Bende fibayla calisiyorum
Benim eft limiti 300 kASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bende fibayla calisiyorum
Benim eft limiti 300 kASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
icbc -burgan 500 k
İng bank 500k
Nkolay 200+100 k
Şekerbank 500k talimatla
Denizbank mobil 100k şubeden ücretsiz istenilen miktarı gönderiyorlar.
Cebtetebden 200 k gönderene kadar canım çıktı şube 100k diye direniyor zorla 200 k yaptırdım.
Merhaba, kusura bakmayın nette değildim, ancak görebildim. Öncelikle fonlar konusunda tecrübeli olmadığımı belirtmek isterim. Süreç şöyle oldu... Almış olduğum İstanbul portföyün dördüncü serbest fonu için şirkete telefon edip bilgi istedim. Saolsunlar ilgilendiler. Nitelikli yatırımcı meselesi benim de engelimdi. Ama bu konuda sorun yaşamadım. Sizin beyanınız yeterli, insanlar sizin banka hesaplarınız ya da mal varlığınız konusunda araştırma yapmıyorlar.
Evraklar hem İstanbul Port. hem de işbankası takas hesabı açılması için gerekli evraklar. Risk i anladığınızda dair Vs Vs. Normal hisse senedi işlemleri için aracı kurumda imzaladığınız evraklar işte. Fazladan risk bildirimi sözleşmeleri ve işbankası takas hesabı evrakları.
Fonun alış ve satış işlemleri, haftanın bir günü yapılıyormuş nedense.. Salı günü kapanış fiyatı ile çarşamba işlem yapılıyor. Ama emri pazartesi günü telefonla veriyorsunuz. Yada müşteri temsilcinizin WhatsApp hesabına mesaj gönderiyorsunuz onlar arıyor sizi. Sözlü emir alıp pazartesi kayda girip çarşamba günü emiri gerçekleştiriyorlar.
Yani şimdilik deneyimim bu kadar. Bol kazançlar dilerim
Faiz indirimi beklentisi ile Kvba larda dususler var degerlendirilebilir
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynisini bende yaptim ayrica 5 yillik
Hst de aldim benimde.bugun gececek
Yarin gorucez
Htt 10 k
Hst 10 k
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugun htt ya tzt alirsam yarin fiyatina alinacak. sizce kvba mi ppf mi yoksa uzun vadelimi 4 gun icin?
Saat 12 itibariyle tahvil durumu bendekiler
10.6.20. 6.97 0.32 dusus
08.7.20. İslem yok
12.8.20. İslem yok
16.9.20 . 7.80 0.11 dusus
07.10.20 7.96. 0.03 dusus
26.1.22.. 8.76. 0.04 dusus
Bugun kvba lardan
Fiba fpk %3
Hsbc hpt %4.getirdi yani pff den cok iyi
Bugun kvba ya hpt ye park edicem
YTD.
08.7.20 tahvil ve
12.8.20 tahvil oran gorebilen varmi
İslem yok gozukuyor bugun
Slm. portföyümün %45 fon ( tamamı IAR), %55 kendim hisse senetlerinde değerlendiriyorum .. Yine hatırlatmak isterim, fonlar konusunda uzman değilim. Aksine bilgimde az. Performansını beğendiğim için aldım. Biraz daha profesyonel yaklaşıma emanet etmek istedim portföyün bir kısmı. Gayet te başarılı şimdilik ..
Dostum bu konu benim kafamıda meşgul etmişti :)) Size işbankasında saklama hesabı açılıyor. Hesap sizin adınıza, sizin hesabınız. Parayı direk kendi saklama hesabıma gönderdim. İstanbul portföy sizin emirlerinizi o hesapta gerçekleştiriyor. istediğiniz zamanda girip bakıyorsunuz overall a .. kolaymış :)) ASlında bu yazdıklarım buradaki değerli fon analisti üstadlara boş konuşmalar gibi geliyordur bilemiyorum.. ama bilmeyen için bir sürü soru işareti oluyor..
cds lerde durum nedir ? dusuyor sanırım
İlave
8.7.20 tahvilde 7.29 0.33 dusus var
16.9.20 tahvil. 0.13 dusus oldu
Sade 12.8.20 tahvil islem gecmedi
IAR fonuna ait portföy dağılım raporu yayınlanıyor mu? Bir de kaldıraçlı işlem yaparak mı bu getiriyi elde etmişler acaba?
Oldukca ciddi fark var getirilerde. Dolar kurundan mi kaynakli acaba ?
NDXT %2,67
AFT %0,7394
YAY %1,0943
SPGSCLP %4,53
AES %2,7098
arkadaşlar burada paylaşılan excell listesinde acc fon dün 1,23 getiriye sahipti ancak tefaşta 0.4 görünüyor. Bu kadar fark neden kaynaklanıyor acaba?
13.30 dan önce verirsen emri bu akşamki aciklanacak fiyatdan alırsın 13.30 sonra cuma akşam açıklanacak fiyatdan alırsın
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O tahminiydi
Japonya Başbakanı Abe: “Türkiye’ye mali destek sağlamayı planlıyoruz”
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mrkz faiz aciklamasi saat 14 mu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı 50 baz puan indirildi. Politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı yüzde 8,75’ten yüzde 8,25’e indirilmiş oldu. https://t24.com.tr/haber/merkez-bank...cikladi,879826
kvb ler nasıl bugün?