İşin ilginç yanı; satış haberinin peşinden sabahın köründe spk nın bilançoyu tekrar inceleme talebi, arkadaşlar.
Bu kadar tesadüf olmaz ki. Ş.liğin daniskası...
SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İşin ilginç yanı; satış haberinin peşinden sabahın köründe spk nın bilançoyu tekrar inceleme talebi, arkadaşlar.
Bu kadar tesadüf olmaz ki. Ş.liğin daniskası...
Satısta TFRS kayıtlarına gore 49.000 TL yani finansal kayıtlara göre bu rakam, maalesef bızide ılgilendıren TFRS kayıtı idi O yüzden etkısı olmadı,,
SLA-L02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu haberlere Verusa holding hiç olumsuz bir tepki vermiyor. Ky.ı söğüşleme yeri olmuş, vertu âdisi.
Yorumunuzu biraz açar mısınız? 49.000 TL. TFRS ?
Gerçi, Galip ağa bu kağıda bulaşmamış mıydı? O zaman her şey mübah, değil mi? 😯
TFRS açılımı = Türkiye Finansal Rapolama dır, SPK nında ciddiye aldıgı bu rapordur, yani bize gerekli olandır..
Satıs olması ciroya etki etmesi guzel, ama TFRS de 49,000 TL yi nasıl buldular bilemiyorum tek bıldıgım bizim muhasebeleştirmeler bu tür işlerre göre yasal,,,
Şirketin birine muhasebeci alınacakmıs,, herkes mülakata girip, içerde 1 dakıka kalıp cıkıyormus,,
Dısardakı kayserili cıkan kişiye sormus içerde ne soruyorlar neden hemen cıkıyorsunuz? Diye
Adamda cevap vermıs 2*2kac eder diye soruyorlar bıZde 4 eder diyoruz , tamam cıkın dıyorlar demiş..
Neyse sıra kayseriliye sıra gelmiş
Sormuslar 2*2 kac eder dıye
Kayserili muhasebecı cevap vermiş
SİZE KAÇ LAZIM... :))
Kısacası TFRS de bu...
SLA-L02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler
Şimdi spk bu bağımsız denetim şirketine şartlı görüşünü düzelt ivedi tekrar cevap ver diyor. Bunlar finansalların gerçeğe uygun değerlemeleri yazın demişler. Denetleme şirketi değerleri eksikmi yazmıstır, fazlamı yazmıştır. Bu onemli bence.
İn in, foseptik çukuruna kadar yerin var...
YTD
2.50 üzeri kapatamazda ruhuna fatiha :kahkah: ölüyü Gömün gitsin :)
Gömek mi satın mı diyosun
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al-sat demekle işim olmaz..zaten mal pazarliyan al al al diyenlerin yüzünden kac kişi yandı burda.
Gömün demek iyi niyetleri gömün demektir..bu saaten sonra bi cacık olmaz,15 gün onceki yerine dogru sefere çiktı :kahkah:
Aman kimse bulaşmasın amann...bunu alacaginiza gidin gözünuz kapalı başka bir kagit alin daha iyidir..
Bu paçavra milleti PARANOYAK yaptı :kahkah:
Buraya ne yazsam Biri çıkıyor SAT'mı DİYORSUN diyor :kahkah:
Biri çıkıyor AL'mı DİYORSUN diyor :kahkah:
Almayın diyorum almayın...AL MA YIN
anladinizmi :kahkah:
Ulan vertu milleti ne hale getirdin Vah vaah :kahkah:
Hisse herşeyin tadını kaçırdı elinde ne var iki halka arz olup olmayacağı bir yıldan fazla speküle edilip tahta ne hale geldi ,bilanço; spk uyarısı aldı, 10 15 kuruşla akvaryum balığı...patron,yönetici,spek aferin!!!
Burdaki ağlayanlarin tam tersi dusunuyorum hodri meydan :-)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam hesabını yapmıştır. Saygı ile selamlıyorum
Tam anlamadım..yada boş ver sen anlatamıyorsun...kötüyse çık git ..ne dmeye duruyorsun ki
Nitelikli akvaryum çalışyor örnek maşallah!!!
Arada zırt pırt çıktılar ortaya sürülüp, hayal pazarlaması yapmasaydı ben bu kağıttan komple kurtulacaktım. Neler gitti bu alçaklık arenasında beklerken neler gitti... bildiğim bütün küfürleri etsem yetmez bunlara. Belki de hak ettikleri yoğun ve nitelikli küfürleri etmediğimiz için yeterince ah etmediğimiz için kulakları çınlamıyor bunların.
Ulan yeter be yeter. Yeter işte! Yediğiniz bu haram lokmalar burnunuzdan fitil fitil gelsin be. Utanmaz alçaklar!
YTD
Patron,yönetici,spek aferin size!!bak ne güzel beceriklisiniz!!!kağıt ne de güzel düşüyor hep birlikte çakılıyoruz Bir yıldır yetmedi dimi devam o zaman!!!
Üzülme seans bitti diye yarın var sonraki gün vaar !! Maşallah bir becerikli bir becerikli kuşları vaar optimist haberleri vaar dörtgözle beklenen zaten müneccimsin kötü haberler önceden içine doğuyor üzülme!!olurmu!!!huzurla uyuyun!!!
Bu haysiyetsiz kağıdın gidebileceği en üst yer belli oldu. 2.85-3
Bu haysiyetsiz kağıdın en fazla düşeceği yer foseptik çukurudur. Lağım fareleri de o yüzden buraya gelip ara sıra patron yalamalığı yaparlar. Bu yalamalar, dallamalar bitmeden de bu pislik temizlenmez.
YTD
Bak günaydın üzüldüğüne deydimi eğer hayattaysak şükredelim önce, sonra yap numaranı iyimser cesurlarınla beraber ezmeye devam, bak biz çok mutluyuz sürekli aklımızdasın!!!Varmı kötü haberlerin yakında birkererde bizim içimize doğsun senin doğuyor sen satıyorsun!!!Zeki!!!
Bay spek eğer burayı okuyoran sana lafim sende kazan bizde kazanalım ayıptır ya borsa 70 binler 5 tl idin borsa oldu 120 bin sen hala kendine kufur etiriyon gel verdim lotlarımı 274 zararına gel al ne kadar pslık adi hisseye kaldı hallerimiz gel al kardeşim lanet olsun 2.74 kol kesicem.
Bak bak sen metro yatırım alımı var bügün 40.000 adet eee hadi bakalım eğer buralardan almaya başladıysan tamamdir bu iş.fizana gider artık.
saygıdeğer dostum galip Öztürk ve bu patronun mühim dostlukları var ve o hep burdaydı :)
borsada yükselmediği gibi düşen tek kağıdın spekine, yalamacılarına yıkamacılarına derin derin saygılar...
ytd
Hissenin her düşdüğü zaman -1 bile kapasa zıvana dan çıkanlar.... Nerdesiniz?
Ne oldu tavan mı yaptı? Tavan tavan gitti de haberimiz mi yok? Bir iki gün öce 2.7x lerde olan kağıdın hareketi için mi bu gaz. 60 bin endekste 5 tl olan bu kağıt değil anlaşılan...
Biz buradayız, yeni de değiliz yeni yetme de... 1 yıldır buradayız. 4.5 larda iken şakşakçı tayfasının uçuş naraları altında almaya başladık, kademe kademe taşıyoruz...
YTD
Bu Meydan okuma 2:53 lere geldiği içinmi geçen hafta 2:80 di geçen yıl 3:45 ti ondan önce 4:50 idi vs.vs.vs.burada bir çok sorun var en büyüğüde güven sorunu beyler sırf geçen yılı şunu arzedeceğiz bunu arzedeceğizle geçirdi BIST malum rallideyken tabiki halka arzları,bilançoları doğru yapmayı,yatırımcılarına nezaketi becerseler şu borsada örnek olsa isteriz ancak Karnesi geçmişte hiç iyi olmadı yarını bilmiyorum.Lehte ve aleyhte görüşler birbirine meydan okumak yerine anlamaya çalışmalı Rabbım ömür verdikçe buradayız tabiki Sayın Uzunburun.
Hissenin güven kazanması için sahiplerinin güven tesis edecek açıklamalar ve davranışlar içine girmesi lazım. Ancak bu durumda yükseliş olur, yeni yatırımcı gelir.
YTD
Siz alacağınız zamanı bilmesseniz ben ve benim gibiler sizin nazarında şak şak cıda olur spek maşası da. Bu yükseliş devam edecektir. Nokta... Y.t.d.
Yanlis istikamettesin vartolu 3 un uzerinde olman gerekiyordu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi ben uzuncuyum peki sen necisin :kahkah: sakın şakşakcıyım deme :kahkah:
Son yükselişten sonra buraya zıplayan vertuzedelerden olmayasın :kahkah:
Yoksa senindemi burnundan kaptılar :kahkah:
Dışarıdan burayı izleyen ky'ya tavsiyemdir ; almayın bu paçavrayı kardeşim almayın..gidin piyango bileti alın daha iyi :)
Vertuu gibi 5-10 kağıt var şimdi onlarıda yazardimda yeri degil,bu tip kagitlara bulaşmayin...piyasa zaten pamuk ipligine bağlı.
Endeks 70 bin vertu 3 lira
Endeks rekor kırdı vertu 2.20 civariydi..
Bundan daha iyi örnek olmaz.