Hadi aslanım sana yakışanı yapta bugün göster kendini.!
Printable View
Hadi aslanım sana yakışanı yapta bugün göster kendini.!
Kime satmış kendi şirketlerine. Vardır bir sebebi.
her iki gayrimenkulün de değerleme raporu 31.12.2016 tarihinde 3.51 USD kuruna göre hazırlanmış. bu gün % 10 daha primli. alıcı kendi şirketleri ve vadeli satış işlemi yapılıyor. cebe giren bir şey yok bir cepten diğerine aktarma. YGYO ileride bu alacaklarına karşı hisse alırsa veya başka bir şekilde ödeme yaparlarsa hiç şaşırmam. bunların meşrebi bu kimse gizlemiyor saklamıyor zaten.
Keşke yanılsaydık,dediğimi bile yapmadım.Borsa böyle,sadece beklenti alıyorlar.
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mom güçlü alım bölgesinde.Endeks yamuk yapmazsa gider.
Borsa aşağıda YGYO da.
bu şirketin geleceği falan yok .. algı operasyonu devam !! kamil denen muhterem girmiş borsaya paraya ihtiyacı var satmış hisselerini !! tahta bir aşağı bir yukarı sallanıp duruyor 0,75 de durması entresan ben 69 lar bekliyordum ...
Saatlik grafikte İkili dip onayı almış.74 dip oldu.Yükselmesi beklenir.80 direnç
Ek 10709
Buradan tekrar çıkış yapması lazım.
Ek 10710
Bu hafta 80-90 arası bir hareket bekliyorum.Hareketli bir hafta olacak...Kendi düşuncem Ytd dir...
Bu sıkışıklık bir sonuç doğurur ama; hayırlısı diyelim.
Bundan bi cacık olmaz. Birkaç sene buralarda durur.
0.73 gösterecekler belli alta yazmışlar inişe devamhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5917927505.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hafta sonu Cumaya kadar 1 ve üstü olur mu acaba ????Ytd dir...
Arkadaşlar sürekli olmasını istediğiniz şeyleri olacak gibi yazıyorsunuz. Hisse için iki senaryo var ve iyi olan sabit kalması. Kötüsünü siz tahmin edin. Sonra söylemedi demeyin.
Bu hisseyle çok uğraştılar 75 altını indirmeyi ama bir türlü. başaramadılar.Artık yön yukarı 1 ve üstü .Ytd dir.
Kapanışta karanlık odanın son saniyesinde alışa 300 bin daha koyması çok midemi bulandırdı. Kuvvetli alış göstermek istiyor besbelli. Yeşil yatırıma %20 prim yaptırdılar gel gel misali. Yarın açılışta 0.76 gün içinde ise 0.73 hatta 0.72 yi bile görebiliriz. Cuma günü en çok hacim yaptıran global bugün alıcı olmuş. Halk hala satıyor.
Neler oluyor böyle 1 haftalık takas atabilecek varsa biraz aydınlanalım arkadaşlar.
At artık kendini 1 ve üstüne..Milleti tereddütten bir kurtar...
Sıkışma bu günde devam edecek gibi....
1 lirayı bırak, 80 kuruşlara bile çıkması mümkün değil artık. Yön aşağı. YTD
Sevmiyorsan hisseyi bırakır gidersin kardeş.Cok fazla laga luga yapmazssın.
Efekan zararı hazmedemedi 😀
Birbirinizi kırmayın sonuçta aynı gemideyiz gemi dışında olanlarda motive bozmasın
0.70 bugün degecek her zaman ki taktikhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...09ad000f23.jpg