Canlı ekran, mobil uygulama, boşta para kalırsa opsiyon yapıyorsun şuan 19,50 civarı, destek konusunda iyi gibiler 3 kanaldan hemen dönüşler oluyor.
Kullandıkça belli olur avantajları.
Printable View
gümüş iceren fon varmıdır
İŞ PORTFÖY ELEKTRİKLİ ARAÇLAR KARMA FON ne uçmuş öyle :Sad:
Aşağıdaki fon altın, gümüş, bakır, petrol, doğalgaz vs. gibi emtialara yatırım yapan ETF'ler içeriyor :)
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TGE
Aşağıdaki fonda Gümüş BYF'si BİST'ten alabilirsiniz.
http://www.gumustr.com
Herkese merhaba,
Borsada alıp satılan USDTRf diye dolar fonu varmş.Bilgisi olan arkadaşların olulu ve olumsuz tarafları konusunda paylaşım yapmalarını rica ederim.
Sonunda iş hisse alım satımına kadar geldi😂
Mevduatçı adamın ne işi olur hisseyle falan
Taş çatlasa değişken fona kadar gider😃
Hisse alsa daha iyi bari vatandaş kendi göbeğini kendi keser öğrenir zamanla fonların ters bi durumda daha çok düşmeyeceği ne malum oda yarın satılabilirse hisseler bari anında öyle böyle satılabiliyor
Değişken fonların içinde ne olduğu belli değil ne yaptıkları ne alıp sattıkları borsa artınca artmıyorlar eksi olunca herkesten çok düşüyorlar endeks üstü derken altı oldular gpg jalenin hali ortada 2 haftalık süreçte t1 hele bazıları bide t2
Hisse yoğun fonlar ise tahmin edilebilir ağustosta borsa düşerken düşmüşler eylülde ise çıkmışlar düne kadar
Bugün ilk seans bıste iyi verdiler ben hisseleri borsayı anlıyorum çözüyorum bu fonları çözemedim 2 seans borsa toplamazsa bu jale yarın yüzde 2.5 - 3 eksi yapabilir belkide artı yapar ona keza gpg
Petrolde şimdi gevşeme var biraz dolar tl de de inş devamı gelir
Değişkenlerde Mayıs ayı gibi 0 hatta eksi çekilecek bir dönememi girdik acaba
Hani borsa uçuyordu kaçıyordu 120'ye gidiyordu
Borsadaki bu düşüşler kar satışımı yoksa bir cisimmi yaklaşıyor borsaya doğru
Cisim geliyorsa değişken falan demeyip yol yakınken kaçmak lazım herhalde
Çünkü burada hemen hemen hiç kimse 1 ay sürekli zarar yazacak bir fona katlanamaz bence
direnç ile karşılaştı ve geçemedi. Şimdi 100k ya doğru düşüşler normal. Önemli olan altına sarkıp kapanış yapmaması. Yoksa haklısınız yol 115 bin yolu. Bu yolda da zikzaklar şeklinde ilerleyecek. Can sıkıcı nokta borsa 2x yükselirken popüler fonlarımız x yükseliyor. Borsa 1.5x düşerken popüler fonlarımız 3x değer kaybediyor.
Bugun ppf bozup , ost alacaktim .ceptel telden sat dedim .ilk siradaki fonu .normalde qnb ppf ayni saniyede hesaba gecmesi lazim .1 saat sonra baktim .hala gecmemis e ben ne sattim .sonra pc den girdim internet bankaciligina baktim gpg satmisim ...meger ilk sirada o imis:)) cep telde ..anlayacagin ustat yanlislikla gpg sattim .yok boyle bir sey .:))
Tacettin sabah eksi yönde düzeltme yapmış klasik.MK 517 eksi getirmiş.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakalım tcd'miz borsadaki düşüşlerden ne kadar etkilenecek? endekse göre hareket etmez diyordu vatandaş. bakalım edecek mi etmeyecek mi? bu gün bu fon için önemli bir sınav niteliğinde.
6 Eylülden itibaren en geç 1 ay içinde yani 6 Ekim gibi değerleme raporu yayınlandıktan sonra satma hakkı formunu doldurup hisseleri virman yapıyoruz. Maksimum 8 gün içinde nakit hesabımıza yatıyor ama bu 8 gün genelde çok daha az 2 gün gibi sürüyor. Boyner de öyle olmuştu.
https://twitter.com/i/status/1050364391428935682
Cengiz'in dolar versiyonu TCD versiyonuna dönecek borsadaki düşüşle !!
Suudi arabistan'ın petrol üretiminin normal seviyeye dönmesi ilk düşünülenden daha hızlı olacak - suudi kaynaklar
Petrol %5 e yakın düşüşte .Devamı gelir inş .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gpg tahmini mk %30.94
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TIV 18.39 mk
Webster olmayınca çok sessiz kaldı buralar olsaydı TCD tahminleri alayım diye başlardı :)