ben değilde kızlarım hastası.
Printable View
ters yöne girdin spek
bilançomuz gelecek
geçen seneki çeyreğe göre x 10 yapmış olacak
spekcim hisseden kazanmadan gitmeyecem.
Belkide çarpı 13.
yanlış anlaşılmasın kar rakamını diyorum.
kaçırdığım hisselerde umurumda olmayacak, buradan kazanınca başka bir hisse elbet buluruz.
bloomberg'de
konuşturduğu firma yetkililerine gazetecilein REİS'e sorduğu gibi çanak sorular soruluyor
genede firmaları tanımamıza katkıları yok değil.
en azından ben inanmalıym, piyasa fiyatlamazsa yada kasıtsız olarak yanılırsam o ayrı şey.
bloomberg'de covid 19 konuşuluyor
konuk
''insanlar rasyonel düşünebilirler rasyonel düşünmeleri nasyonel davranacakları anlamına gelmez''
pek anlamlı bir cümle.
Adam diyor ki, Şuradan aldım, Buradan sattım, bir bakıyorsun ki, hep nokta atışı yapmış. imreniyor insan, her defasında vurmuş voleyi... Külahıma anlatsın bunları...Eğer dediği gibi olsaydı, parayı çuvallara sığdıramaz, yakın zamanda kocaman bir SABANCI olurdu. Halen aç...Halen geziniyor...
Cem yılmazın tahtı sarsılıyor...
Son günlerde yaptığı garip açıklamalarla tepkileri üzerine çeken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu son olarak "Sayın Bahçeli bilsin. Iraklı Türkmenlere de Suriyeli Türkmenlere de biz yardım yaptık. TIR'lar dolusu hem de. Arapça Nutuk gönderdik" sözleriyle gündem oldu
https://www.takvim.com.tr/guncel/202...utuk-gonderdik
Borsada işlem gören en değerli şirketler sıralamasında zirve 41 milyar 805 milyon lira ile market zinciri BİM'in oldu.
https://www.haberler.com/borsa-sirke...665042-haberi/
Polhoda 3.71 ne ise kristalde 2.55 o gibi.
Piyasa Değeri(TL)262.975.000.000 Özsermaye(TL)*17.028.607.000
Gülmeyin öyle forumda bu hissede ve yukarıdaki hissede voleyi vuranlar var.
Tat Gıda, Bornova'daki eski fabrika arazisini İzka İnşaat Taahhüt Mühendislik isimli firmaya KDV hariç 85 milyon 500 bin liraya satmak için anlaşma sağladı
https://www.borsagundem.com/haber/ta...satisi/1524885
Piyasa Değeri(TL)1.363.320.762 Özsermaye(TL)*19.425.791
bu hissenin sözde yatırımcıları patronun borsada hisse satıp kazandığı paradan medet umuyor:)
sn. dobra, bana biraz anlamsız yada reel olmayan bir cümle gibi geldi.
şöyle olsaydı mesela;
"rasyonel düşünmeleri nasyonel davranmayacakları anlamına gelmez" dense sanki daha gerçekçi bir cevap olmaz mıydı!!
devrik bir cümle gibi geldi bana..
is the average of five people around the human..
Ortak akılla rasyonel düşünce rasyonel düşünceden rasyonel uygulama çıkar/çıkmalıdır
forumun bize faydası hisseler hakkındaki görüşleriimizi dile getirdiğimizde
bilir kişi olarak bildiğimiz kişilerin bir nevi görüşlerine müraacaattir aslında
zaten bilir kişi olmayıpta bir şey söyleyen kullandığı terimlerle kurduğu cümlelerle kendisini belli eder
Ümmetim dalalet üzerine birleşmez. Öyleyse bir konuda ihtilaf olduğunu gördüğünüzde sevad-ı azama (büyük çoğunluğa) tâbi olun. (İbn Mace, Fiten, 8)
hadisi şerif'ide doğru hisse seçimine bağladım :)
forum bir nevi istişare kurulu gibi bir şey.
Halka, halka boynumda zincirler.
Zincir sanki az da olsa hareket imkanı verir.
"Boyunduruk" bilir misiniz?
Ya "Emeğine yabancılaşmanın" ne olduğunu?
Bildiğinize eminim.
Mesleğin, coğrafyanın, hepsinden öte cinsiyetin taktığı boyundurukla yaşam zor.
Hepsine, her şeye inat ağız dolusu gülebilmek yani yaşamak, güzel şey :)
ucuz atlattım, gedza toğinde tüm gönederilerim uçtu.
kalavla laflamıştık, ben ceza almadan kaçıyorum demiş kaçmıştım.:)
anlamsız bir şekilde herşeye, her olguya bir anlam bulma, yükleme çabası insan dediğimiz canlıya hata/lar yaptıran,
Einstein'in dediği gibi "nereden geldiğimizi ve nereye gittiğimizi bilmediğimiz, yada bilemeyeceğimiz bir yerde yaşıyoruz".
gerisi benim için laf-ı güzaf..
is the average of five people around the human..
Dünyanın hali gibi halimiz sevgili forumdaş.
Düşünene, duyana, empati yapana elem sonsuz.
Hadi o zaman dans :)
https://i.hizliresim.com/ALAxES.jpg
Sizi ilk 2017/18 yıllarında rakı sofrasından aforoz edildigim zamanlarda...( Eski rakı sofraları değil ,bahsettiğim zaman ve sonrasındaki vasıfsız rakı sofraları) Bir mesajınız ile tanıdım.
Zaman zaman sevdalinka ve bazı topic lerde takip ettim...
Bu platformda ki az sayıda kalan şahsiyetlerden siniz.
Paylaşmak ve ifade etmek istedim.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad