işim olmaz bir daha ,+2 lik valorluk performansı yok ,
Printable View
sarıkız fonları iyi kar yazmaya devam ediyor yoldaşlar ama çok şişti bence girmek cesaret ister bu kaos ortamında,ben günlükteyim 3,5 gün bakalım.
Deir Ez Zor'da kızılca kıyamet kopar...
Fikrimi değiştirdim HSA satışını iptal ettim zaten cuma ve bugun giren girdi satış verdim diye daha az girmeyecek o nedenle bende elimdekinin %30 u kadar tekrardan alım emri verdim. yarın da eksi yazacak hali yok diye düşündüm
Arkadaşlar iyi günler...
Perşembe günü saat 13.30 dan önce İŞ PORTFÖY EUROBOND FONundan biraz satış yazmıştım...Hesabımda hala para yok. T+2 olsa bile hesaba geçmesi gerekmiyor muydu...Bu arada işlemi halk yatırımdan yaptım..
Bilgi sahibi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
TCD benim risk anlayışımın ötesinde bir fon, maalesef asla alamayacağım fonlardan bir tanesi. Bendeki risk seviyesi 3 - 4 arasıdır. TCD gibi risk seviyesi 7 olan bir fon alamam. Gerçi bende GMR var, onun da risk derecesi 7, ama meblağ az olduğu için çok üzülmüyorum. GMR için 20K limit ayırmıştım
TACİRLER PORTFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU hakkında ne düşünüyorsunuz?
2023-2028 arasi bond aldim ama tek tek banka da fon kalmamis sanki yada ben alirken baska bankaya talep acip benden kar etti bunlar... Kalan parayi cekip baska bankada bond alayim bari
portfoy detayı için:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/802490
2019 yılına özel bir performans sergiledi.
dostlar, çok düşündüm ve tcd'lere tamamen satış verdim. vebster üstadıma katılıyorum. gelebilecek iyi bir haberde çok hızlı yükselişler olabilir ama zaten fazlasıyla kârdayken ve ortam da son derece bulanıkken şansımı zorlamayayım, sonuçta borsa hiç bir yere kaçmıyor, könceki zamanlarda birkaç defa satıp daha yüksekten aldım da bir şey mi oldu? gerekirse bu kez de yüksekten alırım diyerek pozisyon kapattım. inşallah akşama uygun bir şekilde çıkış yapıp biraz kafa dinleriz.
Bende yüzde 90 tpf var bist 105 bin altına gelesiye kadar kalmayı düşünüyorum az bir şeyde ist var sırf valörsüz diye duruyor. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar, haberlerden takip ettiğim kadarıyla kamu bankalarının dövize baskısı devam ediyormuş. bu bilgiyi verdikten sonra bu ortamda eib alınır mı? ppf'lere göre açık ara getirisini devam ettirebilir mi diye düşünüyorum ve sizlerin fikirlerinizi de almak istiyorum
konu farklı yere gitti ben o şahsın taban fonu acc nin bahsini etmezken kendi bana kategori lideri olan fonla laf çarpma peşine düşüyor ve saygısızlık olmuyor :)
adı lazım olmayan şahsı engelledim adımı anmazsa sevinirim.
İran Hava Kuvvetleri Komutanı: Trump'ın ölümü bile Süleymani'nin intikamı için yeterli olmayacak
"ABD'NİN BÖLGEDEN KALDIRILMASIYLA İNTİKAM ALINMIŞ OLUR"
İran Devrim Muhafızları Hava Kuvvetleri Komutanı Ali Hacızade, ABD Başkanı Donald Trump'ın ölümünün Kasım Süleymani'nin intikamını almaya yetmeyeceğini söyledi. Hacızade, "Süleymani'nin kanı ancak bölgedeki ABD varlığı tamamen ortadan kaldırılırsa yerde kalmayacak" açıklamasında bulundu.
"TRUMP'IN ÖLÜMÜ BİLE İNTİKAMA YETMEZ"
Hacızade, "Süleymani'nin öldürülmesine verilecek yanıt füze veya insansız hava aracı düşürmekle olmaz. Süleymani'nin karşısında Trump'ın ölmesine bile razı gelmeyiz. Çünkü onun öldürülmesi bile intikam için yeterli olmayacaktır" ifadelerini kullandı.
çok çılgın açıklamalar var, inşallah ortam bir an önce durulur.
EIB'in başarısı seçtiği hisselere bağlı. Getirilerin büyük kısmı %10'luk hisse kısmından geliyor. 4 hisse senedi taşıyor çoğunlukla. En son dağılımda aşağıdaki hisseler var.
