öncesinde tknsa topiğinde dediğimiz gibi bu trendin kırılması önemliydi.. haftalık..
bol kazançlar..
https://i.resm.im/z7Hb7Ze.JPG
Printable View
öncesinde tknsa topiğinde dediğimiz gibi bu trendin kırılması önemliydi.. haftalık..
bol kazançlar..
https://i.resm.im/z7Hb7Ze.JPG
tl bazlı zirve tazeledik :wave: 6.70
şu an usd bazlı :halay: 0.362
bizim aptimal nerede negatifim diyordu.. toplama çıkartmayı öğrendi mi. büyük ustamız bizim engin tecrübelerinden eksik bırakmaz inşallah.. :whistling:
bilerek salıyorlar kötü haber pompalıyorlar burda..
eskiden açıkçılar yapardı bunları.. şimdi mal toplamadan millete kötü haber basıyorlar..
aman dikkat..
iyice bakın detaylara hakim olun yatırım yaparken..
Menderese dikkat euro borcu var
Ama euro TL de düşüş sürüyor
Tekstil tarafında işler nanay
Ama tarım ve enerji tarafı efso
:yes:
ilginç..
kötü haber basanlarla eş anlı olarak info mal topluyor..
2.19 maliyet..
bize ne..
onlar kaldırsın:halay:
info alış 1.113.623 lot
maliyet 6.53
Düzgün ifadeler kullanalım sizinle arkadaş, dost ya da herhangi bir iletişim halinde değiliz. Anlayışınızda sorun varsa çözüm yeriniz burası değil. Enerji ile söylediğim sözlerimin arkasındayım. Kur riski bu hissenin en büyük problemidir. Bu benim negatif düşüncem. tarım ve tekstil tarafında pozitifim ama enerji işi pofpofladıgınız kadar iyi değil. 2 yıl sonra iyi olur ona sözüm yok ama giden bir 4 yılı var menderesin. Günlük kapanış tüm zamanların en yüksek kapanışı. Tahtadan yatırım fonunun bütün malları ve infonun mallarının bir kısmı atıldı. Ama yeni alıclar gelse daha güzel olur.
kapanış 6.79tl / 0.367usd
Ölümü en soğukkanlılıkla karşılayan kişi Fitilli Daniyal Ağa idi. O güne dek öldürdüğü insanların sayısını bile unutan bu keskin nişancının son sözleri şu olmuştu:
Emilio Santos ölmemeliydi!
Aynı şekilde düşünüyorum hocam. 170 mln uzeri kafi.
Enerji tarafinin 2.ceyregin üstünde olacagi kesin gibi.
Tarim tarafida ayni şekilde. Hatta kayda değer bir artış bile olabilir.
Tek bilinmezimiz tekstil tarafi. Euronun usd karşısında düşmesi borclulugumuz açısından pozitif etki yaratırken, Avrupa ya olan ihracatimiz için negatif. Bu iki durumun birbirini dengeleyacegini düşünüyorum. Hatta ABD ye yapilan ihracattaki artış ivmesi devam etti ise tekstil tarafının bile 2.ceyregin ustunde performans sürpriz olmaz.
Neticede piyasa da bunu görüyor ve buna göre fiyatlama yapiyor. Bizlere sabir ile beklemek kaliyor.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Euro bu hızla düşerse 4 gün sonra kambiyo karı yazar Menderes. Kaldı artı 1 gibi bir şey.
Menderes için en önemli konu euro tl hareketidir! Sonra tarım tarafı gelir!
Menderes için enerji ayağı ve tekstil yukardaki iki olgudan sonra gelir.
An itibariyle Menderes rüzgarı arkasına almış yelkenler fora demiştir!
o zaman kaldır bakalım :bravo:
Bana kızacaksınız ama ben Euronun biraz yükselerek 18,10 civarı kapatmasını tercih ederim. Biraz kur farkı yazsın, net kar çok fazla çıksın istemiyorum bu çeyrek.
2022/2ç favök 398m
2022/1ç favök 287m
2021/3ç favök 106m
2021/4ç favök 108m
Evet! Kitleler baruttan sonra keşfedilen en ölümcül silahtı. Onları artık krallar değil, halk avcıları kullanabilirdi. Çünkü kitleler dalkavukları severlerdi.
ihsan Oktay - 7.gün
7.gün :)
Derken İhsan Sait, bayramlık ağzını açıp Yedi Uyurlaraa, onların asıl rüyası olan işte bu kitabı yazdırmaya başladı. Paşaoğlunu, Demir Minareleri, orayı nasıl ele geçirdiğini, Almanla yaptığı şatranç müsabakasını, Rebazı, Döjiradan aldığı ilk mektubu, ona olan aşkını ve çektiği acıyı, imal ettirdiği uçağı, zeplini, kendini dondurucu soğukta muhafaza ettirerek geleceğe nasıl yolculuk ettiğini, kibrini, kibriyle işlediği günah ve cinayetleri, nasıl ali ihsan adıyla harbe gittiğini, orada çektiği sıkıntıları, aldığı vicdani ve bedeni yaraları, yine gelip kendine nasıl secde edip, kendini nasıl affetmeyi başardığını, bütün bunlardan çıkardığı dersleri, İdris amili, namı diğer İnsanı Kamili, ona olan özlem ve gıptasını, dünyada olup bitenleri bir bir yedi kişiye yazdırdı. Yazdırırken muhterisleri de düşündü ve bu kitâbındaki kusurları, rastlayınca sevinip tatmin olsunlar diye onlara sadaka olarak verdi. Allâh kabûl etsin! O, bütün rızklara kefildir, umulur ki doyarlar.
Kitabını tam altı gün boyunca yazdırdı. Döjiraya kavuşma vakti gelmişti. Nihayet altıncı günün gecesi saatler 12yi vururken şöyle dedi:
Artık yoruldum ve yarın dinleneceğim, siz de öyle yapın. Kitabının son cümlesi de bu cümle idi.
Als ikh kan!
bilanço gelsin net borç / favök bakarız..
evro borç lobisi izin verirse..
şirketin güzel bir nakit akışı var..
:yahoo:
6.96 kaldır bakalım:halay:
vakıf 1 152 000 lot sattı 3 günde , vakıf patron mu ?
6.74 üzerinde basıyor.
Fazlasını Bank of ve İnfo aldı...
https://i.hizliresim.com/kvjdq8r.png
6.44' e düzeltme yapsa çok sağlıklı olur.
https://i.hizliresim.com/ljh1k6n.png
vakıf benim :kahkah:
Vazgeçtim bu dünyadan, tek ölüm paklar beni
Değmez bu yangın yeri, avuç açmaya değmez.
Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru...
66. Sone
6 üzeri maliyetlenen arkadaşları dışarı alalım.. :kahkah: