Sn 666 ın büyük katkısı var topigin bu şekilde kalmasında, umarım böyle devam eder.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sn 666 ın büyük katkısı var topigin bu şekilde kalmasında, umarım böyle devam eder.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bişi soracam. diyelimki benim hesapta 300 bin tl var hisse kağıdıda almadım öyle bekliyor. bu param durduğu yerde faiz alırmı yoksa aval aval beklermi .?
Dipnot alırsa repo olarakmı yoksa güncel mevduat faizimi olur.?
Bankayla çalışıyorsan düşük de olsa alır. Tabi bu hesabı açmadan önce konuşmana bağlı. Yatırım kuruluşlarıyla çalışıyorsan almazsinSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet yıllardır ykb ile çalışıyorum mevduatcııyım ben. ilk defa yatırım hesabı açtım internet bankacılığı ile müşteri temsilciliğii ile konuşmadım henüz. sormam bu yüzdendi.
migrosu krizin orta göbeğinde yazdık, 666 kardeşim izledi. 17 küsürden 20,5 lara geldi. ve hala çok diri. çünkü sektör önemli. bugün telekom hala çok güçlü çünkü interneti var, doaş sabah eksi açtı, çünkü sektör sakat. bakılacak şey ucuzluk ama diğeride sektör olmalı.
berat albayrak dün uzun uzun dinledim, bu kriz bizim değil dedi, kabul etmedi. ama diğer liderler top bizde siz kendinize sahip çıkın, işleri düşünmeyin, kimse batmayacak dedi. umreci hacı amcalar virüsü yaydı, bu net. millet sokağa çıkmıyor. berat albayrak haftanın günlerine isim tamlaması getirdi, artık pazartesi demeyin, büyük suç, yeni adı kara pazartesi, hatta kara değil, önce gara dedi. yok böyle bir şey. bugün çıkın özel hastaneleri kamulaştırdık deyin, iki yaşlı yakınım hastaneye gitti, içeri bile almamışlar, ya bunlardan birinde böbrek yok böbrek. bunlara oy veren ellerim kırılsın. başka bir şey demiyorum.
süreç şu an iyi işliyor, özel hastanelerinde belirli kısmı ve yoğun bakımları ihtiyaç halinde devreye girebilir. 24 bin civarı solunum desteği olan ünite ayrıca 10 bin civarı yoğun bakım ünitesine çevrilebilecek izolasyona mümkün oda var. Ben italya veya iran kadar ağır geçireceğimizi düşünmüyorum. Artık yurt dışı temas olmaksızın kendi vatandaşlarımızdan da bulaş ihtimali çok yüksek. Sayıların katastrofik bir şekilde artması mümkün, kaba hesapla 1 hafta 10 gün içinde sonrasında azalma trendine girer. Eksiklerimiz olsa da erken uyandık bu çok önemli, naçizane tavsiyem evinize girdiğinizde sağlam bir duş alın, dışarıda giydiğiniz kıyafetle evinizde dolaşmayın. Diğer her mevzu medyada defalarca anlatılıyor.
Dolar euroyu sterlini ezdi geçti, afrika zarını patlattı, rus rublesini kadehe koymadan kafaya dikti. Bu kriz dolar krizi. Dolarcıların yaptığı bir şey. Sabah dolar 6,477 gördü, şimdi 6,507. O kadar dolar basıldı faiz indirildi ama düşmeyen bir para yapmışlar. Dolar 6,5 rakamı önemli, çanak falan devreye giriyor. Sosyal hayatın normale dönmesini bekleyelim. Senetleri 50-100 kademe yukarıdan alıp satarız.
Çok doğru yazmışsın ama karşılıksız para basma imkanı olmasa ABD nin ne bu kadar türev piyasası oluşurdu ne de bu piyasalarda balon oluşurdu. Bir nevi kendim ettim kendim buldum olayı.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çin yumuşak güç(üretim,altyapı teknoloji,üst yapı ulaşım)güçle dünyayı ele geçirmeye çalışıyor.zamana ihtiyacı var.askeri güç varlığı etkin değil
ABD sert askeri gücüyle dünya ekonomik egemenliğini sürdürüyor.
sadece el yıkamayla kifayet etmeyeceğini tahmin ediyordum ..Sağlam duş işi kendi adıma normalde günlük rütin.. dışardan gelen ev ahalisinide
hemen duşa girmeyi alıştırdık farkında olmadan doğru yapmışız ,kıyafetler ayrıntısını öğrenmek iyi oldu ..evin bir odasını bu iş için ayırmak mantıklı ..
Eyvallah doktorum uyarılar için tşk
Senin nezninde tüm sağlık personelinin allah yardımcısı olsun .işiniz kolay değil .
Ortaklar Beni çileden çıkaran nokta şu: Bu borsa yukarı doğru tepki verdiğinde bizim Halkbank en az tepkiyi verirken değiştirmeyi düşündüğüm bir türlü değiştirmediğim Hisseler ise bugün yüzde 7 yapmış yine Ya soruyorum yatırım danışmanıma Halkbank ile reysaşgayrimenkul karşılaştırılmaz bile diyor. Kağıt yüzde 7 gitmiş tavan olacak nerdeyse diyorum al O zaman ben ne yapayım diyor. Düşerken hepsi aynı düşüyor zaten çıkarken de aynı çıksa sorun yok: siz ne dersiniz ortaklar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yanlış görmedim değil mi
pegy 14.99 olur mu
Tgt ne olacak bu hulk un durumu?
grafik çizen bir cafe sakini bulmalıyız. dolar endeksi son dönemlerde sert yükseliş yaptı, 102 küsürlere geldi. 2017 de 89 rakamı ile dip görmüş. 2016 yılında 102 den gelmiş. şimdiki 102 önemli, orayı gecemezse borsalar kademeli olarak pozitif etkilenir. 102 rakamından dönüş olup olmayacağı dow veya dax izlemekten daha faydalı olur.
Bana gore pegideki her hareket tepkidir.
TH yine uzun vade yatirimci oldu.
Ortam düzelir cikar iner ama gördüğü rakamlari zirve rakamlarını bir daha kisa periyotta göreceğine inanmıyorum, uzun bir sure.
Tabi o rakamlara ilelebet ulaşamaz degil, fakat bekletir.
Eğer borsa 92 bin tepkisi verirse bu da 5.60 lara tepki verecek. Borsa geri basarsa 4.60 la 5 arasında duracak. Dava uzlaşacağız deyip de ufak bir ceza olursa ilk etap 8.60 sınra 12 gidecek. Dava uzarsa sürünmeye devam maalesef... Tabi benimle dalga geçmek isteyerek sormadığın varsayımı İle[emoji3]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
O fiyattan hisse alinmaz. Son sahibi olunabilir maalesef. 30'un altinda Pegi tehlikeli yere girdi. Kimse insanlara bir 30 hissesinde 1 ayda 85'ten 25'e alim vermez arkasinda gercekten cok buyuk bir problem olmazsa. ABD havayollarini devlet kurtariyor. Burda bakalim ne olacak. Ben sahsen almaya devam edecegim ordan, ama yok sayarak soktugumu. Devletten bir aciklama gelirse Tombik gibi kurtarir.
Citi halkı birakip vakıfa yöneldi. Uçurdu kağıdı. Halk da çakal yapikredinin eline kaldı yine. Bu kâğıdın başında ki en büyük bela yapıkredi yatirim
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.