yazıyorum ama bir süredir sessiz yatırımcıyım. Burada bazıları hayal satıyor, dikkatli olunuz. Bakın Sayın İki gözüm bunu rakamla anlatmış ama halen bazıları 8 - 10 gibi rakamlardan bahsederek insanların algısını bozuyor.
Bakın yüksek kar geldiğinde kağıt geri gelirken SÜPER TEMETTÜ verecek diyen bol yıldızlı birisi vardı, hani nerede bir düşünün. Neden ortalıkta yok, ÇÜNKÜ GÖREVİ BİTTİ.
Hisse hacim yerlerde...dusecekse bu hacim olmaz batmazsa eğer tepki yakındır...kötüleyen arkadaşlar var verdikleri rakamlar gerçek olabilir ama hisse simdiki rakamlara gore değil gelecekteki rakamlara göre hareket eder...bu hafta olmazsa aşağı illaki olur.kismet...sıkışma meselesi...y.td..
Birisinin görevi biter diğerinin başlar Ne güzel demiş YALAN DÜNYA
İş bankasının hangi kağıdı iskontosuz Veya borsada kaç şirket defter değerinde işlem görüyor
İnsanlar bir şekilde bu kağıda girmiş Burada cila atan kimse de yok Ama kötüleyen çok Bırakın bakalım kâr bizim zarar bizim Ha yeni girecek mi var En azından çıkışı görene kadar gitmesin Bu kadar basit Zaman zaten gösterir herşeyi Keşke almasaymisiz ama yaptık bir hata Bu kadar da yüzümüze vurmayın Bizler sizin gibi bilgili değiliz Cahil insanlarız:wave:
Bugünde değerleme raporu gelmiş..her hafta gelirmi bu haber yaw...spekte şaşırdı ne yapacağını...dusurse olmadı yatayda kalsa olmadı...yarina sabır testine devam...7 üzerine atmanı bekliyoruz spek efendi...ya da 6 ya inmeni...y.t.d...
KAP: MSGYO [ ] MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/670554
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6262a8b3c65505
Yukarıda görüleceği üzere Net Aktif Değerde 2016 yılının 9.ayına göre 2017 yılının 6. ayında 24.439.105 TL artış oluşmuş ve 2017 yılının 9.ayında 6.aya göre 47.758.067 TL ve müteakiben 2017 yıl sonunda da 9.aya göre 111.426.149 azalma olmuştur. Son dönemdeki Net Aktif Değer azalması şirketin pasifinde yer alan Ertelenmiş Gelirler hesabının ilgili bağımsız bölümlerin satış ve devrinin tamamlanmasına istinaden Satış Hasılatı kaydedilmesinden ve ayrıca stoktaki bağımsız bölümlerin satılarak hasılat kaydedilmesinden oluşmaktadır. Bunun yanında şirket Banka Kredilerini azaltmakla birlikte artan kur baskısı dolayısı ile Finansman Giderlerinin beklenen ölçüde azalmasını realize edememiştir. Öte yandan 31.12.2017 tarihli Borsa İstanbul 2. seans kapanış verilerine göre Şirket'in birim pay değeri 7,39.-TL mertebesinde gerçekleşmiştir. Söz konusu tarihte halka arz fiyatıyla (5,50.-TL) kıyaslandığında Mistral GYO A.Ş. paylarının %34,36 değer kazandığı görülmektedir. Öte yandan şirketin 6.ayda açıkladığı bilanço sonrası yükselen payları 30 Eylül 2017 itibariyle 7,15 TL seviyesine ulaşarak bir önceki döneme göre %28,67 ve halka arz fiyatı olan 5,50 TL seviyesine göre %23,08 yükselmiş bulunmaktadır.
Eee sonuç? Satalımmı hisseleri. Kaç aydır bu hissedeyim , nedense bilanço acıklandıktan sonra haftalik rapor yayinlanmaya başladı.
Kimseyi yanıltmak istemem, isteyen kalır isteyen çıkar. Maliyetim düşük, düştükçe alıma devam ediyorum. Psikolojik baskı elbet sonlanacak. Spek. keyfine kalmış biraz. Hacimli düşüş olmadığı sürece benim açımdan sıkıntı yok. Günlük hacim de yerlerde. Maliyeti yüksek arkadaşlara önerim yok. YTD
Bir planları vardır ama ne....ya düşürmeye devam edecek...ya da 7 uzeri satın kurtulun diyecek...tabi cikarsa..bedelsiz ve temettü olayı unutuldu artık....y.t d..
Oyle bir algi olustuki psikolojik harp var.cogu ky geldiği son nokta maliyetime gelsin 1 dk.durmam dedigi andir.arkadasinda dedigi gibi hacimsiz düştüğü icin cok sıkıntı etmiyorum ama bu degerleme haberini pisirip pisirip kapa gondermeleri bundan bir halt olmaz satin kurtulun algisini yerlestirmek olabilir.ama iyimserlik hicbir zaman olmamali her zaman kötüye de hazirlikli olmamiz lazim.elestiri yapan arkadaslarin yazdiklarida kulagimizin arkasinda dursun.ben stop olmadim bu saatten sonra olmam bakalim neler olacak.burada yazılanlarla ne alin nede satin bildiginizi yapin.y.t.d.
En kötüsü ilk bilancoya kadar ,burdayım.bu rasyo'larla ben başka hisse bulamadım.yarında kısmetse alış yapacağım.ytd değildir.
Şayet yeni proje varsa mevcut arsalar üzerinde yakında kokusu çıkar...ozamanda değerleme farklı olacak elbet...bu arada hisse kasasındaki paradan bahsetmiyorlar..buharmi oldu ne...bedelsizden bahsetmiyorlar...sermaye artımınınsan keza öyle..temettu var ama bahsetmiyorlar..gorende şirket battı sanacak...arsalar üzerine çadır kurmayacaklar herhalde...birde ne gyo lar var haber yok yeni zirve yapmakta bu endekste ve dolar bazlı ucuzlugunu kullanarak.......kari devede kulak kârı ama bunun yarısina yakın hisse degeri...onlar nasıl yükselebiliyor hayret...y.t.d...
Teknik anlamda 6.70 leri gorurse arkası geleceğine şüphe yok gibi..asagida 6 bize bakıyor...sirket olumsuz haber gönderirse ya da endeks bozulursa.. y.t.d...
Denge var inceleyin karı ve hisse ederine bakın..birde buna...oda sanirim sermaye artırımı...var...bunda da var...simdiki değeri birde bunun hisse fiyatı..y.t.d...
Bantta daralma güzelleşiyor...kapanis ya da yarın takip edilmeli....y.t.d...
Size ilaveten ,çok örnek var ,anlamsız çıkış yapan bugün özderici gyo var ,maden mi buldu.100 milyon sermayeli 33 milyon kar yazmıs.bugün %11 primli gidiyor,%60 bedelli açıklamış.
Msgyo'nun tek suçu kar açıklamak.bazı arkadaşlarda hisseyi yerden yere vuruyor.kötüyse girmeseydin kardeşim.
Sanki kar buhar olmuş gibi durum var...yil sonu %100 bedelsiz ve %20 temettü var...birde proje açıklarsa gir bak hareketi...ha eğer burdan düşerse 6.20 sağlam destek..buralardan tepki gelirse sağlam gider 8 lere kadar sanki...y.t.d...
Şöyle bir algı var,şirket tuzak kurmuş ,yok hadi ya varlık satısı yapmış veya kar esas faaliyet dışı gelmiş.şirket batmış kapatıyor.bir daha hep zarar yazacak.maalesef inanan arkadaşlar var.en azından ilk bilançoyu bekliyecegim,ilave alım yaptım.6.58den ayrıca.ytd değildir.
Teknik anlamda cumaya kadar tepki gelmesi gerekir...kismet...y.t.d...
Arkadaşlar bu spek kargayı kuşu mikmiş gözü ölüye dikmiş, ölü soyucu bu spek
Yapacağı tek şey yükseltmek...baska malzemesi şimdilik yok...y.t.d...
Arkadaşlar bundan sonra spekimizin adı ölü soyucu olsun, endeks yükselir düşer, endeks düşer bu endeksten fazla düşer, olumlu haber gelir düşer. Söyleyin lütfen buna ölü soyuculuk değil de ne derler.
Kapanış artiiiiii....vay beee....yarin artık hareket zamanıdır arkadaslar..teknik onay verdi...tabi spekte onay vermesi lazım..insaallah...y.td..
Bu şirketin en tepesindekilerden bir taneside koskocaman arkas holding ten. Severdim bu şirketi. Voleybol falan. Bunlar bu malı hep milletin elindekini alarak yaptıysalar, o büyüklüğün içine tüküreyim.
Oyuncu7276 ne tekniği ne taktiği kardeşim, ölü soyucunun maliyeti 7 nin üzerindedir, telaşı 7 üzerinden sattığı malı yerine koyma telaşıdır. Y.t.d.
Burdan alacağını sanıyorsa bossss..y.t.dd
Arkadaslar %100 bedelsiz yil sonu değil dogru bilgilendirme yapalim.0.20 kr olan temettu yil sonudur.13 nisan genel kurulda bedelsiz ve temettu onay alirsa hemen akabinde spkya bedelsiz basvurusunun gelmesi gerekir.prosedur bu sekilde olmali.takildiginiz noktayi acin telefon yatirimci iliskilerine sorun.y.t d.
Nisan da başvuru yaparlarsa mayıs ya da hazirana bölünebilir...kismet..yarin hareketli olur insaallah...y.t.d..
Beter ol msgyo