iyi ettiniz, ben de xutek takip ediyor sanıyordum
Printable View
İbrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
1d
#SONDAKİKA
'ABD Başkanı Trump, Halkbank'a yönelik beklenen yaptırımların tekrar gözden geçirilmesi için Hazine Bakanlığı'na ve Adalet Bakanlığı'na talimat verdi
-Erdoğan, Trump’a, Halkbank’a karşı suçlama yapılmaması için tekrar tekrar girişimlerde bulunmuştu.'
- Bloomberg
MAC’teki kar 915 TL’den 720 TL’ye düştü. Buradan ne kadar kayıp yazdığını görebilirsiniz
İki geri bir ileri şeklinde yolculuk 98'e galiba.
Yılbaşı rallisi tersine mi olacak bu durumda.
ne tarafa olacağını söylemek için henüz erken, yarın tepki olup olmayacağına bakmak lazım. Kritik yerden kapandık. 105,300'ün çalışması lazım. Aslında bu gün herşey çok güzel olacaktı. Avrupa amerika güzel. Ama bizim s400'ün denenmesi sırasında bazı parçalar istinyeye düşüp hasar verdi. Umarım buralardan toparlanır.
GPG bu düşüş gününü yerinde sayarak atlatmış, sabah süpriz olmazsa bu sonuç fena değil.
tte -0.34 geldi ellerinde ağırlıklı olarak asels ve karel olduğu aşikar :D
Ben de KRF yi anlamayı çok isterdim, çünkü tam söylediğiniz gibi doların yükselişinden faydalanacak ama stabil olunca ppf gibi davranacak bir fon çok çok iyi olurdu
Sn admustafa
Sayenizde gün içinde ertesi gün fonların ne getireceğini tahminen de olsa öğreniyoruz ve sonuç cidden de tutuyor.
Artık sizden beklentimiz önümüzdeki 5 günde fonların ne getireceğinin hesabını da yapmanızdır.
Mesela perşembe günü TCD, Cuma günü MAC ne getirecek?:kahkah:
Üstadım ben tabloyu okuyorum sadece tahmin şekliyle o tabloyuda paylaştım gerçi biraz sonra kapatacağım paylaşıma kopyalama yapmadıysanız kopyalayın :) Uzun dönemli tahmin şekliyle sadece sene başında BES birikimim için tahmin ve hedef koyuyorum onuda ucu ucuna tutturuyorum 6 kez fon değiştirme hakkımı kullanarak :)
ACC, EID, EIB ve GPG günün ilk pozitif getirenleri bakalım başka kimler pozitif.
üstadım eksi 1 buçukluk portföye artı yazdırdığına göre bu fon her ne olursa olsun öncelikle düşüşlerden korunmaya odaklanıp bunun bedelini de yükselişlerde az kazanarak, hatta bazan da eksi yazan tek fon olma rekoru kırarak ödüyor diyebilir miyiz? şu duruma göre al ve yat fonu gibi. yükselişlerde fazla bir şey bekleme ama düşüşlerden de korunacağın için az kazanırsın, ama kafan rahat olur.
Tcd nezer degdi -0.8
Acc nin risk derecesin bilen varmi?
Üzülerek görüyorumki aramızda ayda %10 getiriyi beğenmeyen arkadaşlar var. Hatırlatmak isterimki bundan 6 ay önce vadeli konusunda yıllık %30 için takla atıyorduk. Herkese bol kazançlar, emeği geçen herkese teşekkürler.
Normal bence SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TTE-İŞ PORTFÖY BİST TEKN fonunu iptal ettim 8500 lere düşünce alıcam fonu
fonlarım
ACC-ACTUS PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) KAR
GAK-GEDİK PORTFÖY KARMA FON KAR
AES-AK PORTFÖY PETROL YABANCI BYF FON SEPETİ F ZARAR
TUA-TEB PORTFÖY ALTIN FONU ZARAR
TCD'leri verip ACC ve PPF/KVBF ile kalmakla iyi ettim.
ACC'nin fikir babası Webster üstada ve hesaplama dehası admustafa üstada teşekkür ediyorum.
Sağolun var olun dostlar.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
İlk beş:
EID 180,62
ACC 76,36
AAV -114,44
AYA -115,31
TTE -144,16
ACC'den sonra diğerleri negatif. TTE (İŞ PORTFÖY BİST TEKNOLOJİ AĞIRLIKLI SINIRLAMALI ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)) de epey eksi getirmiş.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.