Sngyo tavana yürüyor ... bizede bir şeyler düşse bari
Printable View
Sngyo tavana yürüyor ... bizede bir şeyler düşse bari
Proje yok,almanyadan tık yok,eeeee niye gitsin bari düş rahatla göstergeleri zorlama hararet geçireceksin motor yanacak
Ytd
SADECE BEN VE KAFA YAPICI:wu:
12.00 ye doğru 5.30 yaparız
yakında oturacak yer bulamazsınız....:)
4.84 ne zaman yaptık birader biri yine intihar etti
mezedu, by ben, ihtimal, Jean Valjean+, mecosansey MUHTEŞEM BEŞLİ BURADA
Hedef 5 dklıkta 5.55'e yükseldi süre her an:)
Takibe devam
alalımmı,satalımmı
ne teklifmiş,kabuledildikten dört ay sonra bile hala satışa dönüşemiyor.biraz ekmek yedikya bağımlılık yaptı
Bakalım bilanço mu haber mi önce gelecek
18 ocakta idi satış haberi güncellemesi 18 marta kadar tekrar gönderecekler pazartesiye 11 marta kadar da bilanço gelecek...eğer iyi bir bilanço ise bilançodan önce haber gelmesi lazım satıldıysa tabii; bilanço da iyi gelecektir diye düşünüyoruz..
uzunca bir zamandır nöbetteyiz,az da olsa,çokda olsa,finali görmek istiyoruz
sinpaş yükseldi tavan gördü diyenler mutlaka tahta kapalıyken gider diye servete atlamışlardır spek onların dökülmesini bekledi sanıyorsam bugünkü 4.84e kadar fütursuzca satış da o panikle alanın panikle satışı gibiydi
Bana göre yarın yeni rakamlar göreceğiz, spek imza atarak gidiyor ve bu yükselişin sebebi bilanço mu yoksa haber mi olacak
Tüm zamanlı grafiklerde çıkış gösteriyor
inşallah syn. mezedu emeğin için teşekkürler.
Dün ve bügün tam performans alım için calışma başladı tilki geri geldi kürkcü dükkanına
ben de diyorum neden aşağı saldı, adam seni tanıyor sen veya bir başkası ne zaman girse cezalandırıyor...inşallah birlikte kazanırız hoş geldin
başlıyoruz harekete
dondu kaldı beklemeye aldı keyfi yok birinin harekete başla demesini bekliyor
mnnb sen mi alıyorsun alımlar sana mı ait 12.33 gibi
vay vay vay 5.36 gördük
Efsane geri döndü tavanlar baslasın serbest emir giriyom alımlara
yaw senin alımlarla tavan olmaz ki:thumbdown:
yoksa tüyo mu aldın bu kadar rahat giriyon
hadi hayırlısı
Snpgy da ciddi alım var citi de girdi %77 si vakıfta şunu diyeyim oswe satışı oldu gibi cünkü snpgy alan kurumlar 3 aylık takasda baya bi mal topladı ben inanıyorumki 4trilyon kar sırf beklenti bitti havası oluşturmak ve hisseyi baskılamak 110 trilyon snpgy kar acıklıyo enteresan oyunlar var benim alımla tavan olmaz diyen mezedu kardeşim 5.43 e işlem hacmi 5 bin lotla geldi benim acelem yok alttan agır agır ve bugun snpgy dada alımlarım oldu ya ordan ya burdan kacarı yok hertürlü beklenti çift vuruş yapar
Gönderin artık haberi olumlu-olumsuz ne ise görelim.
5dklıklarda yine sıkıştı
Siz al sat yapmadınız bak zarar bekliyorsunuz trede imkanı var al sat kacmıyo ya ama bugunden sonra tehlikeli olurgiderse dönmez pekergy da öyle yaptı acılışta %17 eksi gün içi %5 artı derken 3 .07 den 5.17 buda aynı oyunu dun 4.84 yapıp nabız yokladı 4.84 de 17 lot illem var bu neyin ürkütmesi baba yok buralıyız gitmek yok artık
Snpgy 250 binlot serve de ise ? Yazmıycam ürkmesinler oyak takip etsinler alımlar son bir hafta
Iş-a1 ve halk almış bizim 32.000 daha çıkmış