BLCYT
GOZDE
MGROS
ODAS
BLCYT ve GOZDE ağırlığı fazla olarak devam ediyor sanırım bu ay dağılım raporu geldiğinde tekrar bakarız.
Mesela örnek vereyim. Aselsanda uyarı üzerine uyarı yapılmıştı da linç edilmişti baziları. Siyah beyaz bir film karakterinin peşinden gidilmişti. Beddua bile alan oldu ama bu arkadaşlar her şeyi unuttu ve o topikteki arkadaşlara başka topiklerde saygıyla ve sevgiyle davrandı. Hayrani üstadım bilir. Şimdi beddua vakti değil dua vakti üstadım, duanızı bekleriz.
aynen üstadım, hatta iddalı fiyatlar verilirdi. düşdükçe, düşürenlerden Allah razı olsun. bana aşağıdan alma fırsatı veriyorlar falan diyen bir zaat vardı asels formunda. hep uzun vadeden falan bahsedilirdi. hey gidi günler hey diyor insan. Allah ömür verdikçe neler yaşıyor, neler öğreniyoruz ve bunların hepsi ayrı bir tecrübe oluyor bize. dua noktasında da birbirimize yapacağımız dua, kendimize yapacağımız duadan daha önemlidir. bütün forumdaşlarıma bol kazançlar diliyorum. zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun, konyadan herkese selamlar
Hisselerin ikisi artida ikisi ekside
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstadım, olmaması gereken bir durum yaşandı. lütfen kafana takma. asıl kafamıza takmamız gereken, bundan sonra nasıl bşir sıtrateji uygulamamız gerektiği? köşe yazarlarına falan bakıyorum, ortak görüş bu işin bir savaşa dönüşmeden yatışacağı. ama o yatışma oluncaya kadar bizlerin yaşayacağı sitresi onlar anlayamazlar. amerikada seçimler de yaklaştığından bu tür gerginlikler üzerinden de hesaplar yapılabilir. tamam fonları sattık ama şu fiyatlardan altın falan da almak kolay değil. ppf'lerde biraz soluklandıktan sonra kendimize illa ki bir sıtrateji belirlememiz gerekecek. bu noktada düşüncelerini merak ediyorum, selamlar
Hayrani ustadim
Bugun ayin 6 si
Kapta fonlarin icerigi bugun yada yarin belli olur
Zaten en erken yatirimi eger fon olacaksa carsamba yapabiliriz
Kap aciklansin
Eib icerigini bir inceleyelim
Ben suan tpf ile eib a yuzde elliser dusunuyorum. Bu kap icerigiyle daha netlesir
Tpf nin subatta odemesi var muhtemelen merdivende olacaktir
Ikinci konu ise altin bu saatten sonra neden alinmaz
Opustuk derlerse ons 1450 ye cekilir...dolarda gevserse buyuk zarar ederiz.
Duruma bakilirsa bence iran kesinlikle bir hamle yapacak...hamle ne olursa olsun abd nin verecegi cevap onemli
11 eylul olaylari gibi iranim hamlesini bahane edip ingiltere fransa ve abd irani isgal edebilir. Ben cuma isin buraya gelecegini soyledigimde bazi arkadaslar iran bise yapamaz o is kapandi vs yazdi ama irani kucumsememek lazim.
Gecende de dedim aslinda suan en mantiklisi ev almaktir
Hem kafamiz rahat eder hem tapu her durumda en saglamidir...bilemedim ama bu olay buyur...ytd..syg
Mantıklı.
https://twitter.com/eralkarayazici/s...725085703?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Endeks 112 bin üstüne kapanış yapamaz ve bunun üstünde tutamazsa 110 bine doğru gerileme gözüküyor bence ytd
teşekkürler üstadım. önümüz sisli ve görüş mesafesi de az olunca çok daha dikkatli hareket etmek zorunda kalacağız anlaşılan. bir de çok kazanmaktan ziyade , önce kaybetmeyip gerekirse daha az kazanmaya razı olacağımız bir ortamdan geçeceğiz. ne enteresan değil mi? şu olaylar olmasaydı hedef önce 118, sonrasında ise 125 civarlarıydı.
Bu süreçte en doğru yol, likit kalıp doğru zamanlamayla uygun seviyelerden azar azar maliyetlenmek.
Fiyatların en iyi olduğu yer, krizlerin en üst seviyede olduğu zamandır.
Bizlerin uygulamakta zorlandığı şey, düşen piyasada alıp, yükselen piyasada satabilmek.